Keresés

The Expendables - A feláldozhatók 2. (BLU-RAY)

2013. november 9., szombat 13:26
Attól még hitvány marad a kiadó... :)
0
2013. november 9., szombat 13:19
A másikat elkapták a kínaiak és ki kell szabadítani. :)
0
2013. november 9., szombat 13:10
Egyébként elég ordenáré, hogy két lemeznek van hely a tokban, holott ez csak egylemezes kiadás... :S
0
2013. november 5., kedd 14:23
Ja hát amúgy minden nap valami, ami miatt ki kell menni :D Csak boltokba nem jutok el túl gyakran :D Valahogy kiesik a napi utamból mindegyik... :)
0
2013. november 5., kedd 14:11
Ma se menj ki, esik az eső. :)
0
2013. november 5., kedd 13:35
Talán hónapok óta nem voltam offline helyen... :)
0
2013. november 5., kedd 13:29
Elég lassú a reakcióidőd, hónapok óta ennyi volt offline helyeken...
0
2013. november 5., kedd 13:27
Na, mint kiderült, lehet ezt adni 3490-ért is... nem mondom meg, hogy hol, de felesleges is lenne, mert elhoztam az utolsó darabot :P :D
0
2013. szeptember 26., csütörtök 17:26
Gondolom a 90-es évek képi világát akarták hozni. :)
SuperHeRo
0
2013. szeptember 26., csütörtök 16:32
Teljesen mindegy, hogy miért! Ez így nem referencia anyag. És egy 2013-as kiadványnál azért ez gáz, főleg, hogy az első résszel meg nem volt semmi baj!
0
2013. szeptember 25., szerda 19:31
Miért is gyenge a képe? Attól, mert a sötétebb jeleneteknél olyan, mintha tömörítési hibás lenne? Ez nem a transzfer hibája, hanem az utómunkálatok során basz(hat)tak el valamit, bár én már olyat is hallottam, hogy alkotói szándék szerint olyan, amilyen.
0
2013. szeptember 25., szerda 15:53
Most, hogy leakciózva elérhető a termék megvettem én is. Javított borítós, de dupla lemezes tok, szóval tok csere lesz!
A képminőség tényleg gyenge, ahogy írtátok, viszont az extrák magyar feliratosak! Rajongóknak kötelező vétel, nem rajongók várjanak még további áresésre! A hangalámondás meg :D :D :D
0
2013. szeptember 17., kedd 11:34
Akkor már ketten vagyunk. Igaz ami igaz, lehetne jobb is a képe, de összességében én is elégedett vagyok a látottakkal.

Belehallgattam a magyar hangalámondásba, kb. két mondatig bírtam, rossz vicc az egész. Vagy csak az én emlékeim koptak meg annyira, hogy már nem emlékszem a régi VHS-ek hasonló hangjaira. Szerintem a készítői sem vették komolyan. Igazán autentikusra akkor sikerülhetett volna, ha mondjuk német hang szólna alatta.

Az eredeti hangra viszont nem lehet egy rossz szót sem szólni, bár nem derül ki a lemezről sem, hogy 7.1-es, vagy csak sima dts-HD MA 5.1-ben szól (a borító és a főmenü is az utóbbit írja). Akinek van HD erőlködője, igazán megírhatná az igazat. Érdemes így is tenni vele egy próbát, mert tele van a karakterek korábbi szerepeire való utalgatásokkal, dacára annak, hogy a szinkron itt is elsőrangúra sikerült, akárcsak az első rész esetében. Ritka pillanatok ezek manapság.

A magyar hang viszont mintha hangosabb lenne az angolnál, belehallgatás szinten legalábbis ezt éreztem. A magyar felirat szerencsére teljesen rendben van végig.

Amit viszont nem értek, hogy miért kellett a mi lemezünkről lehagyni a Lionsgate intrót. A BD50-es verzió, ami az USA-kiadásról készült még a hazai megjelenése előtt (az év végi top 10-es listám írásakor nem volt keret a film beszerzésére, lévén nem volt munkám, így illegálban kellett megoldanom), azon ott volt. A miénk rögtön a Millennium Films-szel indul.

Van egy maszterelési hiba is a korongon, az összes hangsáv esetében pattan egyet a hang a végefőcím után, rögtön a főmenübe való visszatérés előtt. Mondjuk ez a hiba eltörpül az Éhezők viadala állítólagos film közbeni 6 perces felirathiánya mellett.
0
2013. szeptember 17., kedd 9:45
Nekem sem volt olyan érzésem, hogy ne lenne elég szép.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. szeptember 17., kedd 2:42
Az imént végignéztem BD-ről is a filmet. Biztos, hogy nem alkotói szándék a gyakori mosott kép, néhol úgy néz ki, mintha tömörítési hibás lenne, valószínűleg a Digital Intermediate-eljárás során basztak el valamit, mert a kimaradt jeleneteknek (amiket nem a filmhez fényeltek be) teljesen jó a minőségük. Jobban megnézve, a Kodak Cinelabs Bulgaria követte el a DI processing-et, úgyhogy nincs min csodálkozni. A bejátszott részletek a werkfilmekben is ugyanolyan szarul néznek ki.

Szerencsére nem sok ilyen jelenet van a filmben, főleg azok, amik kevés fénynél játszódnak, a többsége nagyon szépen fest. Úgyhogy azok a felkiáltások, hogy ez nem BD-minőség, nem állja meg a helyét.
0
2013. szeptember 15., vasárnap 9:51
A javított borítós kiadás ugyanúgy duplalemezes tokban van nálam is, szerintem csak fogták a meglévő készletet és újranyomtatták a papírt, immáron helyesen. Gondolom ezt abból, hogy az "ápdételt" példányok is zsugorfóliában voltak, nem rendes tépőcsíkosban (a tok sajnos jó hullámos emiatt, pont mint a Szelekt termékeinél), plusz az első verzión található két matrica sem volt már meg a fólián. Volt is bennem para, hogy a lemez karc és foltmentes legyen, de szerencsére hibátlant fogtam ki. Már csak meg kéne nézni, plusz átrakni egy rendes egylemezes tokba, mert így elég gáz...
0
2013. szeptember 12., csütörtök 0:12
Igen, csak az extrák felsorolása van a borítón, az 1. és 2. lemez kiírás már nincs. Volt a boltban mind a hibás, mind a rendes verzió néhány napja. Már csak be kéne szerezni, mivel 50%-ot esett az ára... :)))
0
2013. augusztus 21., szerda 18:20
Tehát végre lehagyták a borítóról, hogy "1. lemez" és "2. lemez"? Kár, hogy annak, aki megjelenéskor megvette, marad a selejtes verzió.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. augusztus 21., szerda 16:49
Most már javított borítóval kapható, ma vettem! Viszont továbbra is dupla tokban van, csak a borítót cserélték, szimpla tokra már nem maratdt pénz!
0
2013. augusztus 4., vasárnap 15:32

valaki meg tudná erősíteni hogy tényleg 7.1-es keverésben került az eredeti hang a korongra? előre is köszi!
0
2013. március 3., vasárnap 13:30
Ez már felmerült a mozis kópiánál is. Sajna a forrásanyag selejtes.
0
2013. március 3., vasárnap 13:18
nem tudom,hogy ki hogyan van vele,de szerintem ennek a kiadványnak a képe hagy némi kívánnivalót maga után. legalábbis az első részéhez képest biztos.
0
2013. február 14., csütörtök 19:50
Megvettem a lemezt!
Igaz, hogy történt egy kis malőr a csomagolással (dupla tok stb.) De kárpótlásként az az extra is helyet kapott a lemezen, melyet előzetesen, csak a dvd változathoz mondtak (Kisfilm: az igazi feláldozhatók)Még nem néztem meg, de a menüben választható. Szóval teljes értékű a kiadvány.
Üdv.
0
2013. február 8., péntek 13:51
Bele lehet pakolni az első részt...
0
2013. február 6., szerda 20:53
Ma sikerült megnéznem. Nekem tetszett. Tényleg voltak részek, amiknek a képe "érdekes" volt. A végére megszoktam. Amúgy a magyar hang egész jó lett, szól mint az állat.

A "csomagolással" kapcsolatban: a dupla BD tok még elmegy, de a borító, az idegesít. Nem mintha számítana, de azért megy a levél a ProVideo-nak...
0