Keresés

The Expendables - A feláldozhatók 2. (BLU-RAY)

2013. február 6., szerda 18:00
Megvan a megoldás:
Mivel duplalemezes a tok, igy értelemszerűen le kell töltni hozzá a dvd változat extra lemezét, azon úgy is egy dokumentumfilmmel több van. Azt berakni az üres helyre és kész. Ez fel lehet fogni úgy is mint egy + extra a forgalmazótól (letölthető tartalom, vagy mint a játékoknél a dlc)
:-))

Csak vicceltem.
Azért örültem volna, ha ez a kis malőr nem rondítja a kiadványt.
Üdv.
0
2013. február 6., szerda 16:20
Ma végre volt alkalmam beletekinteni a BD (saját) és a DVD (kapott) változatba is ugyanazon a rendszeren (itthon), és bizony arra a következtetésre jutottam, hogy az idő múlásával a szemem teljesen átkalibrálta magát a jobb, HD felbontásra (hónapok óta nem néztem DVD-t).
A kiadvány BD változatában tényleg fellelhető néhány "zizisebb" sötétben játszódó snitt (a DVD változatban is), melyet valószínű direkt így álmodtak vászonra a készítők, ám mikor nappal, nagytotálban megy a darálás, szinte nyoma sincs ennek a jelenségnek (persze nem 20cm-ről néztem).

Annyira nem rossz ez, sőt ha szeretjük is a filmet jobb lesz ha beletörődünk, ettől jobb transzfert a büdös életbe nem fog kapni.

Enyhén fátyolozott mint a 90 s évek legtöbb akciófilmje, hangalámondással. :)

0
2013. február 6., szerda 15:31
Dömi! Megvetted végül a Blu-ray változatot?
Érdekelne egy képi összehasonlítás a DVD-vel.
0
2013. február 6., szerda 15:09
Basszus én az utolsó pillanatban léptem vissza a Bd-től.
Elolvastam pár kritikát,és hát...
Nem tetszettek no:)
Viszont ma megjött a dupla dvd,szóval +1!
0
2013. február 6., szerda 14:17
Me too, R2:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. február 6., szerda 13:41
Ezek szerint baszhatjuk a borító cserét... Na marad a dupla DVD, de legszívesebben letölteném inkább, hogy bassza teherbe az anyját a kiadó... És még a megjelenés is csúszott :)
0
2013. február 6., szerda 13:36
Kezdek örülni, hogy nem vártam ki a BD megjelenést. A DVD képe ráadásul kimondottan tetszik, mint ahogy a magyar hang is.

Ja, és megvan a második lemez is!!! :-DDDDDD
0
2013. február 6., szerda 13:30
Egy újabb válasz arra a kérdésemre,hogy ez esetleg nem tűnt-e fel valakinek a csomagoláskor és hogy lesz-e a borító cserélve?

"Kedves Zoltán, sajnos ez gyártási hiba, külföldön készült a borító és a tok és sajnos néha előfordul, hogy homokszem kerül a gépezetbe. Elnézést a kellemetlenségért!"

Tehát: NEM!
0
2013. február 6., szerda 0:22
És az elcseszett borítóról diplomatikusan hallgatnak... Nem is ProVideo ez már, hanem sokkal inkább KontraVideo.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. február 5., kedd 23:05
" mert minden extra az egy lemezen található. "

Egy lemez mind felett.

0
2013. február 5., kedd 22:53
Végül is a bosszúságokat már leírták az előttem szólok, de nekem is ki kell adnom magamat a lejátszóból nem rég kivéve a filmet.

Ez a kiadás úgy, ahogy van egy trágyadomb:
•  hibás információk a hátsóborítón,
•  két lemezes tok, benne egy lemezzel,
•  a film képe pedig jó indulattal is alig mondható gyenge közepesnek.

Én a kép rossz minőségében nem látok semmilyen rendezői koncepciót, ugyanis nem lehet egyértelműen előre besorolt jelenet fajtákhoz kötni (értsd pl. lövöldözés vagy csendes párbeszéd) azokat a részeket, amikor romlik a képminőség (egyébként tisztán emlékszem a mozis bemutatóra és az biztosan nem ilyen volt).

A legrosszabb amikor Barney Maggie-vel beszélget négyszemközt a pizzázóban. Ott komolyan úgy jelenik meg a kép, mint a legócskább DVD-ken. Sajnos hasonló minőség jellemző a film kb. 25%-ára.

Ha ezeket tudtam volna előre, a duplalemezes extra DVD-t vettem volna meg.

Átverés!

0
2013. február 5., kedd 22:40
Tudtommal a csomagolást manuálisan végzik. Nem tűnt fel senkinek sem ott a gyárban, hogy 2 lemezre van kalibrálva a tok? :)

De nem is ez a legnagyobb probléma, hanem a boritó. Azt kellene javitaniuk, hamár ilyen profin elkúrták.
0
2013. február 5., kedd 22:34
Na meg is jött a válasz a Kedves Kiadónktól:

"Tisztelt ...... ......, a csomagolás során történt a hiba, mert a kiadvány ugyan 1 lemezes, de dupla lemezes tokba került. Az extrák azonban "sértetlenek", mert minden extra az egy lemezen található. A tok cseréjére van lehetőség (ne dupla lemezes, hanem 1 lemezes tokban legyen a BD lemeze), ha szeretne élni a lehetőséggel, akkor kérjük, írjon e-mailt az info@provideofilm.hu címre. Elnézést a kellemetlenségért!"

Viccesek!  :)
0
2013. február 5., kedd 21:52
Az első perctől kezdve egylemezes változat volt szerintem megígérve. Erre bazdmeg elbasszák a borítót az idióta faszok.

1. Valami nagyon komoly baj van az információáramlással ennél az istenverte román cégnél.

2. Még hogy a hazai piacra nem gyártanak le külön bármit is???? :D :D Ki a fasz kap még 2 lemezes borítót az 1 lemezes változathoz? :D
0
2013. február 5., kedd 21:42
A képminőségnél tudom mire számítsak, az USA-kiadásé sem referencia-matéria, bár állítólag nem a transzfer hibája, hanem tudatos rendezői koncepció a kinézete...

Pedig épp kitaláltam, hogy lehetne kétlemezes verziót faragni belőle, ha az extrák hiányoznának a lemezről, de akkor így tárgytalan, mivel a borító hibás egyszerűen...
0
2013. február 5., kedd 21:35
Igen a lemezen rajta vannak.

Eredeti a képarány, de nem vágtam magam hanyatt a képminőségtől.
0
2013. február 5., kedd 21:29
A lemezen magán ott vannak a felsorolt extrák? Ha igen, akkor csak a borítót kell újranyomni, ha nem, akkor baj van...

A képarány amúgy az eredeti?
0
2013. február 5., kedd 21:26
Mindenképpen vedd fel a kiadóval a kapcsolatot, például nyilvános komment formájában a Facebookon.
0
2013. február 5., kedd 21:04
De igen zavar. Viszont a kiadót ismerve ez nem mostanában lesz javitva, nekem meg helyben döntenem kellett, és már nagyon vártam a filmet BD-n.
0
2013. február 5., kedd 20:55
És szerinted nem gáz, hogy a borító szerint kétlemezes? Nem zavar?
0
2013. február 5., kedd 20:42
Én elhoztam, mert a filmet nagyon szeretem, de ha már igy alakult szerintem kap egy új tokot..
0
2013. február 5., kedd 20:38
Lehet, hogy meg kellene várni, amíg méltóztatnak kijavítani? Végülis a DVD már jópár napja megvan.
0
2013. február 5., kedd 20:37
Ez de GÁZ! :(
0
2013. február 5., kedd 19:52
A drága Provideo most már tuti nem tudja, mi az istent ad ki a kezéből, illetve mit is forgalmaz.
Megvettem ugyanis ma a cimszereplő kiadványt, és a boritó hátoldalát szemlélve megörültem, hogy az előzetes információk alapján mégis 2 lemezes lett a BD kiadvány. Örömöm odáig tartott, mig felnyitottam.
A tok 2 lemezes, viszont csak egyetlen lemezt tartalmazott.
Nosza rögtön visszavittem, ám a csere példány is csak egy lemezes, igy valószinűsithetően az egész szállitmány ilyen elfuserált.

Nem is az zavar a legjobban, hogy átverve érzem magam, sokkal inkább, hogy hibás a boritó, hiszen egyértelműen 2 korongot hirdet, az összes extra meglétével, igy viszont olyan, mintha egy hamis kiadványt vettem volna borsos áron.

0
2013. február 5., kedd 17:06
A moziban én tűéles képre emlékszem, és sajnos a Blu-ray változatra vonatkozó negatív pletykák igazak...
0