Sziasztok!
Már három éve hagyomány, hogy minden év utolsó napján csinálok egy kis évösszegzést filmcímekből. Idén is megtettem, s megláthatjuk mennyi moziban volt részünk 2007-ben :) Jó szórakozást!
Ez volt 2007 a magyar mozikban:
Először megszaglásztuk a Parfümöt, mely valódi Bűnös viszonyokra csábított, Lora jól bele is keveredett. Kellett egy kis Friss levegő, majd jöhetett a Tökéletes trükk, amit kitűnően kihasznált A királynő! Konyec mondhatnánk, de már kevésbé hatásos a Fűrész, ha nem lánc :) Inkább irány a kajálda, a Megetetett társadalom torka jó széles, mindent bele Arthur és a Villangók. Ha nem voltál éhes, akkor eltölthettél egy Éjszakát a múzeumban, persze ha merted :) Pszt, Apró titkok vannak ott, nem ám kifecsegni csak úgy, ahogy A mások életét szokás.... ejnye, még a Malac is pácba kerül, de legalábbis a halálhoz közeli Mezsgyére. A család kicsi kincse valódi kiruccanásra csábított, miközben a Boldogság nyomában loholtál kegyetlenül. s hogy ezt hogy szerzed meg? Csak Véres gyémánt kell, az jó pénzt hoz a konyhára. Micsoda Babeli zűrzavar? Nem baj, álmodozni csak lehet, ahogy a Dreamgirls hölgyeményei tették. :) Jé, már eltelt két hónap! Jöhet a tavasz és az Egy botrány részleteiből azonnal megtudtuk Hannibál ébredését és azt, hogy SOS szerelem. A hét nyolcadik napján jól eltévedtünk A Faun labirintusában, ahol találtunk egy egypár Levelet Ivo Dzsimából, és lengettük A dicsőség zászlaját. Ezt azonban nem sokáig tehettük, mert üldözött A szellemlovas és Rocky Balboa. Már naplót is írtunk Ópium címmel, hogy enyhítsünk agyunk szorításán és befogadhassuk a sok információt. Amikor ezen is túltettük magunkat gyönyörű, ám csalóka Fekete Dália várt minket az asztalon Áprilisban aztán kisütött a Napfény, megkaptuk az utolsó jelentést az Orvlövésztől, hogy sikeresen végrehajtotta a tervet és nincs már Utolsó skót király. 300%, hogy Vadidagenek még mindig köztünk járnak, akár az Elemi részecskék, vagy a bőrünk alatt lüktető Zene és szöveg, ha felcsendül egy kellemes nóta a rádióban. Ha nem tetszik ellehet menni, lehetsz Emigráns, vagy írhatsz egy igazi Felforgatókönyvet, esetleg kereshetsz egy utat vagy egy Hidat Therabithia földjére. Bizony ott van a Virágok völgyében, nem messze A Robinson család titkaitól. :) Megérzés, hogy A 23-as szám nem jelent jót sem Pókembernek, sem a Karib-Tenger kalózainak a Világ végén... aszta, hiszen ők hozzák a 10 csapást, akár a Halálos hajsza olyan. Felkavar a szél szinte mindent, ha nem vigyázol, akár Tojásokat is s még Melquiades Estrada három temetésére is elkeveredhetsz. Szeretnél? Jó :) Majd akkor segít Shrek harmadszor, vagy esetleg Piaf, vagy Goya kísértetei. Egyre távolabb kerültünk a Zodiákustól, hiába hordtunk Vaskabátokat... ezt Miss Potter megmondta jó előre. Halálbiztosak lehetünk, hogy a Transformers és Moliére nem vesznek össze egymással... mások számára azonban A játszma folytatódik. :) Legdrágább az életed, mert Azt mondtam! Érted? Hiába, 28 héttel később elég nehéz bármit is megmagyarázni, kész Pokoljárás Kisfiam. Valami boldogság kellene, hisz Utál a csaj. :( Elhagyott szoba az életem nélküle, nagy Törés. Tudod mit? Spongyát rá! Vigyázz, kész, szörf! Gyere Harry Potter és a Főnix rendje és burkoljunk be egy Lecsót, az most jólesne :) Mr. Brookst nem hívjuk meg, nem közénk való, ő egy Farkas... mondjuk jelen esetben Ízlések és Pofonok :) Kész Terrorbolygó... mondom... szegény Simpson család, előre sajnálom őket, ennyien összezárva: Apja, lánya, unokája, nem könnyű. A másik én azt súgja, hogy a Borne ultimátum nem lesz egy Csillagporos mese, úgy hasonlít rá, mint Halloween ünnepe a Színes fátyolra. Teljes pusztítás Este az a Hajlakk, ha felmered tenni a fejedre... nem leszel Csúcsformában Dolina. A Medúzák, a Falka és Elizabeth egyöntetűen ezt mondja és az ő szavazataik összege 1408. Abszolút többség ha engem kérdezel, sőt tök biztos vagyok benne, mint abban is, hogy Agyő, nagy ő A kabalapasi. :) Éljen a női függetlenség! Anyád lehetnék vagy minimum Kalifornia királya, ha végre megtalálnám a Titkok könyvét és megúsznám közben a Golyózáport, mert élvezni mégiscsak élve kell a dolgokat. Ez Bűbájos volt kis Mézengúz... :) Hajrá 2008!
Mégegyszer boldog új évet s filmekben gazdagot kívánok minden fórumozó barátomnak :)
Puszi,
Angie :)