Keresés

Buék!

2007. január 1., hétfő 1:51
Buék neked is!
most posts by TM
0
2007. január 1., hétfő 1:43
Neked is nagyon boldog új évet kívánok!

Továbbá mindenkinek, aki valaha, jelenleg, vagy a jövőben fórumozni fog az Xpress-en (úgyis csak ez a három emberfajta létezik)!

Én megyek vissza a többiekhez filmezni meg piálni, igaz, egyikük már csak az utóbbi tevékenységet űzi :]

BUÉK 2007!
0
2007. január 1., hétfő 1:38
Boldog, minőségi kiadásokban, kvajó filmekben és sorozatokban gazdag új évet kívánok!
0
2007. január 1., hétfő 1:35
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 1., hétfő 1:25
BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!
0
2007. január 1., hétfő 1:23
BÚÉK
0
2007. január 1., hétfő 1:06
Szeretnék Mindenkinek Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet kívánni!!!
Xpress-eseknek, Forumozóknak és mégegyszer Mindenkinek!!!!
0
2007. január 1., hétfő 1:03
B.Ú.É.K.!!!!!!!!
most posts by TM
0
2006. december 31., vasárnap 23:26
Önfeledt szórakozást kívánok Kedves Mindnyájatoknak a ma éjszakához, és kedves élményekkel teli, következő 365 napot!

Köszi, hogy vagytok, rengeteget tanulok Tőletek (még ha nem is látszik), és köszönöm az xpress-nek a vásárlóbarát hozzáállást!
0
2006. december 31., vasárnap 22:22
Hmmm... most linkeljem be a poháralátétemet?! :-))))
most posts by TM
0
2006. december 31., vasárnap 22:07
B. U. É. K. és jó bulizást mindenkinek! Találkozunk 2007-ben!

Üdv: amaray
0
2006. december 31., vasárnap 21:52
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak és filmkedvelőnek!
0
2006. december 31., vasárnap 21:51
hehehehehe
:-))))))))))))))))))))))))
0
2006. december 31., vasárnap 21:50
BUÉK mindenkinek!!!!!
0
2006. december 31., vasárnap 21:50
Boldog és filmekben gazdag új évet minden kedves és kedvetlen fórumozónak!
0
2006. december 31., vasárnap 21:46
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 31., vasárnap 21:43
:D
ennyire nem Kéne neki nyalni ;)

BUÉK mindenkinek!
0
2006. december 31., vasárnap 21:03
Az igazi Xpresses viszi a laptopot is az utcára, hátha egy másik xpresses épp most adja el a gyűjteményét! :-)
Apropó!
Szerintetek lesz ma éjjel is leltár? :-)))
most posts by TM
0
2006. december 31., vasárnap 20:50
Boldog Új Évet minden "xpress"-esnek és nem "xpress"-esnek.
Mindenkinek szép jövőt, boldogságot, békességet és egészséget kívánok szeretteivel. Na meg persze sok jó filmet 2007-re is.

Most van itt az idő, hogy "kilépjünk kedvenc online boltunk ajtaján", kikapcsoljuk gépünket és bulizzunk egy akkorát, hogy a következő szilveszterig emlegessük !!!

Üdv mindenkinek, találkozunk jövőre.

the JACKal
0
2006. december 31., vasárnap 20:44
Ez tényleg nem semmi ám! Egy-két fórumozót kapásból felismerni! :-))))
0
2006. december 31., vasárnap 20:43
"DVD-erotika"

Döminek magyaráztam a lényeget, mert - szokás szerint - megint nem értett semmit! ;-)
0
2006. december 31., vasárnap 20:38
0
2006. december 31., vasárnap 20:12
Megtiszteltetésnek veszem, hogy az idézettek között vagyok! Lám, a sok kicsi sokra ment! :-)))
Búék! :-)
most posts by TM
0
2006. december 31., vasárnap 20:09
Best of Xpress 2006 - Az év mondatai

Fórumolvasgatás közben ezek a mondatok gyakorolták rám a legnagyobb hatást. Az év utolsó napján visszakerestem őket, és jókívánság gyanánt rátok öntöm, mert legyenek bár viccesek, bölcsek, ostobák vagy egyenesen kibírhatlanok: jellemzők. B.Ú.É.K. mindenkinek!!!

Marketing-mix
„eszt az animét már nem kell leszinkronizálni mert már le van.„ „És asztán kiadni egy szinkronos változatot megérdemli és amugy is ha már több 100 filmet sorozatot mesét szinkronizálnak ez már tényleg nem nagy munka.”

Virtuális – orális - manuális
„Nem te voltál? Azt mondta msn-en hogy hogyan kell maszturbálni meg hogy hogyan dugjam meg a nőt! Meg azt mondta hogy csak akkor léeszek férfi ha maszturbálok!”

A Magyarokhoz (höz?)
„Gondolkozzatok már légyszives!!!!!”

Újbeszél
„Azontúl a passió több halálos áldozatot szedett, és mondjuk nem azért mert Jézust a tanításain keresztül próbálta az emberekbe költöztetni jézust!”

Szakértelem
„azok szélsőségesek (…) akiket érdekel az extra, az 5.1-es hang, a képarány, az eredeti külföldi hang, a borító, a doboz stb. Végülis ez mind csak sallang, a lényeg a FILM eredeti szinkronnal, jó képminőséggel.”

Látlelet
„A narancsvidék liberális szenny, kiadása a liberális megrontási szándék mindennapos prioritása.”

Vízió
„Lelki szemeim előtt látom a második taxisblokád dicső ganéjdombján demszky szamizdat-tiltsuk be március 15.-t-kutyaszaros budapest gáborkát„

A magyar társadalom valódi problémái
„A szerencsétlen közalkalmazott és köztisztviselő (…) nem meri kinyitni az újságot, mert látja, hogy lemarad egy Rachmanyinov-koncertről, Chopin-estről, Bach óratóriumi bérletről”

Egyeztetés
„Ezek igaz„

Patriotizmus
„magyar embernek magyar DTS jár”

Végtelen cizelláltság
„jó, a nácizás sok volt, utána próbáltam finomítani a dolgon egy árnyaló (mintha lehetne egyálatlán árnyalni a nácizást , max. talán úgy, hogy: "köcsög náci" - :) ) hozzászólással, ami ugye arról szólt hogy a határok meghúzásának gesztusa erősen önkényes szerintem, de mindegy, érthető hogy megsértődtél.” (A homoszexualitás hatása a filmművészetre, 223; jean image)

Michael Crichton betépve
„mivel tudós vagyok, engedjetek meg nekem annyit, hogy megjegyezzem, manapság a tudomány nem érzi túl jól magát, általában sokkal többet gondolnak róla azok akik kívülről nézik, ő viszont nem bízik már saját tényeiben sem, saját kitüntetett szerepében meg aztán végképp nem, ettől függetlenül ha végül a sotén a tudtom nélkül megtalálták a homosex-gént, akkor is kételkednék ezen felfedezés paradigmaváltó jelentőségében, illetve legalábbis abban, hogy ezzel vajmi esélyünk is támadt a homosexualitás megszűntetésére, aminek egyáltalán a szándéka is öncsonkítás és nácizmus” (A homoszexualitás hatása a filmművészetre, 223; jean image)

A piac alakulása
„A Bond-táska most van, később már csak egy szatyrot adnak hozzá.”

Szenvedéllyel
„Az Eragon egy szemét. Még pedig a nagybetűs fajtából. Nmm tudom mit képzelnek az alkotók, de, hogy volt pofájuk ezt a Xéna, és Herkules alatt hárommal szintű zagyvalék, ostoba, bugyuta, népbutító, "A Gyűrűk ura kedvelőinek" című hazugsággal forgalmazott, az saját hutfőből merített ötleteknek híján lévő, ellenszenves semmit-mert, hogy ez egy "nemfilm, cska úgy tesz, mintha az lenne, de még azt is rosszul.”

Felsőbb matematika
„IA 1-2-3. 10/7-8-x”

DVD-erotika
„Arra gondoltam egészen pontosan, hogy majd mindenki beleteszi magának, akinek megvan AZ a film, EZT a kuffert pedig majd megveszi!:-)„

Jelenések Könyve
„Egyedülálló anya csak nevelgetni tudja a gyermekét, még akkor is, ha belerokkan. Az ideális családmodellhez apára, anyára, gyermekekre van szükség. Ostoba és cinikus gondolatpótlék minden szingliduma, buziházasság, az állandó és elcsépelt antiklerikális szöveg a pápáról, az állam világnézeti semlegességének túlhangsúlyozása. Ennek követése a nemzet, a nemzetek, a kultúra totális pusztulásához, háborúkhoz, öngyilkossági járványokhoz vezet...”

Szöveges feladat
„Bruce Lee, aki ha pont kétszer annyi ideig élt volna, mint amennyi tragikusan rövid pályafutásként megadatott számára, akkor ma, november 27-én ünnepelhetné 66. születésnapját.”

Kíméletlen őszinteség
„Szarok a karácsonyra én csak a saját érdekeimmel foglalkozom!”

Kapcs. ford.
„Most mondták be a híradóban, hogy a 14. somogysárdi nyúlvágta nagydíjat Répafaló Bulldózer nyerte! Éljen!Ugye ti is örültök?! :-)”

Tiszteljük vitapartnerünket!
Hát (a fórumozó neve), gratulálok! Ismét sikerült bebizonyítanod alantas, kötekedő, sunyi és primitív életed hiábavalóságát.

Beat-költészet
„ahogy az öreg doki (akit egyébként a német verzióban Eszterházynak hívtak, milyen érdekes :P) kéjsóváran lesi a tinilány táncát, és a kamera lassan a redőnyre siklik ahol éppen két zsaru néz be, na abban a jelenetben annyi fájdalom van, sírni tudnék rajta, sírok is”

Pillangó-hatás
„Szaddám nélkül Sivatagi Cápák és South Park mozifilm sem lenne.”

Higgadt erő
„Most olvastam végig ezt a magvas vitát vagyis nem is tudom minek hívják, de inkább ebbe nem szólok bele”

[A szerzők nevét és a mű lelőhelyét – jogvitáktól tartva – csak kérésre hozom nyilvánosságra.]
0
2006. december 31., vasárnap 17:57
HEy , what a stone chiken mother?
Why not fly in the box?
......
0