Ha én az Xpress-nél dolgoznék és egy ilyen üzenetet olvasnék, kb. annyira foglalkoznék az általad írtakkal, mint a postaládámba bedobált hirdetőcédulákkal...
Nem tudom mit sírnak itt állandóan az emberek a Steelbook-okkal kapcsolatban... Persze, hogy mindenki tökéleteset szeretne, de elárulom nektek, hogy sok már így jön ki a gyárból... tehát nem, hogy az Xpress, de még az Intercom sem tehet róla...
A pénzel kapcsolatos sírást meg végképp nem értem, ha megnézed a sima tokos és a fémdobozos közti árkülönbséget, összesen 1100Ft-ot veszthettél, ha tényleg vesztettél egyáltalán valamit... mert bármennyire is horpadt a fémdoboz, azt ne mondd, hogy nem ér annyit az egész... mert ha ez így van, akkor megveszem tőled az összes üres fémdobozodat 1100Ft-ért és a sokszorosáért fogom eladni!
A fentieket mind úgy írom, hogy nekem kb. 200db Steelbook-om van, és természetesen vannak köztük sérültek is, aminek persze nem örülök, de annak igen, hogy egyáltalán megvan!
Ja és ha már itt tartunk, eszembe jutott egy tavalyi történet...
Besétálok egy offline multiba, ahol egy ember az eladó haverjának köszönhetően kap úgy 4-5 azonos Steelbookot, majd előkapja a kis körömvágó ollóját és mindegyiket felvágja addig, amíg egy általa vélt tökéletes példányt nem talál... Engem is érdekelt volna egy egy másik filmből, majd közölte az eladó, hogy van egy, ami bontott, csak a fólia teteje van kivágva, kibontották, megnézték milyen is valójában... Kérdeztem, mennyivel lesz így olcsóbb... mondta, hogy semennyivel, hisz nincs semmi baja... Na ez szerintem már mindennek a teteje! Remélem az almát is így veszi a boltban, nehogy legyen benne valami...
Valószínűnek tartom, hogy a személy itt van a fórumon...
Na ennyi a véleményem a siránkozókról!