Keresés

James Bond - Skyfall - Limitált fémdobozos kiadás (steelbook) (BLU-RAY)

2013. március 15., péntek 21:20
Egyébként meg az a legnagyobb gáz, hogy ezen kell témázni. Ha kifogástalan állapotban kapnánk meg a méregdrága kiadványokat, akkor le lehetne rendezni annyival, hogy "hű, de szép!", aztán mindenki örülhetne neki tüske nélkül, és élvezhetné a filmet abban az édes tudatban, hogy nem vették hülyére.

De lehet, hogy én vagyok a nem normális, hogy ha pl. veszek egy megbízható autót, nem tudok neki maradéktalanul ürülni, hiába van benne minden extra és egy klassz motor, ha a sárvédőn van egy horpadás...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 15., péntek 21:16
"sok már így jön ki a gyárból..."

Ezt azért nem hinném. Ha tömeges volt ez a probléma, akkor számomra elég nyilvánvaló, hogy valakinek a kezéből kipottyan pár tucat példány. Így ütődött meg a sarka, és emiatt esett ki a helyéről a lemez is.
0
2013. március 15., péntek 19:42
Még az sem zavarna, ha a kiválasztott példányt korábban a bolt összes dolgozója hazaviszi megnézni

HA

lámpafénynél sem látom nyomát a korongon, makulátlan a borítópapír és sértetlen a tok.
Sajnos ehelyett sokszor az van, hogy a "szűz" lemez karcos, pettinges, a borítópapírt már valaki marokra fogta, a tokot meg mintha végighúzták volna a földön, nem jól záródik és büdös, mint egy selejtes székletmintatartály a Köjálnál.
most posts by TM
0
2013. március 15., péntek 19:20
Az viszont már nem jó hasonlat, mivel azzal megrongálná a terméket. De gyanítom, hogy aki körömollóval bont ki egy DVD-kiadványt, az úgy bánik vele, mint egy hímes tojással, tehát nem miatta lesz baja a terméknek, hanem már eleve hibásan érkezik az üzletbe. Így aztán nem attól jó egy termék, hogy milyen rajta a fólia. De egyébként az offline boltokban mindenhol van fóliázógép, amit olyanok kezelnek, akik egy-két kiadó hasonló dolgozóihoz képest mesterei a feladatuknak. Filmet felbontani, kibontani meg még amiatt is szoktak, hogy azt az ótvar lopásgátlót a borító alá csúsztassák, ezzel tönkrevágva azt. Ilyet a Tesco boltjaiban láttam. Én kifejezetten örülnék, ha minden offline helyen kivágott fóliájú filmek lennének, mert akkor könnyen ki- és visszacsúsztathatnám a csomagolásból a filmet vásárlás előtt, megkuksizva, hogy egyáltalán van-e benne lemez. Egyszer nem néztem meg pénztár után, hogy minden oké-e a szerzeményemmel, autóztam 50 km-t, és otthon derült ki, hogy a tokban film helyett csak egy átlátszó műanyag korong van. Utána meg nem győztem bebizonyítani, hogy nem azért autóztam összesen 4x50 km-t, hogy a kétezer forintos film korongjából kettő legyen otthon. Azóta akkor is kibontom a cuccot, ha másnak vásárlok. A világ legnagyobb hülyesége, hogy a film bontatlansága bármilyen garanciát is ad. Ez olyan országban lenne igaz, ahol a forgalmazó nem spórol a termék előállításának minden fázisán, mert tudja, hogy az a végtermék rovására megy. A mi kántrink nem ez a hely.
most posts by TM
0
2013. március 15., péntek 18:58
Tudom, rossz az almás összehasonlítás, de hirtelen nem jutott eszembe más, meg nem is fejeztem be... De, hogy befejezzem:
Mondjuk lehámozna egy csíkot belőle, hogy tuti lássa nem-e ütődött, aztán visszahajtaná rá a héját, ha éppen egy kicsit barna lenne az alma húsa és visszarakná a többi közé :D
0
2013. március 15., péntek 18:36
Ami engem illet, én az almát a boltból mindig olyan fóliában viszem ki, amelyiknek a teteje ki van vágva.
most posts by TM
0
2013. március 15., péntek 18:32
Pont leszarják.
most posts by TM
0
2013. március 15., péntek 18:16
Képzeld csak el, ezek az eladók milyen szinten kívánhatják a faszba a "haverjaikat", amikor megjelennek, hogy "Béla, hozzál ebből ötöt, emebből tizenötöt, abból huszonnyolcat, aztán ebből az ötvenötből majd összerakok magamnak egyet (a maradékkal meg csinálsz, amit akarsz, az már nem az én problémám)".

Húúúú, de jó, hogy nem kell ilyen helyen dolgoznom.
0
2013. március 15., péntek 17:53
Ha én az Xpress-nél dolgoznék és egy ilyen üzenetet olvasnék, kb. annyira foglalkoznék az általad írtakkal, mint a postaládámba bedobált hirdetőcédulákkal...

Nem tudom mit sírnak itt állandóan az emberek a Steelbook-okkal kapcsolatban... Persze, hogy mindenki tökéleteset szeretne, de elárulom nektek, hogy sok már így jön ki a gyárból... tehát nem, hogy az Xpress, de még az Intercom sem tehet róla...

A pénzel kapcsolatos sírást meg végképp nem értem, ha megnézed a sima tokos és a fémdobozos közti árkülönbséget, összesen 1100Ft-ot veszthettél, ha tényleg vesztettél egyáltalán valamit... mert bármennyire is horpadt a fémdoboz, azt ne mondd, hogy nem ér annyit az egész... mert ha ez így van, akkor megveszem tőled az összes üres fémdobozodat 1100Ft-ért és a sokszorosáért fogom eladni!

A fentieket mind úgy írom, hogy nekem kb. 200db Steelbook-om van, és természetesen vannak köztük sérültek is, aminek persze nem örülök, de annak igen, hogy egyáltalán megvan!

Ja és ha már itt tartunk, eszembe jutott egy tavalyi történet...
Besétálok egy offline multiba, ahol egy ember az eladó haverjának köszönhetően kap úgy 4-5 azonos Steelbookot, majd előkapja a kis körömvágó ollóját és mindegyiket felvágja addig, amíg egy általa vélt tökéletes példányt nem talál... Engem is érdekelt volna egy egy másik filmből, majd közölte az eladó, hogy van egy, ami bontott, csak a fólia teteje van kivágva, kibontották, megnézték milyen is valójában... Kérdeztem, mennyivel lesz így olcsóbb... mondta, hogy semennyivel, hisz nincs semmi baja... Na ez szerintem már mindennek a teteje! Remélem az almát is így veszi a boltban, nehogy legyen benne valami...
Valószínűnek tartom, hogy a személy itt van a fórumon...

Na ennyi a véleményem a siránkozókról!
0
2013. március 15., péntek 15:44
0
2013. március 15., péntek 15:34
Csak nem mifelénk.
0
2013. március 15., péntek 15:06
Ha tudsz menj be a hozzájuk a budapesti telephelyükre és verd ki a balhét a filmmel. Tényleg ciki, hogy ilyenre kell figyelni. Az meg még jobb, hogy mindennek lejár a joga 1 éven belül. Cseheknél még mindig olyan filmek vannak amik nálunk már a 2000-es években hiány volt :D Amúgy aki meg Skyfall-t keresi szarásig van belőle mindenhol :-)
0
2013. március 15., péntek 14:38
Lehet, hogy mire én is el tudtam küldetni, elfogytak a hibátlan darabok. Legalábbis Dömi 8-án panaszkodott arról, hogy akkor már nem találtak hibátlan példányt... :\

Idegesít, de igyekszem bevenni a leszarom tab1ettát. Csak nem nagyon akar hatni. Mégiscsak hétezer forintot fizettem érte. A Prometheus esete után én úgy látom, ideje lenne szétnéznie az InterCom-nak a háza táján, mert valaki nagyon hányaveti módon hajigálja a fémdobozokat. Nem lehet véletlen, hogy mindkét kiadványnál horpadások tömkelegével találkozunk, miközben eddig az ilyesmi azért nem volt jellemző.
0
2013. március 15., péntek 12:50
Március 6-án reggel.
0
2013. március 15., péntek 12:38
És mikor vetted át?
0
2013. március 15., péntek 10:11
Már csak a Hobbit miatt kell aggódnom :-)
0
2013. március 15., péntek 10:10
Persze, hogy itt :-)
0
2013. március 15., péntek 9:15
Egyébként az Xpress-nél vetted? Dömi hozzászólása alapján neki is sérült jutott, pedig válogathatott is...
0
2013. március 15., péntek 9:14
Ne bosszants már! Pedig direkt ezt írtam oda a rendelést feldolgozó kollégának:

"FONTOS! Kérem, hogy körültekintően csomagolva, KIFOGÁSTALAN ESZTÉTIKAI ÁLLAPOTÚ kiadványokat küldjetek! Nem szeretnék több sérült fémdobozt, törött tokot vagy gyűrött feknit. A SKYFALL nélkül el ne küldjétek a csomagot!"
0
2013. március 15., péntek 8:55
Nagyon nem szeretnek téged a fémdobozok, nekem ismét szerencsém volt pedig én 2-őt is vettem belőle :-)
0
2013. március 15., péntek 8:21
A borító szándékosan olyan. Egyfajta retró érzést szerettek volna áthozni vele - lást SKYFALL kopott betűtípusa. Ennek megjelenítésére a steelbook mint nyomtatási alap alkalmas is lenne. Más kérdés mennyire sikerült a hatást elérni.
0
2013. március 15., péntek 2:33
Átvettem Én is. Azt észrevette más is, hogy eléggé alacsony felbontású képből csinálhatták a steelbook borítót? Mert Craig feje életlen-pixeles. De úgy az egész (a hátulja is).
Egy Youtube videó szerint is eléggé low-res a kép.

http://www.youtube.com/watch?v=Pqa2wtyCdfs
0
2013. március 12., kedd 19:29
12 óra kellemes munkatöltés után lassabb vagyok. A ficánkolás élménye is kalssz, nálam egy duplás kiadás mind2 korongja mászkált.
De valóban, kicsit megemeli a pulzust is az ilyeténfajta hangocska.
0
2013. március 12., kedd 19:14
Élőben még 2 másodperc sem kellett hozzá. Azt meg gondolom, nem kell ecsetelnem, mit éreztem akkor, amikor a csomag legdrágább darabjában hallottam ficánkolni a korongot.
0
2013. március 12., kedd 19:06
Aham, kb 2 másodpercbe telt észrevenni az első képen azt a csini kis gyűrődést.
0