Keresés

James Bond - Skyfall - Limitált fémdobozos kiadás (steelbook) (BLU-RAY)

2013. március 12., kedd 18:59
Annak fényében nevetséges, hogy a németeknél félmillió példányban kelt el ugyanennyi idő alatt. Ehhez képest a megye egyetlen normális offline Blu-ray-lelőhelyén a 10 példány szerintem nevetséges mennyiség.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 12., kedd 18:55
Dömi hozzászólására reagálva sajnos csak megerősíteni tudom azt, amit írt. Bár az Xpress azt írta a 35-ös hozzászólásban, hogy kivették a selejteket, úgy látszik, vagy figyelmetlenek voltak, vagy elnézőek.

Íme pár kép az én példányomról:

A jobb alsó sarok horpadásán kívül a bal felső sarok is nyomott. Jól látható, de azért kisebb mértékben. Emellett egy apró horpadás is van az elején bal fent, de már nem akartam vacakolni a fotózásával. Ennyit az InterCom kifogástalan állapotú termékeiről...

Ja, és mielőtt elfelejtem: a 7eFt-os kiadványban lötyögött a lemez, mert nem volt a helyén. Még szerencse, hogy a BD-k karcállóak, így a "tánc" nyomát el tudtam tüntetni. Ez persze azzal jár, hogy a lemez felületén lévő vékony viasz-szerű réteget is letörlöm, így a törlés nyoma sasszeműek számára kiszúrható.

De már belefáradtam a dologba, és az IC-vel sem látom értelmét viaskodni azok után, ahogy a Prometheus fémdoboz cseréjét is intézték nálam.

Az Xpress-t sem hibáztatom, nyilván nem rajtuk múlott. Belehalni nem fogok, mert összességében szép a kiadvány, csak hát 7eFt-ért az ember 100% minőséget várna. Ilyen minőségi mutatókkal ugyanis kurva nehéz lesz meggyőzni az átlagembert arról, hogy érdemes ennyi pénzért legálisan filmeket vásárolni.
0
2013. március 12., kedd 13:26
Ahol én láttam offline, ott a sima tokos verzióból már alig volt, a fémboboz viszont még mindig "hegyekben" állt...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. március 12., kedd 12:33
Mert a végén még kiderülne, hogy minden kiadvány rendesen fogy, aztán teljes joggal háborodnánk fel, hogy miért nem jön ez meg az, és így a kiadóknak nem lenne érdekük visszatartani a jó filmeket...
0
2013. március 12., kedd 9:23
Miért nevetséges?
0
2013. március 12., kedd 9:16
Kár, hogy a kérdés költői :)
0
2013. március 12., kedd 8:54
Szerintem egyébként a kiadók mára átestek a ló túloldalára. Szombaton a naphoz illő helyen, offline egy árva Skyfall BD sem volt készleten. Az eladó elmondása szerint kaptak 10 db-ot összesen, amit az első két napban elkapkodtak. Amikor én ott jártam, már csak a Craig gyűjteményben volt ebből a BD-ből.

Jobban utánagondolva persze nevetséges, hogy ehhez a 10 db-hoz is két nap kellett, hogy elfogyjon.
0
2013. március 12., kedd 2:04
Ehhez kapcsolódik a költői kérdés: itthon miért is titkolja annyira mindenki az eladási példányszámokat?? Kint miért is nyilvános minden???
0
2013. március 11., hétfő 22:52
Kizárt dolog...

Na persze ha az írható médiumokat kérdeznék, abban vastagon világelsők lennénk sajnos... :(((
0
2013. március 11., hétfő 22:43
Tényleg az, nálunk mennyi lehet ez a szám most.
Arra kíváncsi lennék, hogy Magyarországon 2012-ben vettek e meg összesen ennyi DVD és BD-t együtt...
0
2013. március 11., hétfő 22:34
Az első helyben nem kételkedtem, de a számok engem is megdöbbentettek:

Ausztriában és Németországban az első két napon 500.000 (igen, ötszázezer!!!!) darab Skyfall lemezt adtak el, aminek kb a fele volt BD... Továbbá a tékákba is szállítottak további 10 ezer BD-t és 20 ezer DVD-t... Ezzel természetesen minden idők legsikeresebb megjelenése német földön.

http://www.bluray-disc.de/blu-ray-news/filme/43109-fox-feiert-erste-erfolge-mit-james-bond-007-skyfall-auf-blu-ray-disc-und-stellt-neue-rekorde-auf

Azért durva...
0
2013. március 11., hétfő 15:42
:)
0
2013. március 11., hétfő 11:18
Megjött. Elsőre hibátlannak tűnik a fémtok, de majd otthon még alaposabban megvizslatom, mert melóban nem akarom kibontani. Este szerintem dübörögni fog a DTS-HD MA! :D
0
2013. március 10., vasárnap 19:31
Hát igen, a Q-részleg tervezte... :D
0
2013. március 10., vasárnap 16:50
Nekem az 50-es dobozba a Soha ne mondd, hogy soha ment, úgyhogy ez marad a bádogban :)
0
2013. március 10., vasárnap 13:33
Ez a rész is polcra került. Nekem a steelbook-al most nem volt gondom, bár a hozzászólások alapján én is paráztam egy kicsit.
A filmet moziban valamiért kihagytam, de most BD-n bepótoltam. A film tetszett, a kép szerintem nagyon jó lett és angol DTS-HD hangra sem lehet panasz.

Már csak az a dilemmám, a korong maradjon ebben a tokban, vagy menjen a Bond 50-es dobozna... Hatalmas problémák :)
0
2013. március 9., szombat 22:38
Igen.
Jópofa ahogy nyílik a parfüm.Elég James Bondos lett. :)
0
2013. március 9., szombat 19:58
Haha, tök jó kép, nekem is ilyen parfümöm van :) Egyébként a steel gondolom zsugoros a plusz magyar lap miatt, ugye?
0
2013. március 8., péntek 22:58
Érdekes, a mostani Prometheus, Bourne, Bond fiaskót leszámítva talán csak a Sebhelyesarcú jut eszembe, mint problémás (és ez utóbbiról is TM megjósolta előre, hogy gáz lesz), pedig elég régóta követem a fórumokat, és ha többeknek problémás, itt biztos előjött volna. (Nyilván számít az is, hogy ne több hónapnyi multis ide-oda pakolgatás után vásároljon az ember, mert az rizikós).  Szóval - a magyar megjelenéseket tekintve - én igenis hirtelen minőségromlást érzékelek.

És nem az 1/15 volt a lényeg, hanem az, hogy az az egy is kevesebb mint egy éve történt, tehát előtte tizenvalahány esetben nem volt gond. Bár nyilván nagyobb lenne a minta, ha többen is hasonlóan éreznének, egyelőre csak a fórumbeli reakciók alapján tudok becsülni a saját tapasztalataimon kívül.
0
2013. március 8., péntek 22:11
Ez nem mérvadó. Vannak akiknek sok problémája van a steel-ekkel vannak akiknek nem. Ettől függeltenül ugyan olyan sérülékenyek most mint régen voltak.
Am pedig 150 fémből 1 hibás az jobb arány.
0
2013. március 8., péntek 21:52
tapasztalva = tanulva
0
2013. március 8., péntek 21:51
Talán nem kéne a magyar forgalmazónak ilyen formában átvenni a termékeket, és akkor nem szídnánk. Mégis kinek kellene ezeket minőségellenőrzéssel átvenni és a selejteket visszadobni?

A külföld más tészta, mert az akár szállítás közben is sérülhetett (bár nekem is van néhány külföldi steelem, szintén probléma nélkül). Mindenesetre külföldön simán cserélik, ha gond van, nem hárítanak.

Mellesleg tudom, hogy álom, de miért nem rendelnek 10%-kal többet, fenntartva a lehetőséget a limitáltakból is a cserére, amit aztán a készletek elfogytával értékesítenének? Nem, dehogy is, a Prometheus ügyből semmit nem tapasztalva rohangálnak ismét extra dobozokért.
0
2013. március 8., péntek 21:36
Nem igaz, hogy mindig csak a baj volt velük. Tizenvalahány steel-em van, és csak a Prometheus, amivel probléma volt. Mondjuk az is igaz, hogy eleve nem ilyen hajszálvékony csomagolással voltak csomagolva mint a steelek mostanában, így legalább a csomagolás utáni sérülésektől védve volt.

Ha valaki több pénzt ad egy különleges kiadásért, igenis kapjon hibátlan terméket.
0
2013. március 8., péntek 21:21
Így van, nem kell mindig, minden esetben a magyar forgalmazót szidni, külföldről is sokszor jön selejtes fém, sajnos ezt éppen Corvinus cimborám tudja igazolni!
0
2013. március 8., péntek 18:46
Ezek fémek. Mindíg is csak a baj volt velük. Nem most kell rájönni.
0