Dömi hozzászólására reagálva sajnos csak megerősíteni tudom azt, amit írt. Bár az Xpress azt írta a 35-ös hozzászólásban, hogy kivették a selejteket, úgy látszik, vagy figyelmetlenek voltak, vagy elnézőek.
Íme pár kép az én példányomról:

A jobb alsó sarok horpadásán kívül a bal felső sarok is nyomott. Jól látható, de azért kisebb mértékben. Emellett egy apró horpadás is van az elején bal fent, de már nem akartam vacakolni a fotózásával. Ennyit az InterCom kifogástalan állapotú termékeiről...
Ja, és mielőtt elfelejtem: a 7eFt-os kiadványban lötyögött a lemez, mert nem volt a helyén. Még szerencse, hogy a BD-k karcállóak, így a "tánc" nyomát el tudtam tüntetni. Ez persze azzal jár, hogy a lemez felületén lévő vékony viasz-szerű réteget is letörlöm, így a törlés nyoma sasszeműek számára kiszúrható.
De már belefáradtam a dologba, és az IC-vel sem látom értelmét viaskodni azok után, ahogy a Prometheus fémdoboz cseréjét is intézték nálam.
Az Xpress-t sem hibáztatom, nyilván nem rajtuk múlott. Belehalni nem fogok, mert összességében szép a kiadvány, csak hát 7eFt-ért az ember 100% minőséget várna. Ilyen minőségi mutatókkal ugyanis kurva nehéz lesz meggyőzni az átlagembert arról, hogy érdemes ennyi pénzért legálisan filmeket vásárolni.