Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 8., péntek 15:23
352
Hurrá! Megint fémdoboz szívás... Mondjuk nekem Prometheus ügyben vissza se írtak... Ha az Xpress-nél "jó néhány" nem makulátlan, akkor mi a garancia arra, hogy az enyém az lesz?
Ezekkel a fémdobozokkal szvsz már nem lehet mást csinálni, csak bejövetelkor alaposan átnézni az egészet, és visszaküldeni, ami rossz. Élek a feltételezéssel, hogy az itt vásárló (pláne fémdobozt vásárló) emberek nagy része gyűjtő vagy legalábbis minőséget elváró, akit zavar akárcsak egy karc is. Nekik lenne időspórolás, ha nem kellene ezzel szívni (és persze Xpressnek is, mert nem egyesével kellene mindenkivel bajlódni)
(PS: tudom, hogy ez most elvben megtörtént, de akkor sajnos nem elég alaposan).
Komolyan, néha annyira tele a hócipőm ezzel a hobbival. Így állnak hozzá (nem csak ők, a Selejt video is), aztán csodálkoznak ha senki nem vesz már eredetit.
0
2013. március 8., péntek 13:57
1219
Tudom nagy trógerek, mászkáljál be állandóan a kiadóba. Xpress-nek meg küld postán, minek autózgatsz :D A pénzt se költsd rá.
0
2013. március 8., péntek 13:51
2002
Én tegnap reggel vettem át az enyémet, és az elsőre hibátlan volt. Aggódtam is kicsit miatta.....
0
2013. március 8., péntek 12:55
19949
jövőhét keddre ígértek újabb szállítmányt az Xpress-be belőle,de most Szentendréről megint kocsikázzak be azért????? már kezd tele lenni a faszom az egésszel!!!! a lányok aranyosak voltak mert mondták,h a jövőhetiből raknak el egyet nekem ha lesz sérülésmentes.
0
2013. március 8., péntek 12:43
1219
Dömi peched volt most. Nekem 2 példány is jött és mind2 hibátlan volt a lemezek helyükön voltak + a lemezek is sértetlenek. Eddig a szerencse velem van BD-nél. DVD-knél már nem. :-) De amúgy nem azt mondta az xpress, hogy átnézték és visszaküldték a kiadónak majd a kiadó meg szerez külföldről? Valami ilyesmit olvastam. Szerintem kérdezz rá még erre a remek kiadónál. De ha már most szarba se néznek akkor ez bukó. Max. személyesen menj be. Az hatásos mert befosnak, én kiosztottam mindenkit már aki jött oda, hogy mit sírok azért mert foltos szaros a lemez :D
0
2013. március 8., péntek 12:24
19949
én most vettem át,de hát röhej. az elején a bal felső sarokban és a hátulján a jobb alsó sarokban is horpadás. rendesek voltak a lányok,mert kihoztak jó néhány példányt,de szinte mindegyik olyan volt vagy más karcok voltak rajtuk. arról nem beszélve,h rengeteg kiadásban még a lemezek is lötyögtek/nem voltak a helyükön.
az IC-t felhívtam "nekik már nincs belőle,de ők biztosan teljesen kifogástalan állapotban szállították ki az Xpressnek,ők ezért nem felelősek" na persze...
0
2013. március 7., csütörtök 18:39
1394
szép meg minden, de azt hittem faxa matt lesz, nem ilyen fényes sztutyok...
0
2013. március 7., csütörtök 18:25
2464
A karácsonyra kapott parfüm is passzol a filmhez. :)
0
2013. március 7., csütörtök 18:17
2464
Néhány fotó a BD-ről:
Ez az információs lapocska volt a hátulján(könnyen lejön):
0
2013. március 6., szerda 17:55
2464
Remélem nekem is az lesz.Holnap hozzák ki.
0
2013. március 6., szerda 12:16
8977
Vigyázz rá, nagy kincs egy hibátlan fémdoboz a mai ínséges időkben. :)
0
2013. március 6., szerda 12:10
1219
Hibátlan a lemez és a tok is! A belső borító is elég szép, tehettek volna bele valami is könyvecskét :-)
0
2013. március 6., szerda 11:46
238
Én nemrég vettem át, fólián keresztül sértetlennek tűnik a doboz :) De pontosan csak este tudom megnézni, pár helyre megyek, és nem akarom, hogy a táskába vmi baja legyen. Amúgy szép, teccetős a kicsike. Remélem tényleg sértetlen a darab, és a lemeznek se lesz baja. Nekem megérte a felár ezért.
0
2013. március 6., szerda 11:44
1219
Nekem már meg is hozták! Eszméletlen szép. Csak a lemez is jó legyen. A fémdoboz eddig jó.
0
2013. március 6., szerda 10:19
8977
Örülök, hogy megértetted, de ezentúl - kérlek - a CEO megszólítást használd, azt jobban szeretem!
0
2013. március 6., szerda 9:50
1219
Jól van Boss XD
0
2013. március 6., szerda 9:17
8977
Akkor miről is beszélsz? Ha valaki folyamatosan nem veszi át a dolgait, azt szépen ki is zárják, erre vannak a szabályok, amit az Xkluzív pont alatt olvashatsz. Ne tegyél úgy, mintha te lennél az Xpress Robin Hood-ja, mert ezek a szabályok már az új Xpress óta élnek.
0
2013. március 6., szerda 7:49
1698
offline tegnap pakolták ki őket, a sima kiadással és a gyűjtődobozzal együtt.
SuperHeRo
0
2013. március 6., szerda 0:51
8977
Amúgy meg arra nem gondolsz, (volt rá példa a közelmúltban), hogy a nagy érdeklődésre tekintettel tudtak még pár példányt intézni. a másik meg, amit Gyulus is írt, csak azt sem tudtad rendesen értelmezni, hogy lehet, hogy megrendelték, bent pihent a kosárakban, majd mikor lejárt a 10 napos félretétel, akkor automatikus törlődött. Szóval nem csomagolták azt semerre sem, ott volt a raktárban szépen.
0
2013. március 6., szerda 0:49
8977
Ha 80%-on van, akkor haver meg tudja rendelni a "Bourn"-t most!
0
2013. március 5., kedd 22:44
1847
Nekem már jöhetett volna holnap, de egy csak papíron raktáron lévő cucc miatt visszadobta a rendszer az egész csomagot! :(
0
2013. március 5., kedd 22:02
1219
Gyulus most én nem erről beszélek. :-) Hanem kivételesen azokról akik direkt szórakoznak és más ezért nem tudja megrendelni, a Bourn-t haver ezért nem tudta megrendelni most meg 80%-on van.
0
2013. március 5., kedd 21:51
8851
Fogd már fel légyszíves, hogy az, hogy valaki nem veszi át a megrendelt cuccot, nem jelenti azt, hogy a futár kezébe is került a csomag! Sőt, lehet, hogy csomagba sem került az adott termék, csak pihent az Xpress raktárában.
Ha valaki kiküldet valamit úgy, hogy aztán nem veszi át, fél évre kapásból kigolyózta magát a zónából.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 5., kedd 20:44
1219
Köszönjük Bossocska. Írtam, hogy lehet benéztem az xpress pedig most írta le, hogy el lett írva. Az xpressnek köszönjük a minőségi munkát, de én mindig kiállok az mellett, hogy ha valaki folyamatosan nem veszi át a dolgait azt zárjuk ki az xkluzívból. De ha az xpressnek ez nem pénz, hogy becsomagolja kiküldeni majd egy retardált nem veszi át. Akkor NO KOMMENT :-)