Keresés

A hobbit - Váratlan utazás (Xpress Xkluzív steelbook) (duplalemezes extra változat) (2 BD) (BLU-RAY)

2021. december 19., vasárnap 18:46
Ez a kiadás valaha még megjelenik újra? Megjelenés előtt befoglaltam, a két másik rész meg is jelent, ez azonban azóta is csak vár... Most tök jó, hogy a 3-ból egy rész nincs meg. Most beígérték a teljes dobozost, de már az is csúszik... És akkor az ember ne töltse le és írja ki magának... :(
0
2013. április 15., hétfő 17:00
A Jack Reacher megjelenésével megint jön egy sötét fémdoboz. Reméljük a legjobbakat.
most posts by TM
0
2013. április 14., vasárnap 15:11
Én tegnap este néztem meg, magyar szinkronnal, nálam teljesen érthetőek voltak a szöveges részek, kísérletezz a hangszínszabályzóval, nem hiszem, hogy a keveréssel van a baj. Próbaképpen a tv hangszóróival és a hanfalakkal is kipróbáltam.
0
2013. április 13., szombat 2:00
Úgy legyen! :)
0
2013. április 12., péntek 23:44
Az meg majd tip top lesz és akkor eltolódik majd egy kis hezitálás közepette a köv kiadásra az ,,ez lesz az utolsó fém" irányelv...
0
2013. április 12., péntek 23:42
Brutál a fantáziád.
0
2013. április 12., péntek 21:13
Nem véletlenül kerülöm a fémdobozokat az utóbbi időben. Inkább megveszem a sima kiadásokat, kisebb a szívmegállás veszélye. :)
A Django Unchained-del teszek még egy próbát, ha sérült lesz, akkor végleg befejezem a fémek vásárlását!
(Amúgy is a digibook vagy digipak kiszerelés sokkal jobban tetszik, és náluk még elkerültek mindig a hibák.)
0
2013. április 12., péntek 21:06
A futószalag munka átka:

Gizike az esti félhomályban felmossa az irodát, közben fémdobozba hajigálja a gyűjtőhengerről a lemezeket. Mivel egyik kezében a MOP, néha nem sikerül elsőre helyére pattintani a lemezt, emiatt fennáll a karcolódás veszélye. Na, miután sikerült helyére nyomni a korongot, egy hanyag mozdulattal az asztal másik végébe csúsztatja a fémdobozt, ami így megkarcolódik. Ott Géza bá, a kiadó gondnoka egy laza kézmozdulattal becsukja a tokot, ráhelyezi az előzőleg körömvágó ollóval gondosan levágott hátlapot, és az egész pakkot fóliázó gépbe teszi. Mivel jó hosszan elhúzza a fóliázást, néha Gizike gyorsabban halad, és előfordul az is, hogy az asztal végén leesik a fémdoboz, ami meg a sarkok gyűrődéséhez vezet. Az egészet tetézi, hogy Géza bá fia, Lalika, aki egyébként már három hete kosárlabda edzésekre jár (korábban ping-pongozott), az edzéseken begyakorolt mozdulattal próbálja meg három pontos dobásokkal a kartonba helyezni a kész produktumot.

Ez persze mind csak a képzelet szüleménye. Meglehet, hogy már a gyárban direkt elcseszik.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. április 12., péntek 20:47
Ezeket csúszkáltatták vagy mi a szösz, hogy így a szélein sérült a festés...
0
2013. április 11., csütörtök 22:34
Saját képek a kiadványról:

0
2013. április 11., csütörtök 16:56
De ha rábaszom a hangot, a zene is erősebb, én ugyanúgy szart se hallok...
0
2013. április 11., csütörtök 13:22
a dvd-s fórumban ugyanezt írtam le, a dvd-nél dupla hangerőt kell adnom, mint az átlag más filmeknél.
0
2013. április 11., csütörtök 13:14
Nem tudom más van-e így vele, de én alig értem az elején Bilbó mesélését. Az Erebor alatti dumálás gyakorlatilag érthetetlen nálam, totál halk, és a megyés jelenetek is meglehetősen "visszafogottak..." hangerőben, hallhatóságban.
0
2013. április 10., szerda 10:27
Engem ugyan nem érint a cucc, de ez valami hihetetlen szép.
0
2013. április 10., szerda 9:58
a hobbitkák szőrös talpaikról még szó sem esett.:)
0
2013. április 10., szerda 8:28
Én csak azért érdeklődöm, mert ugye itt volt a focimeccs, most a kézilabda meccs előtt is a Görbicz-mezes fiaskó, lehet, hogy direkt basszák szét a mi példányainkat. De most komolyan.
0
2013. április 9., kedd 23:45
purple nem olyan, hogy bármilyen néppel szemben előítélete lenne. :)
most posts by TM
0
2013. április 9., kedd 23:42
Valami azt súgja, hogy ez tény nálad nem Pro, hanem Kontra. :)
0
2013. április 9., kedd 21:38
Na megjött az első hitvány steel BD-m. Ez a Pro Video nem valami román cég? :)
0
2013. március 19., kedd 19:15
Hamar megvetted :-)
0
2013. március 19., kedd 18:31
Belseje is klasz meg a hátlap is, azon Gandalf van.
0
2013. március 19., kedd 17:16
Grat hozzá. Szép lett.
0
2013. március 19., kedd 16:51
0
2013. február 23., szombat 18:09
Aki teheti még csapjon le erre a kiadásra, mert a 4 lemezesből már nem kapnak azok akik xkluzív zónában vannak. Ez csak ilyen jó tanács :-)
0
2013. február 19., kedd 11:32
Magam részéről szerintem maradok a lentikuláris 2 BD-s változatnál, mivel nem tervezem, hogy hosszútávon megmarad a gyűjteményben a film (a bővített miatt :D)

Ugyanakkor azt remélem, bármég másfél hónap a megjelenésig, hogy a magyar szinkron nem mezei 5.1-es lesz, az azért elég nagy probléma lenne...
0