Keresés

A hobbit - Váratlan utazás (Xpress Xkluzív steelbook) (duplalemezes extra változat) (2 BD) (BLU-RAY)

2013. február 16., szombat 14:47
Mivel itt nem lesz, ezért etikátlan volna, már eddig is súroltuk annak határát.
most posts by TM
0
2013. február 16., szombat 14:37
Mind1 nem tudom miről beszéltek már. Ha lesz 3D-be steel akkor azt jó, hogy megvesszük akár mennyibe is kerül :D
Videót, képeket bárki ha tud majd pls linkelje be.
0
2013. február 16., szombat 10:52
Áprilisig még ez is változhat.
most posts by TM
0
2013. február 16., szombat 10:51
Nem látod? Tőlem.
most posts by TM
0
2013. február 16., szombat 10:49
senki nem mondta,h csak itt kapható! te valamit nagyon benéztél!
0
2013. február 16., szombat 10:14
Ki mondta, hogy a Skyfall steel xkluzív?
0
2013. február 16., szombat 9:53
Gyulus te honnan veszed ezt? Mert én sehol sem láttam reklámozni. Amúgy ha szépen megkérsz valakit lehet vesz neked egyet és elküldi. De ez vicc, hogy itt nincs. A Skyfall is xklúzív meg csak itt erre még vagy 5 helyen kapható a fém csak ezerrel drágább :D
0
2013. február 16., szombat 9:31
Egyébként gratulálok a forgalmazónak ehhez az üzletpolitikához! Igyekszem nem tűzbe jönni e film kapcsán, de elég pofátlan dolognak tartom, hogy a vidéken tengődők számára ennyire körülményessé teszik beszerezni az ilyen kiadásokat. Mert ha valami csak itt kapható, az még hagyján: az Xpress-hez mindenki hozzáférhet, de akinek nincs elérhető közelségben az érintett üzletlánc egyik boltja sem, annak fel van adva a lecke...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. február 16., szombat 9:16
Hát ez a lentikuláris csak egy kis papír nagyon nem nyűgöz le. Akkor ezek szerint MM-be fémbe jön?
0
2013. február 16., szombat 2:05
4 lemezes BD3D-ből nem lesz sima tokos, mert amit itt fognak árulni, az lentikuláris lesz, amit meg máshol az meg fém.
most posts by TM
0
2013. február 15., péntek 23:19
Milyen 4 lemezes steelről beszélsz? Az sima tokos lesz nem steel. Igen kihagyom inkább megveszem a 4 lemezeset. Most nem kell a fém.
0
2013. február 15., péntek 21:06
Kihagyod? Mert a 4 lemezes BD3D steel kiadás már nem felel meg? Ja így sem erről sem arról nem kell lemondanod.
Csak mondjuk 13ezerről...

Egyébként az egyik opció a fém art-járól, hogy lesz olyan amelyen Gandalf látható.
Ill. biztos, hogy szép clear optikát fog kapni nay valószínűséggel belsővel egyetemben. Ha találok vlmit akkor jelzem.
0
2013. február 15., péntek 19:56
Az a lényeg! :)
Különösebb bajom amúgy nincs a fémekkel, egyszerűen csak szeretem, ha valamennyire egységesen néz ki a gyűjteményem, na meg már régebben el kellett volna akkor kezdenem bezsebelni a steelbook kiadásokat.
0
2013. február 15., péntek 19:28
Hát igen, Promiból én is kifogtam egy selejt példányt, szerencsére az Intercom cserélte, szóval így a történet végülis jól végződött.
0
2013. február 15., péntek 19:22
Esetleg valaki tudna rakni be képeket milyen is lett a steelbook. Vagy videó?:D
0
2013. február 15., péntek 19:21
Reménykedtem szoborban, mint a gyűrűk uránál. Valami jó kis szobor ütött volna :-)
De sajna nem. Mind1 srácok én lehet maradok a 3D-nél és most steelt kihagyom. Mert már megint sokat rendelek.
0
2013. február 15., péntek 19:16
Nekem utoljára a Prometheus kapcsán volt ilyen gondom, nagyon tetszett a fémdobozos változat, ugyanakkor pont akkoriban elég sok negatív hozzászólással találkoztam, hogy könnyen karcolódnak a steelbookok, úgyhogy erről letettem, viszont még mindig ott volt a 3D kérdése, amihez nincs megfelelő tv-m (meg amúgy sem szeretem ezt a technikát, hosszú távon fáj tőle a fejem és a szemem), viszont a 2D-s változathoz nem járt az extra lemez... végül a kérdést megoldotta a díszdoboz. :)

Most is elgondolkodtam egy pillanatra, de aztán úgy voltam, maradok a bevált, sima 2D-s változatnál, extrák ugyanazok, fém pedig nem érdekel. :)
0
2013. február 15., péntek 18:40
Én is így teszek, elő is rendelem az összes verziót. :))
0
2013. február 15., péntek 18:39
Én meg lehet, hogy megvárom a mind a hat filmet tartalmazó Blu-ray csomagot. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. február 15., péntek 18:16
Nekem mindegyik verzió befigyel, nem fárasztom magam kínlódással. :)
most posts by TM
0
2013. február 15., péntek 18:12
Hatalmas film te jó ég, moziban egy isten volt.
Most olyan gondom van, hogy fémdoboz kellene de a 3D-s verzió meg nagyon ütős.
Lehet mindkét verziót meg kellene venni? :-)
Ki, hogy van ezzel vagy csak én szenvedek ilyen kínban?
0