Mivel én rosszindulatúnak tartalak, ezért nem alakoskodom "kedves" jelzők dobálásával. Egyébként meg roppant okos vagyok, tudok értelmezni, kár, hogy ezzel nem mindenki van így. Illetve, bocsánat, nem voltam őszinte, pont leszarom, hogy másnak mi esik nehezére, ezért ha hosszas fejtörés után mégis sikerülne rájönni, hogy miért tettem ide a linket, az sem érdekel, úgyhogy halkan durrantsd majd a pezsgőt.
most posts by TM
0
2013. április 18., csütörtök 14:22
62
Ismét egy értelmes hozzászólás tőled, kedves TM... Olvasd el és értelmezd, amit Moli írt... És remélem azóta megvan a speckó Steelbook a 3D-s Hobbitból, ami csak neked lehet meg, mert még mindig nem jelent meg sehol :)
És láttam egyedi festésű steelbookot is, ahol Gandalf kalapja mellett olyan helyen volt egy levél festve, ahol az összes többi steelbookon nem! De sajnos karcos volt, így nem ezt választottam!
0
2013. április 16., kedd 18:49
198
Kb. 100 kiadvány átnézése után, végre sikerült egy teljes hibátlan steelbookot kihalásznom! El sem hiszem, mint ahogy azt sem hittem eddig, hogy van hibátlan!
0
2013. április 15., hétfő 20:08
2
Engem is érdekelne a lista és a képek!Pár hónapja kezdtem el én is gyűjteni a fém dobozokat ,de sehol nem találok listát róla, hogy mik jelentek meg eddig nálunk. 28 darabot sikerült idáig beszereznem. Szerintem nyugodtan berakhatod ide is,a bd gyűjtemény topikba, mivel ami itt nem jelent egyáltalán meg, az nem konkurencia. Én mindenesetre hálás lennék érte, mert nagyon megkönnyítené a dolgom, hogy mire vadásszak!
0
2013. április 15., hétfő 18:59
52684
Persze, csak most megtaláltam az indokot, hogy miért ne ide. :)
most posts by TM
0
2013. április 15., hétfő 18:54
8260
Mintha erről már lett volna szó, hogy van, ahova feltöltsd... ;;-)
0
2013. április 15., hétfő 18:13
52684
az .... volt=azok .... voltak
most posts by TM
0
2013. április 15., hétfő 18:12
52684
Ahogy azt korábban írtam, van pár darab, amit az Xpress nem árult, mert az másik magyar üzlet exkluzív kiadványa volt, így a teljes listát ideírni és fotókkal illusztrálni nem biztos, hogy illendő dolog lenne. Legalábbis a közelmúlt eseményei miatt már nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet lenne minden érintett számára. Mondanám azt, hogy ha többen is úgy gondolják, akkor részemről oké, de nem kívánom újfent megkapni azt, hogy káros kampányt folytatok. Vagyis lehet, hogy mégsem lesz ebből semmi.
most posts by TM
0
2013. április 15., hétfő 17:27
5528
Látom sokan nem szeretik a lutrit. Pedig az az élet sava borsa.
0
2013. április 15., hétfő 10:47
52684
Speciel neki nincs meg mind.
most posts by TM
0
2013. április 15., hétfő 10:41
52684
Nekem van a legtöbb magyar, mivel mindegyik megvan, ezért másnak sem lehet több, legfeljebb csak ugyanennyi, de ebben a témában jelenleg nincs több érdekesség, úgyhogy lapozzunk.
most posts by TM
0
2013. április 15., hétfő 10:26
1219
Neki nem lehet olyan filmet mondani ami nincs meg. :-)
0
2013. április 15., hétfő 1:14
8977
Szerintem Dömit nem veri. :)
0
2013. április 15., hétfő 1:02
1219
Hmmm akkor neked ami megjelent összes fém meglehet én nem láttam még 60 fémet senkinek. Lehet neked van az országba a legnagyobb fém gyűjteményed. Nah ha lesz időd dobj képet valahova :-)
0
2013. április 14., vasárnap 23:56
52684
Kizárólag magyar kiadások képeiről van(lenne)szó, a külföldiek nem érdekelnek túlzottan, az azokkal való páváskodást átengedem másoknak, más oldalakon. A magyarok közül eddig mindössze 6 db van, amit az Xpressen kívül lehetett megvenni.
most posts by TM
0
2013. április 14., vasárnap 23:28
1219
Itt már ne várj semmit szerintem, mert a bizniszt rontjuk :-)
0
2013. április 14., vasárnap 22:48
52684
Vígasztaljon a tudat, hogy te még akkor is moziba fogsz járni, amikor őt már hatszor eltemették. :)
Steelbook-os topik nyitását is kértem Robitól, akkor amikor a 2012-es filmszavazásét) ám abból sem lett semmi, akárhová meg nem kívánom feltölteni a képeket, melyeket előbbi passzivitás miatti bosszankodásom miatt egyébként még el sem készítettem.
most posts by TM
0
2013. április 14., vasárnap 22:37
1219
Az szép TM esetleg van listád róla, hogy mely filmek ezek amik steelek. Mind magyar kiadás lenne? :-O
Igen, csak idegesít ha leszól azért, mert nekem ez a hobbim közbe meg elissza meg elcigizi az életét az illető...
0
2013. április 14., vasárnap 22:12
52684
Nekem cirka hatvan darab van, és egyik sem hibás. Ami bosszant, az az, hogy egyre több macerával jár elérni azt, amit alapból kellene nyújtaniuk a termékek előállítóinak.
A filmletöltőkről: Engem ez azért nem érdekel, mert tisztában vagyok azzal, hogy aki letöltött szart néz tévén, az egyáltalán nem azt az élményt kapja, mint én a moziban. Hasonlattal élve, amíg én bent dugom a bombanőt a lakosztályban, addig ő ugyanezt csak a kulcslyukon át látja hunyorogva. Vagyis marhára nem vagyunk egy súlycsoportban. Így csak mosolygok magamban, hogy még ő próbál fölényt kreálni a saját ingyenes szórakozásából. Asszem ennyi, amit ehhez hozzáfűzhetek. Bölcs ember ráhagyja ilyenkor a beszélgetőpartnerére, hadd legyen meg a téveszméből eredő öröme.
most posts by TM
0
2013. április 14., vasárnap 12:11
1219
Az szép TM, nekem összesen csak 11 steelem van de egyik sem hibás. Remélem ez a szerencse nem hagy el soha. Bárcsak mindenki örülhetne a kiadásnak és nem bosszankodna, hogy megint egy rakat szart kapott 11e-ért :-/ Csütörtökön én már megint megkaptam egy kedves embertől a való életben idézem: "Ilyen hülye vagy, hogy ilyenekre költesz, hát lelehet tölteni." Mondom én gyűjtő vagyok. Másik ugyan ettől: Pénteken megyek moziba a G.I. Joe-ra. Meg minden héten szinte :D Válasz: " Lelehet tölteni már jóba, ezért képes vagyok 2e-et fizetni?" Azt hittem úgy állba baszom. Sajnos ilyenek vagyunk mi. Az a poén, hogy kiröhögnek ha ilyenekre költök. Mondom ha nem venni abszolút senki és nem lenne amit letölts akkor mit mondanál? Ez off volt, de valaki más is kap ilyen kedves szavakat vagy csak engem baszogatnak a kedves honfiak? :-) A németeknél szégyen ha valaki kalóz tartalmat néz. Ezt így több német család mondta nekem. Ha pedig nincs pénzük valamire akkor addig nem használják, hanem gyűjtenek rá.
0
2013. április 14., vasárnap 10:31
52684
Nekem a 2D-s és a 3D-s esetében is 2-2 darabból sikerült összeraknom egy jót.