Az szép ha tudsz steel-t, annyit elmondasz, hogy bírsz nyomtatni rá? + Vállalsz pénzért természetesen? :-)
0
2013. április 12., péntek 20:45
5528
No biztos majd 100e-reket kérnék érte :D Jó, értem mire gondolsz :) De am fenéket! Magam szórakoztatására, hogy szép clear steel-ek szülessenek, elhanyagooható szempontból persze, hogy a sérülésmentesség is adott legyen. Szerintem egyébként meg senkit nem érdekelne, hogy esetleg értékesítsek belőle.
0
2013. április 12., péntek 15:57
1219
Jelentem hozzám is befutott hibátlan minden semmi karc nincs nekem + Schindler listája is hibátlan. De sajnos megszívtam, mert amit rendeltem rossz filmet raktak be. Ezt nem tudom, hogy lehet elnézni -.- Most ezzel szenvedhetek.
0
2013. április 12., péntek 12:23
3448
Ebből pont sikerült makulátlant kapnom. Egyedül a 2 BD-s volt sérült, de már azt is orvosoltam. De a BD gyűjteményes fórumba írtam róluk bővebben.
0
2013. április 12., péntek 2:27
52684
A képeiden végignézve látom, hogy neked sem sikerült hibátlan példányokra szert tenni.
most posts by TM
0
2013. április 11., csütörtök 22:33
3448
Az összes megjelent Hobbit kiadvány közül szerintem a legszebb, képek:
0
2013. április 11., csütörtök 22:09
1219
Szép emberek, nekem holnap jön a többi limitált cuccal. Előre félek, hogy valamelyik hibás lesz. Te jó isten és még mi fogjuk be a pofánkat. Ezek szerint a kocsit is a törött, retkesen kell elhozni ha új. Lehet itt kell abbahagyni ezt az egészet.
Most akkor megint a külföldi kiadás + a magyar kiadásból a normál tokos és kész a hibrid. Csak az már elég költséges lehet esetenként. Vagy pedig komolyan elgondolkodom a saját steel-ek gyártásán...
0
2013. április 11., csütörtök 20:18
423
Csak a szomorú az,hogy ezeknek a hibáknak egy részét lehetett látni a csomagolás kibontása nélkül is.Akkor miért küldi el az xpress,hogy ha látja,hogy sérült a termék?Így küldjem vissza?Küldenek egy újat,amit szintén nem néznek meg!Azzal is ugyan ez a procedúra lenne.Ez vicc! Én is inkább venném meg személyesen az ilyen értékű ritkaságokat,de ez nem nagyon kivitelezhető.Azért 140km nem volna kifizetődő!Mert oké elutazok 60-70-80km-el odébb és ott meg közlik,hogy sajnos már elfogyott vagy nem is volt. Most nagyot csalódtam!Ilyen apró dologra ne legyen képes valaki,hogy kívülről nézve lát e sérülésnyomot.És ha lát akkor az ugyan ne küldje már el!Nem egyszerűbb lenne eleve visszaküldeni a boltnak a forgalmazóhoz? Neem inkább jó lesz ez a vevőnek úgy is! váááááááááá szét b.sz a méreg.
0
2013. április 11., csütörtök 20:16
6056
Az enyém sarka is horpadt, igaz vastagon leszarom, nem nagyon akadok fel ilyeneken, de érdemes átgondolni, hogy vajon mitől tud egy végeredményben kemény steel ilyen sérülést szerezni. Szerintem teliből földhöz basszák vagy valami hasonló. Nem tudok mást elképzelni komolyan mondom...
0
2013. április 11., csütörtök 19:36
3088
:(
Ezek után én ki merem jelenteni, hogy ilyen drága cuccokat csak úgy érdemes venni, ha az ember a kezében foghatja, mielőtt kifizetné - még akkor is, ha 50 km-en kívül van hozzá a legközelebbi ilyen beszerzési forrás.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. április 11., csütörtök 18:41
423
Nos mai nap nekem is meghozta a gls eme remekművet. A kicsomagolás után ért a hideg zuhany.
Ezeket látva sajnos én is komolyan elgondolkodok TM írásán. Nagyon elszomorodva vettem tudomásul,hogy sajnos nem egy makulátlan kiadásom van! Erre már nem tudok mit mondani.
0
2013. április 11., csütörtök 16:30
442
A kiadónak csak egy a sok közül és messze nem érdekli, hogy 5000 Ft vagy 10000 Ft-ról van szó. nnyit a gyári minőségellenőrzésről. Hogy mindezért itthon 11.000 Ft-ot elkérnek én inkább ezt nevezném szemét húzásnak. A többi csak hab a tortán.
0
2013. április 9., kedd 21:42
5528
Azt nem tudom, én mennyire vagyok elvetemült, de lentikuláris slipcover van fém kiadásban :) Néztem is egyet hm ilyen is? De szemezgettem is vele klasz lenne. Illetve nekem van normál slipcover-es steelbook-om.
0
2013. április 9., kedd 19:50
2288
Egyrész védi, márészt - véleményem szerint - szép így.
0
2013. április 9., kedd 19:49
8851
És miért is jó a lentikuláris feknivel eltakarni a tizenegyezres fémet?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. április 9., kedd 19:46
423
Valaki tudna segíteni abban,hogy 4.-én rendeltem meg akkor állt az eladás 79%-on. Már másnap az az 5.-én azt írta az aktív rendeléseim között,hogy szállítható 1-5 nap alatt.Ma 9.-ét írunk,de még mindig semmi hír!Ilyenkor mi a helyzet?Bocsánat,hogy itt teszem fel a kérdést!!
0
2013. április 9., kedd 19:27
2288
Nos, aki kellően elvetemült gyűjtő annak van egy jó és egy rossz hírem. A rossz az, drága megoldás. A jó, hogy a négylemezes lentikuláris kiadás slipcase illeszkedik a steelbook-al. Így egy lentikuláris slipcase + steelbook kiadvány készíthető :) Kipróbáltam, működik (megjegyzem nincs ilyen példányom, csak próba volt). Annyit hozzátennék keresgélni kell mert a hajtogatógép sem mindig ugyanazt produkálja, így van amelyik slipcase egy picikét nagyobb és a szorulás (fémdoboz sérülés) elkerülése végett érdemes megnézni. Ha mégis szorulna: végy egy használaton kívüli steelbook-ot (ha van ilyened), erőltesd rá a slipcaset, kb. egy hét alatt megnyúlik néhány mikronnyit a papír és jó lesz.
0
2013. április 9., kedd 16:24
8851
Mint ahogyan előbb-utóbb bárki szarrá törheti a kocsiját, de azért a szalonból mégse úgy guruljon már ki, nem igaz?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. április 9., kedd 15:55
1130
Engem most konkrétan ez a kiadvány nem érint, de azt azért elmondanám, hogy elképesztő szemét húzás a kiadó(k)és a gyártók részéről, hogy ennyire igénytelenül és nemtörődöm módon állnak hozzá egy 11 ezer forintos kiadványhoz... Pedig ha valaminél, hát egy ekkora összegnél aztán igazán elvárható lenne, hogy odafigyeljenek mit csinálnak. De még akár egy 1000 Ft-os kiadványnál is elvárható lenne ugyanez szerintem! (bár előbb utóbb szerintem mindenképp keletkezni fognak rajta karcok ígyis-úgyis)
0
2013. április 9., kedd 15:07
52684
Na, akkor csak nem álmodtam az egészet...
most posts by TM
0
2013. április 9., kedd 14:59
19951
most vette át a haver és neki is tiszta karc. kurva jó.