Keresés

chat

2023. december 27., szerda 13:40
Sziasztok!
Az RTL-n épp most megy a Vissza a Jövőbe első része. Jól gondolom, hogy az eredeti szinkronnal vetítik?
"Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!" - Yoda Mester
0
2021. május 29., szombat 17:23
Hello!

Valaki meg tudná adni nekem a Provideo e-mail címét.
Előre is köszönöm.
0
2021. április 15., csütörtök 14:41
Köszönöm a gyors választ.
Marcell írta:
Sziasztok!
Akinek van olasz,német, francia kiadású blu-ray filmje, az meg tudná mondani, hogy ezeken a külföldi kiadású lemezeken a menu rész az angolul van a lemezen?
Szia!
Nekem van francia, német és olasz kiadású BD-m is. Mindegyiken kivétel nélkül angol a menü, még akkor is, ha a korongra az adott nyelven van ráírva a film címe.
0
2021. április 15., csütörtök 13:26
Mozigépész írta:
Sziasztok!
Akinek van olasz,német, francia kiadású blu-ray filmje, az meg tudná mondani, hogy ezeken a külföldi kiadású lemezeken a menu rész az angolul van a lemezen?

Szia!
Nekem van francia, német és olasz kiadású BD-m is. Mindegyiken kivétel nélkül angol a menü, még akkor is, ha a korongra az adott nyelven van ráírva a film címe.
0
2021. április 14., szerda 21:14
Sziasztok!
0
2021. március 14., vasárnap 23:05
Emlékeim szerint nem igazán lehet már a fórumban dvd-t eladásra kínálni, úgyhogy kérdeznék:
Rengeteg filmet ajándékoztam a helyi könyvtár média részlegének, nem fértem el, meg aztán elég macerás lett volna árulgatni, nagy valószínűséggel minden tizedik mehetett volna el, az is 500 Ft-ért🙂
A kérdésem: a tv sorozatok egyben eladhatóak vagy azok is felejtősek?
Facebook-om nincs, tudom neandervölgyi vagyok, de nem is lesz.
Minden ötletet köszönök.
0
2021. január 14., csütörtök 9:37
Lehet, hogy külföldről kell rendelnem a közeljövőben egy csomagot. Aki ebben rutinosabb, most a vámkezelés milyen értékhatár felett van? Próbáltam utánanézni 150 eurót írtak legtöbb helyen, ez most is aktuális? Illetve, ha az oldalon ahonnan rendelek fontban van az értéke a csomagnak, a vámnál 150 fontra is valós ez az értékhatár? Köszi a segítséget.
0
2020. december 30., szerda 15:21
Gyakorlatilag 0-a az esélye, nem vagyunk rajta a master lemezen, utólag nem is fogunk felkerülni rá. Talán ha lesz belőle 4K UHD kiadás, és valami csoda folytán felkerülünk a 4K-s lemezre, de akkor is max felirat formájában. De ez is a csoda kategória lenne a jelenlegi helyzetben.
0
2020. december 30., szerda 14:47
Ez mondjuk eléggé szomorú, hogy azok a filmek is mostohán vannak kezelve. :( Kis piacunk hátulütői ugye...
0
2020. december 30., szerda 14:46
Köszi, rákérdeztem.
0
2020. december 30., szerda 14:39
Ha a Halálos fegyver sorozat nem ér annyit nekik, akkor ez sem fog.
0
2020. december 30., szerda 14:16
Warner film. Csak a PV adhatná ki...
0
2020. december 30., szerda 13:56
Szerintetek van arra esély vagy létezik megfelelő master, hogy a Több, mint testőr itthon is kijöjjön egyszer blu-ray lemezen? Eléggé híres, klasszikus film, furcsállom, hogy erre még nem repült rá senki...
0
2020. december 17., csütörtök 9:59
Miért nem lehet biztonságos kapcsolaton keresztül felkeresni az oldalt? Sem laptopon sem telefonon nem elérhető normálisan. Tudja esetleg valaki a választ? Köszönöm.
0
2020. december 10., csütörtök 20:54
Első ránézésre hivatalos kiadásnak tűnt.:)
0
2020. december 8., kedd 21:52
Szia!

Az általad leírt változatot igazi fanatikusok készítették, hivatalos formában a filmek ilyen verzióban nem jelentek meg. Ezeket amúgy a neten lehet fellelni.

A lényege ezeknek a változatoknak az, hogy az utólag beillesztett speciális effekteket nem tartalmazzák, hanem a moziban is, eredetileg megjelent változathoz szeretnének hűek maradni. Ehhez felhasználták a filmek - eredeti - BD kiadásait, egy csomó, a rajongók által megvásárolt tekercset és hosszas munka után "összevágták" a legjobb minőséget, és legmegfelelőbb tartalmat.

Itt egy videó az egyik csapat ilyen munkájáról: https://www.youtube.com/watch?v=QXifjbxZDAM

Nem kis meló van benne :)
0
2020. december 8., kedd 21:19
Sziasztok!

Az imént futottam bele a klasszikus Star Wars trilógiának egy ún. despecialized verziójába BD-n. Végigolvastam a specifikációkat és mindegyik lemezen van magyar 2.0 hang. Az Egy Új reménynél még zárójelben meg is jegyzik, hogy az 1984-es verzió. A borítók Ralph McQuarrie rajzaiból készültek.

Nem követem a blu-ray kiadásokat, az SW is "csak" DVD-n van meg.

Mit lehet tudni ezekről a kiadásokról? Megvan ez valamelyikőtöknek?
0
2020. december 3., csütörtök 21:58
Köszönet Péternek hogy tegnap felhívott a szállítás módosítása miatt, és ma már meg is érkezett törésbiztos csomagolásban! Remek cuccok!
0
2020. november 28., szombat 13:17
Megnéztem a Mindhunter mindkét szezonját, korábban olvastam a könyvet is. Most a sorozat után kerestem, informálódtam és így futottam bele véletlenül az Egy sorozatgyilkos nyara című filmben. Ebben központi téma Sam fia, a gyilkos, akit ismertem már a könyvből és a sorozatból is.

Tudnátok nekem ajánli még ilyen jellegű filmeket? Amiben a sztori részét képezi a sorozatgyilkos és a tettei?
0
2020. november 14., szombat 17:53
Mondjuk itt.

https://netmozi.com/filmek/6916/capa_to
0
2020. november 14., szombat 16:50
Ki tudja hol lehet megnézni ezt a filmet?:Cápa tó.Dolph Lundgren egyik filmje.Nem letölteni akarom csak megnézni.
0
2020. november 9., hétfő 19:57
Csak csatlakozni tudok.Nagy csomagom volt,benne a Vissza a jövőbe 4K trilógiával és minden a legnagyobb rendben volt a dupla csomagolású pakkal.Hálás köszönet érte.Vajon miért innen rendelek a legtöbbször 2006 óta?Nem is értem. :)
0
2020. november 9., hétfő 13:39
Köszönöm Petinek az egyeztető hívást, minden kiadvány épségben ideért. Köszönöm a gondos dupla csomagolást is. Nagyon nagyok vagytok!
0
2020. október 29., csütörtök 13:50
Megjelent már! Aki előrendelte itt, szerintem az is hamarosan megkapja.
0
2020. október 29., csütörtök 11:01
Vissza a jövőbe trilógia megjelenik már vagy csak tologatják napról-napra? Mit lehet tudni?
0