Jajj istenem... aki ismeri Pál "munkásságát", azt hiszem, egyik kérdést sem tette volna fel.
"Az egyik fiú gimnazista, a másik lány és főiskolás." Utóbbi felől erős kétségeim volnának, de igazad van, ez meggyőző érv. (Persze két teljesen más identitással kiadni magamat eszembe sem jutott volna...)
"Más e-mail." Nehéz létrehozni két különböző e-mail cimet, úgyhogy ez is piszkosul meggyőző érv. :)
"Más érdeklődési kör" Tán ismered gerike pontos érdeklődési körét? Angelus kb. ugyanannyi felesleges és értelmetlen dolgot termelt itt, mint gerike. A "miss gerike" titulus nem véletlenül született itt meg nem sokkal ténykedése után - hozzáteszem nem tőlem származik.
"Miért akarta volna Gerike! megtanulni a linkelést és a képbeszúrást kétszer?" Ezek a naiv kérdések pedig gerikét megszégyenitőek. Téged tényleg ennyire könnyű volna átverni, g101?
0
2005. január 18., kedd 23:53
2341
Wow, de jó lett volna látni, még így megviselten is. Sajnos a Hitch dobozakra nincs pénzem /pillanat. A Vágy villamosa is érdekelne, majd utána nézek, de nem biztos, hogy tudnék menni, mivel július végéig gőzerővel kell dolgoznom, különben nem leszek kész. Azért megpróbálok eljutni Békéscsabára, dehát, sajnos nem csak a munka hátráltat, ott van még a család is. Kérlek, mindig írd meg, milyen filmek vannak műsoron, milyen napokon.
Köszi
0
2005. január 18., kedd 23:48
16970
Gamma!!!
Gamma kérésére még egy kis Psycho, de ebből sosem elég. :))
Maga a kópia elég rossz volt, az elején ugrált a kép, pattogott és néha elment a hang, szerintem valami régi archivumból szerezhették (de legalább megvolt az alaphangulat), mert nagyon viseltes volt.
16:9-es képerányról ne állmodj, a mozigépész még annak is örült, hogy a főcím alatt sikerült beállítania úgy a képet, hogy a magyar felirat látszódhasson a vászon alján... Már amikor látszódott, mert sokszor bizony nem lehettett elolvasni, még jó, hogy tudok angolul. :)) Az élességell és a színekkel nem volt sok gond (hehe... :)) ) persze karcos volt, meg tekercsváltásoknál nagyon látszódpot, hogy ez egy másik tekercs - más lett a film színe egy kicsikét - de ennyit lehetett kihozni belőle. 350 Ft-ot mindenképpen megért + telt ház volt!!!!!! Ez még a mai filmeknél sem mondható el.
Kicsit azért fura volt egy 45 éves filmet ilyen miniplexben nézni, de hát ez van, a film a lényeg. Régi, de még mindig állati jó.
Sajnálom, hogy nem tudtál eljönni, de ha érdekel jövő hónapban - ha jól emlékszem a témavezető ezt mondta - A vágy villamosa lesz!!! Majd szólok, hogy konkrétan mikor. :))
0
2005. január 18., kedd 23:20
16970
Az és után nem hagytál ki egy nem szót? Ragadós a diszgráfia? :)))
0
2005. január 18., kedd 23:18
1390
És tudja eldönteni, Gerike! vagy-e.
0
2005. január 18., kedd 23:15
16970
Gondolhattam volna, annyira utál, hogy már mindenben engem lát... :))
0
2005. január 18., kedd 23:14
2178
"Miért akarta volna Gerike! megtanulni a linkelést és a képbeszúrást kétszer?"
Mert elfelejtette... :]]]]]]
0
2005. január 18., kedd 23:12
1390
Jézuskirály találta ki.
0
2005. január 18., kedd 23:09
2178
Váljék egészségedre! :]
0
2005. január 18., kedd 23:09
16970
Nem tudom de nekem azt írta emilben, hogy Pestre utazott a héten. Amúgy fogalmam sincsen hogy hogy néz ki... :) mivel még sosem láttam!
Amúgy, hogy merült fel, hogy Gerike! én vagyok? Nagyon muris, de én miss. Gerike vagyok ha már mindenáron így akartok hívni! :))
0
2005. január 18., kedd 23:03
17243
mióta az eszemet tudom, így írok a fórumokra/chatekre. mert így gyorsabb.
0
2005. január 18., kedd 23:03
1390
Ja ma volt ez a mozizás? Én meg nem tudtam, hol vagy. Tadam ott volt?
0
2005. január 18., kedd 23:01
1390
Hogy Gerike és Angelus ugyanaz? Ez hülyeség. Ha igaz, akkor a személy nagyon skizofrén. Az egyik fiú gimnazista, a másik lány és főiskolás. Más e-mail. Más érdeklődési kör. Más nem. Más stílus. Miért akarta volna Gerike! megtanulni a linkelést és a képbeszúrást kétszer? Szerintem ez az elmélet halva született. Most jön az, hogy csak poén volt?
0
2005. január 18., kedd 22:59
16970
Helló mindenki!!!!
Off Topicot akartam indítani, de ha már Jamamuar lecsapott hamarabb a témára, akkor inkább nem...
A Psycho mozi élmény jó volt, de sokkal jobb lett volna ha az a csomó suttyó, akik az előttem lévő sorban ültek szépen elpárologtak volna. Végig pofáztak és zörögtek. Mi 4-en voltunk, ebből az egyik csoporttársam nem bírja magában tartani a véleményét így jó hangosn beszólt még a film kezdete előtt, utána kb 30 percig bírták, de megint dumáltak és röhögtek. Azt hittem, hogy a táskámmal fejbeverem a csávót, meg a nőjét, de elszámoltam 10-ig és lenyugodtam... A film nagyon hangulatos volt, jó régi kópia, kopott felirat, pattogás és recsegés, de fura volt miniplexben nézni... :)) Amúgy telt ház volt és a filmről mindenki tudja, hogy egy mestermű! szóval moziztam egy jót.
Gammát nem tudom, hogy ott volt-e, majd megírja ha akarja! :))
Jövő hónapban A Vágy villamosa Elia Kazantól!!! :)))
0
2005. január 18., kedd 22:54
1390
Témyleg igaza van Arnoldnak. Te is ezt csinálod, meg Gerike! is. Le is akartam írni, csak valmiért elmaradt.
0
2005. január 18., kedd 22:53
1431
Hát, érdekes, hogy ha valaki attól lesz faszagyerek, mert kisbetűvel kezdi a mondatait... ;) Gerikét továbbra is imádjuk, egyébként nekem többszőr volt olyan érzésem, hogy Gerike=Angelus új/álnéven. A gyerek pedig baszogatásnak veszi a szülőtől is, hogy tanulj vagy hogy nézz körül jól mielőtt átmész az úton egészen addig, mig el nem üti az autó vagy meg nem bukik..
0
2005. január 18., kedd 22:45
2178
Védjeggyé? Ugyan, ennyire ne legyél naív. :] Sokan vannak, akik ezt csinálják. Vannak, akik lustaságból, vannak akik másoktól lesték el és azért csinálják, mert azt hiszik, hogy ettől lesznek faszagyerekek. :]
0
2005. január 18., kedd 21:58
411
nalátod, én mondtam hogy elöbb-utobb lesz egy antigerike topik:D furcsa nézôpont egyébként, hogy egylapon emlegeted gerikét hitlerrel, a vizsgákkal és a természeti katasztrófákkal:)
0
2005. január 18., kedd 21:33
1390
0
2005. január 18., kedd 20:20
1390
Tudom én is, hogy olyan mint a g1o1 a g101 helyett. Szerintem ő is tudta a kérdésemre a választ. :)
0
2005. január 18., kedd 20:19
1550
Szerintem, azért kezdte kisbetűkkel a mondatokat, mert mindig ezt csinálja:) Ez amolyan védjegyé vált már Nála.
0
2005. január 18., kedd 20:16
1390
Én meg a vesszőket gyűjtöm. :) Biztos véletlen volt. De ha már itt tartunk, hogy sikerült a mondatokat kisbetűvel kezdeni? :))
0
2005. január 18., kedd 20:14
1550
Júj, de izgi!:)
Már hány DTS dekodered van? Nincs kedved cserélgetni? Csak azért kérdem, mert holnaptól akkor én is gyűjteném?:)
0
2005. január 18., kedd 19:46
3945
11 és fél éves vagyok. kedvencem az olsen-ikrek. gyüjtöm a kidobós kártyákat és leselejtezett dts-dekódereket.
0
2005. január 18., kedd 19:09
17243
aha, s mondd, hogy sikerült vesszőt tenni az ige és az igekötő közé? ez nekem tök új. :)
(fráaszt= frászt vagy faszt, mindenki döntse el magának. :)