Vox: 153-266. számig, poszterekkel együtt (235 és 264. hiányzik!)
Vox különszám - Sorozatok: 2019/1-3.
2018/1-6.
2017/2-8.
Mozimánia: 2010-2018. összes lapszám, havi 1 szám.
2019/01-03, 05-07.
A csomagot nem bontom meg, maximum fajtánként vihető. A méret miatt személyes átvétel csak XI. kerületben, Újbuda-Központnál (Allee), ott viszont akár hétköznap, akár hétvégén előre egyeztetve az időpontot. Az ár 50 000 Ft, mely a teljes csomagra szól. Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
A minap éppen elcsíptem a Viasat3 csatornán a "Két pasi, meg egy kicsi" befejező epizódját, és egyszerűen méltatlannak tartom.
Bármi is volt a producerek, és Charlie Sheen között a vita tárgya (és tudom, a színész alkoholizmusa volt a fő probléma), egészen biztos vagyok abban, hogy Sheen nem érdemelte meg azokat az ízléstelen poénokat, "kiszólogatásokat", amiket ebben a részben kapott.
Ráadásul a sorozat is addig volt őszinte, hiteles, és élvezhető, amíg ő volt a főszereplő.
Chuck Lorre egy ízléstelen lezárást alkotott a sorozat befejezésének, és a fentieken az sem segít, hogy a legvégén saját magára is "ráejtette a zongorát".
Szóval ez így ebben a formában méltatlan volt.
Kár érte!
0
2020. augusztus 14., péntek 20:55
2001
Na az káosz volt.
0
2020. augusztus 14., péntek 19:48
1333
És Te hogyan élted meg a sorozat utolsó részét?
0
2020. augusztus 13., csütörtök 21:13
2001
Nagyon gáz, pedig én imádtam az első évadot.
0
2020. augusztus 13., csütörtök 21:11
52684
Annyira ciki?:)
most posts by TM
0
2020. augusztus 13., csütörtök 21:08
2001
Én is megerősítem hogy jobb így. :)
0
2020. augusztus 13., csütörtök 14:41
1333
Nem néztem meg, és őszintén szólva nem is vágyom rá.
Éppen az említett zavaros, értelmetlen, buta befejezés miatt. Akkor nagyon becsapva éreztem magamat, és úgy gondoltam, hogy a sorozat megtekintésére fordított idő értelmetlenül lett elvesztegetve.
Most is így vélem. Ha tudtam volna, hogy ilyen a befejezés, akkor nem is kezdtem volna el nézni a sorozatot. De hát ez már így alakult.
Most viszont megtehetem, hogy inkább bele se kezdjek az új évadba. Jobb így. :)
0
2020. augusztus 12., szerda 23:46
52684
:)) megértem. Nagy fityisz volt a nézőknek. Ezt a nemrég készült új évadot megnézted? Nekem eddig kimaradt.
most posts by TM
0
2020. augusztus 12., szerda 23:36
1333
Én szívesen folytatok "eszmecserét" a filmekről, de 90%-ban csak több évtizedes alkotásokhoz tudok hozzászólni, mert csak azokat nézem meg. (Kivéve a francia és angol filmek világát.) :))
Én legjobban mindig az aktuális "Filmekapolcról" bejegyzést várom itt a fórumon. Azokat nagyon szeretem olvasni.
0
2020. augusztus 12., szerda 23:29
1333
Én ki nem hagytam egyik részét sem (pedig aztán volt tőle "para"... főleg a törpés "álomvízió" jelenetektől)...
Aztán a befejező részt látva el kellett számolnom 100-ig, de még úgyis nagyon csúnya szavakkal illettem gondolatban az alkotókat. :)
0
2020. augusztus 12., szerda 21:44
52684
Így van, ugyanezt gondolom. Az elmúlt félév anyagilag soványabb időt hozott, gondolom, hogy másoknál is. Volt időm gondolkodni azon, hogy mi fontos, mi nem. Szerencsémre a külföldi kiadások eddig sem hoztak lázba, s miután magyarok meg szinte meg sem jelentek, könnyű volt alkalmazkodni. Moziba mennék, csak nincs mire..
most posts by TM
0
2020. augusztus 12., szerda 21:39
52684
Így van, ugyanezt gondolom. Az elmúlt félév anyagilag soványabb időt hozott, gondolom, hogy másoknál is. Volt időm gondolkodni azon, hogy mi fontos, mi nem. Szerencsémre a külföldi kiadások eddig sem hoztak lázba, s miután magyarok meg szinte meg sem jelentek, könnyű volt alkalmazkodni. Moziba mennék, csak nincs mire..
most posts by TM
0
2020. augusztus 12., szerda 21:31
1849
A filmekről folytatott eszmecserék. Nagyon hiányoznak. Szerencsére van pár barátom, akivel hosszabban is ki tudok beszélni egy filmet, és ez nagy ajándék. Ugye mindannyian ismerünk sok olyan embert, aki elintézi annyival, hogy jó volt, izgalmas volt.
Itt a fórumon is ezért szerettem az ilyen eszmecseréket vagy az évösszegzőket is mindig ezért várom.
A fogyasztói szokások átalakulása meg egyértelmű, de mi mint utolsó dinoszauruszok azért kitartunk. :D Plusz, ugye, ha vigyáz az ember arra, amit összegyűjtött, évtizedekig meghálálja akár 1-1 lemez, ha nem eszi meg az idő vasfoga.
0
2020. augusztus 12., szerda 21:31
1849
A filmekről folytatott eszmecserék. Nagyon hiányoznak. Szerencsére van pár barátom, akivel hosszabban is ki tudok beszélni egy filmet, és ez nagy ajándék. Ugye mindannyian ismerünk sok olyan embert, aki elintézi annyival, hogy jó volt, izgalmas volt.
Itt a fórumon is ezért szerettem az ilyen eszmecseréket vagy az évösszegzőket is mindig ezért várom.
A fogyasztói szokások átalakulása meg egyértelmű, de mi mint utolsó dinoszauruszok azért kitartunk. :D Plusz, ugye, ha vigyáz az ember arra, amit összegyűjtött, évtizedekig meghálálja akár 1-1 lemez, ha nem eszi meg az idő vasfoga.
0
2020. augusztus 12., szerda 20:51
52684
De mivel a fizikai hordozóknak kakukk lesz/van, érdemesebb nézni a dolog jó oldalát. Pl. hogy huszon-harminc 4K-s lemez árából remek smart TV-t vehet a család. Összeveszni meg nem kell, pl. a Netflixet most is egy előfizetéssel egyszerre négy eszközön lehet használni. A polcon levő filmekből, vagy a stream-kínálatból lehet választani. Amit meg nem adnak ki lemezen, és a szolgáltatónál sincs, az meg nem lesz és kész. Túl lehet élni. Tenni nem lehet ellene, legfeljebb torrenttel. De az sem lesz olyan, mint a gyári. Átalakulnak majd a szokások. Viszont az mindenképpen élvezetes lesz, hogy ha a jövőben még fórumozni lesz igénye egymásssal az embereknek, akkor visszatérünk a békebeli korszakhoz, amikor még a filmek tartalmáról folytak kulturális beszélgetések, nem pedig CSAK rövid logisztikai infócserék arról, hogy milyen csomagolásban, honnan, mennyiért lehet beszerezni az adott árut.
most posts by TM
0
2020. augusztus 12., szerda 19:39
975
Még nem próbáltam ki a Netflixet, pedig külön gombja van a tv-m távirányítóján :D Milyen amúgy a minőség, ha mondjuk csak wifin megy a net, akkor alacsonyabb felbontáson tud menni, vagy szaggat/lefagy (mégiscsak online, az meg nem olyan mint a lemez vagy a közvetlen adat, mint a vincseszter bedugva)? Vagy csak ethernet kábellel megy fullos minőségben? Tudom hogy 4k-val reklámozzák, de tényleg olyan is a képminőség, vagy még egy bluray lemezzel se veszi fel a versenyt? Mégiscsak kell a bitráta egy filmhez, az meg kurva sok adatmennyiség, ellebeg annyi az éterben, vagy ez még mindig a fizikai hordozók mellett szól?
0
2020. augusztus 12., szerda 17:56
1849
Mindig lesz egy olyan elég nagy réteg, aki szereti fizikailag birtokolni a lemezeket. Illetve mindig lesz egy olyan keresleti igény, ami nem találkozik az adott kínálattal. Szóval az, hogy a jövőben adott streamszolgáltatók egymás között dobálják a lejárt jogú címeket, nem feltétlenül szerencsés. Mindig lesz, hogy olyat néznél, ami nincs fent, aztán így jártál.
Plusz a családdal összeülve sem mindig elérhető ez a módszer, mert sokaknak nincs smart tévéje, a nagy monitor előtt meg nem fognak ülni 2-3-an.
Én inkább azt tartanám szerencsésnek, ha egymás mellett megférne a két dolgot és nem egymás ellen.
0
2020. augusztus 12., szerda 17:56
1849
Mindig lesz egy olyan elég nagy réteg, aki szereti fizikailag birtokolni a lemezeket. Illetve mindig lesz egy olyan keresleti igény, ami nem találkozik az adott kínálattal. Szóval az, hogy a jövőben adott streamszolgáltatók egymás között dobálják a lejárt jogú címeket, nem feltétlenül szerencsés. Mindig lesz, hogy olyat néznél, ami nincs fent, aztán így jártál.
Plusz a családdal összeülve sem mindig elérhető ez a módszer, mert sokaknak nincs smart tévéje, a nagy monitor előtt meg nem fognak ülni 2-3-an.
Én inkább azt tartanám szerencsésnek, ha egymás mellett megférne a két dolgot és nem egymás ellen.
0
2020. augusztus 12., szerda 17:11
7074
Aki birtokolni is szereti a lemezeket, azt nem elégíti ki, hogy az éterben röpködnek az olcsó filmek. Sajnos én is ilyen vagyok.
0
2020. augusztus 12., szerda 16:30
1698
Csak normális minőségbe legyen majd és ne úgy mint pl az HBO Go, hogy a hang csak sztereó... Ha hozza a Netflix minőséget akkor az jó lesz.
SuperHeRo
0
2020. augusztus 12., szerda 1:49
52684
A Netflixnél nincs hőzöngés a fizikai hordozók hiánya miatt, mert a saját gyártású cuccaik eleve csak a csatornájukra lettek kitalálva. A fél ország előfizetett rá, a masik fele torrentről lopja a kínálatot. Tekintettel arra, hogy a Netflix-kínálathoz képest a Disney-nél mennyivel nagyobb felhalmozás van a filmkincstárukban, igazi kánaán lesz, hogyha az jövőre begyűrűzik és még szinkronos is lesz. A választható ezres nagyságrendű készletből elég meló lesz kiválasztani az esti egy filmet. Ahogyan azt sokan ma is teszik a polc előtt téblábolva. Mindezt havi egy film áráért. Sok pénzt spórolnak nekünk, ez jó hír. :)
most posts by TM
0
2020. augusztus 11., kedd 14:51
3088
Gondolom az az érdekük, hogy minél több emberhez, minél egyszerűbben eljuttassák a cuccaikat. A 4k nem biztos, hogy egybeesik ezzel, mi, magyarok pedig nem feltétlenül vagyunk benne a "minél több ember"-ben...
Fognak kiadni pár új címet, de pl a felvásárolt FOX filmjeit már nem, illetve régebbi címeiket se veszik elő újra.
Ez azért is szép mert mindenkit a Disney+-ra akarnak terelni. Már, ahol van ugye. Külön királyság, hogy a stream oldalak minősége azért messze nem haladja meg a fizikai lemezét, de hát ugye nem ez a lényeg, csak, hogy fizess elő!
0
2020. április 8., szerda 23:46
52684
Harminc éve idegesített, de tíz éve megkedveltem. :)