Keresés

chat

2020. április 8., szerda 17:00
30 éve indult a Twin Peaks.
Hallgassuk meg Badalamenti mester örökbecsűjét. https://www.youtube.com/watch?v=pXrjMaVoTy0

Nagy dolog volt ez anno a tévében. Nyilván a sorozat kiérdemelte kult státuszát, de szerintem, ha mostanában mutatnák be, ugyanúgy nagy hatással lenne a popkultúrára. Elég csak a legutóbbi 3. évadra gondolni, hogy mennyire szerette szinte mindenki! :)
0
2020. március 30., hétfő 16:29
Az év poénja a PV részéről, hogy nézz filmeket/maradjon otthon kampányban ők is tettek ki egy képet fb-re. Legnagyobb komment, hogy néznénk, ha adnátok is ki valamit! Azért vicces egy kiadó!
0
2020. március 5., csütörtök 21:02
Jaaa, és az AZ első része is újra kapható egy ideje, amire abszolút nem is számítottam, de még ezelőtt Jester fórumtársnak köszönhetően polcra került ez is. Ez AZ! :D
0
2020. március 5., csütörtök 20:56
Egyébként tényleg újra piacra dobták ezeket a címeket vagy pedig csak elő kerültek a raktár mélyéről. Mert nem mindegy.
0
2020. március 5., csütörtök 20:54
Godzilla 2.
0
2020. március 5., csütörtök 20:00
Az utolsó szamuráj
Dunkirk
Eredet
Gran Torino
Mátrix
Nagymenők
Ready Player One
Sherlock Holmes
Szárnyas fejvadász
Titokzatos folyó
Véres gyémánt
Volt egyszer egy Amerika
most posts by TM
0
2020. március 5., csütörtök 19:09
Azt lehet tudni, hogy PV milyen régi címeket dobott újra piacra?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. március 5., csütörtök 13:27
Most én se kaptam visszaigazoló email-t, egyébként az előbb beszéltem a Péterrel más ügyben, de mondta hogy január óta szarakodik a rendszerük. Gondolom ezmiatt nem jönnek az emailek se.
0
2020. március 5., csütörtök 12:30
Köszi a jelzést, közben jött GLS rendszerüzenet is, tehát elvileg minden oké. Csak maga a rendelésről lévő üzenet maradt ki. Fura, mert ilyen nem volt.
0
2020. március 5., csütörtök 12:06
Szeva,

Nekem talán rémlik, hogy volt ilyen, de tényleg meg lett rendelve meg össze is állt a csomag. Sőt talán olyan is volt, hogy összeállt, viszont arról nem kaptam e-mailt, véletlenül szédelegtem az oldalra és úgy vettem észre... Szerintem ha a rendeléseid között látszik akkor meglesz az.
0
2020. március 5., csütörtök 10:21
Sziasztok!

Nektek volt olyan, hogy rendeltetek, itt regisztrálta is a rendszer, félre lett téve a termék, de e-mail nem jött róla. Gondolom ez nem gond? A lényeg, hogy itt vette az adatbázis.
0
2020. január 14., kedd 14:53
Rákérdeztem, hogy mikor indul újra a PV webáruháza. (Titkon bízva abban, hogy pár régebbi cím mondjuk újra elérhető lesz.)

Egyelőre még nincs hivatalos dátum az indulásról! Ezt írták. Gondoltam megosztom veletek, hátha itt kétségek között őrlődve vártátok, hogy mi újság.
0
2019. december 21., szombat 11:11
Karácsonyi nagytakarításban a szekrények tetején díszelgő dobozokat portalanítom.
Rengeteg régi emlék idéződik fel. Például, hogy R2-D2-val digistack-esítettük a 24 sorozat második felét és hogy milyen izgalommal vártam, hogy vajon megérkezik és ha igen, milyen állapotban az angol kiadás, amibe a magyar lemezeket pakoltam át.
Feledhetetlen évek voltak azok! :)
Aztán meg a Rém rendes család - portörlésileg - végtelen hosszú szezonja következett, és eszembe jutott, hogy az 5. évad egyszer mindenhonnan elfogyott, de jó angyalként megjelent Vape, aki épp egy 5. évadot kínált eladásra, nagy boldogságomra.
Sorolhatnám még, de akkor sosem lennék kész, szóval akit érint és aki emlékszik, hogy ilyen bizniszelésekben voltunk egykoron, azoknak üzenem, hogy

Köszönöm, Srácok!

Ja, és jó készülődést és boldog ünnepeket Nektek és mindenkinek. :)
most posts by TM
0
2019. december 12., csütörtök 20:14
Igen, én is úgy vettem észre. Ráadásul 1 nap többször ugrálnak a rendelt termékek "X napig félretett" és "következő feldolgozáskor félretesszük" között. Előző rendelésemnél sajnos bele is szaladtam 1 elvileg még nem kért szállításba emiatt, de valószínűleg én nyomtam félre.
Most kértem a következő szállítást - bár az egyik 1-5 napos még nem érkezett meg -, de Csepelre már egy PickPackPontra se lehet kérni. Eddig legalább volt egy. Gondolom, hogy ez nem az Xpress hibája, de attól még furcsa.
0
2019. december 12., csütörtök 10:57
Csak általánosságban kérdezem, hogy nektek is lassabban dolgozódnak fel a megrendelések? Nincs ezzel baj, tudom, hogy sok lehet, ünnepi hajrá van, csak érdeklődésképpen írom.
0
2019. december 9., hétfő 10:41
Bizony :D
"Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!" - Yoda Mester
0
2019. december 9., hétfő 10:24
Kicsi a világ. :)
most posts by TM
0
2019. december 9., hétfő 10:21
Nem gondoltam, hogy őket is ismered, bár sokszor nyaralsz Bélatelepen, ők is odajárnak strandolni. :)
Én is kedvelem őt.
Igen még ugyanabban az utcában lakom.
0
2019. december 9., hétfő 9:53
Egyszer beszéltünk rólad a Vasadiék lányával. Azt mondta, aranyos vagy. :)
Még ott laksz?
most posts by TM
0
2019. december 9., hétfő 9:51
Senkinek nem engedném átnevezni magát. Ettől sokkal személytelenebb a fórum. Na meg nem a nicknév adja el az embert, hanem a gondolatai. Ezt nem konkrétan Ferrari fannak írom, általános vélemény.
most posts by TM
0
2019. december 9., hétfő 9:40
:) Az még odébb van.
Üdv
0
2019. december 9., hétfő 9:37
Új regisztráció mellé legyen egy új nicknév.
0
2019. december 9., hétfő 9:36
Anno elvették a hozzászólási jogomat (okkal) és aztán a filmgyűjtés is alábbhagyott, mondhatni megállt.
Ezen felül újra regisztráltam és az adatoknál lehetett megadni nicknevet, gondoltam akkor legyen az otto_87.
Ezzel együtt rendeltem innét pár DVD-t, hiszen jön a karácsony.
Semmi extra kiadásra nem kell gondolni, egylemezes filmek kerültek a kosárba.
A Köd (1980)
A Föld után
Harmadik típusú találkozások (szinkronos)
A számolás joga
Igazából az utolsó a leglényegesebb, mert szüleim látták a tv-ben és nagyon tetszett nekik. Én meg kíváncsi vagyok a filmre. :)
0
2019. december 9., hétfő 8:24
Mert megunta vagy mert kitalált egy jobbat vagy...bármi. Nekem is ez már a 2. nicknév.
0
2019. december 8., vasárnap 23:53
Palacsinta hiányzol
0