Keresés

chat

2019. december 8., vasárnap 23:52
Mert vett egy Mercedest...
Emlékszem rád 😃 üdv újra itt 🤗
0
2019. december 8., vasárnap 22:10
Miért kell megváltoztatni egy nicknevet?
most posts by TM
0
2019. december 8., vasárnap 21:37
Üdv újra itt. Hol jártál eddig? Úgy értem miért nem fórumoztál?
0
2019. december 8., vasárnap 20:34
Sziasztok!

Sok éve már, hogy utoljára itt jártam.
Látok még pár régi nevet, de sokakat nem ismerek.
Örülök, hogy újra hozzászólhatok a fórum témáihoz.
Aki esetleg így emlékszik, a régi nickem Ferrari-fan volt.
"Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!" - Yoda Mester
0
2019. augusztus 28., szerda 22:37
BD50 = amerikai kiadványról koppintás érintetlen kódolású képpel és hanggal, hozzárakott magyar felirattal. Ha már basznak kiadni bármilyen formában is magyarul, abból kell főzni, ami van. Csak éppen nem legális, de erről nem én tehetek. Ha nem kell a pénzünk a "forgalmazónak", nem lehetséges jogtisztának maradni.
0
2019. augusztus 28., szerda 19:29
Frank Horrigan idézet a Megjelenések fórumból :

"Dermesztő hajsza BD50-ben figyelt be hozzám, számomra bőven elég a MAGYAR FELIRAT."

Ebből gondoltam, hogy van ilyen.
0
2019. augusztus 28., szerda 19:20
A két említett film biztosan nem lesz, ès külföldön se létezik magyar vonatkozással egyik se.
0
2019. augusztus 28., szerda 19:12
Kedves Filmgyűjtő társaim.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e köztünk olyan aki az itthon nem megjelenő filmeket külföldről szerzi be magyar vonatkozással BD-n?
És lenne kedve közösen rendelni esetleg ?
Egy másik fórumon olvastam itt Xpressen, hogy lehet nem lesz John Wick 3, Dermesztő hajsza stb.
Ha valaki szokott így rendelni szívesen beszállnék a buliba.
Ha már magyar felirat van az jó, a szinkron meg még jobb.

Előre is köszi szépen.
barlac75 KUKAC gmail PONT com
0
2019. július 29., hétfő 23:35
Ha valakit érdekel: újabb vidámpark túra élménybeszámoló. Immár a 14-ik :)

Erlebnispark Tripsdrill + Sasfészek

http://filmforum.hungarianforum.com/t98-erlebnisspark-tripsdrill-nemetorszag
0
2019. július 14., vasárnap 23:16
Éppen most adja a "FILMCAFE" tévécsatorna a "Végtelen Történet" című legendás klasszikust..

Eredeti szinkronnal. :)

Elképesztő!
0
2019. július 6., szombat 3:59
Az egybefüggést pont nem hoztam fel indoknak. :)
Úgy értettem, hogy ha nem is vagy igazán rácuppanva épp a (jelen esetben bírósági csűrcsavaros) stílusra, de folyamatos "darálással" (hogy utálom ezt a szót!) a második-harmadik részre beszippant az egész és akkor már jobban átadod magad az egésznek, mintha minden héten van egyszer 40-50 perced ugyanerre.

De Te láttad, nem én, szóval elhiszem, hogy gyengébb lett. Egyébként sem olyan jó, mint a Good Wife, dehát ritka az, amikor a spin-off jobban üt, mint az anyasorozat.
most posts by TM
0
2019. július 6., szombat 0:55
Általában ez igaz, de a Diane védelmében esetében szerintem nincs akkora jelentősége. Nem egy egybefüggő történet, inkább különálló epizódok.
0
2019. július 5., péntek 20:47
Darabonként semmi sem olyan jó, mint egyben. Egyszerűen sok az egy hét ahhoz, hogy az ember ugyanolyan hévvel, ugyanabban az állapotban, ugyanazzal a rákészüléssel fogadja a következő részt, mint amikor az egyiket indítja a másik után. Több sorozatot néztem meg így a közelmúltban, pl. a Star Trek Discovery, Orville és az Odaát friss évadaival jártam el így, és bár még így is szórakoztató volt, de nem annyira, mint amikor lehetőségem volt egyben végignézni egy teljes szezont.
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 17:49
Azt egyesével nézegetjük, de szerintem sajnos már nem olyan jó.
0
2019. július 5., péntek 17:49
Azt egyesével nézegetjük, de szerintem sajnos már nem olyan jó.
0
2019. július 5., péntek 14:35
Szuper, akkor Niwrokkal együtt már hármunknak tetszik:)
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 14:34
A héten teljes lesz a Diane szinkronos harmadik szezonja is. :)
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 14:25
Még van egy kicsi a harmadik évadból, de tetszik, igen. Először a The Punisher két évadát néztem meg, mert az érdekelt, de aztán kedvet kaptam az előzményekhez.
0
2019. július 5., péntek 14:05
Na és tetszett?
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 14:03
Daredevil
0
2019. július 5., péntek 12:10
Yellowstone-t megsasoltam, egy új széria, de a másik az mi? Valami Netflix-Marvel?
most posts by TM
0
2019. július 3., szerda 22:22
A Yellowstone-ban tényleg volt egy medve, bár a neve nem hangzott el. G. Ramsey meg ronda, mint az ördög. Szóval elfogadom a tippet.
0
2019. július 3., szerda 20:31
Gordon Ramsay és Maci Laci? :))
most posts by TM
0
2019. július 3., szerda 19:37
...kezdtem el.
0
2019. július 3., szerda 19:37
Szinkronnal még én sem kezdtem. Hell s Kitchenben és Yellowstoneban kirándultam. :)
0