Keresés

chat

2019. július 3., szerda 15:25
Még mindig nem láttam, de talán ma sikerül elkezdeni. :)
most posts by TM
0
2019. július 3., szerda 12:02
Miért nem vettél le egy DVD-t a polcról és raktad a fa alá? :D
0
2019. július 3., szerda 10:03
Megszűnik az utolsó Odeon-videotéka

nálunk már évek óta nincs kölcsönző és én is tiszta vagyok egy éve kb, szerintem a múltkori volt az első karácsonyunk tizen éve, hogy nem volt egy dvd sem a fa alatt

https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/07/02/odeon_videoteka_veg/
0
2019. május 16., csütörtök 18:08
Megértem, szinkronnal sokkal jobb. Úgy is meg fogom majd nézni.
0
2019. május 16., csütörtök 17:55
Igen, ezt pedzegették a józanabb ítélőképességű emberek, hogy ennyi erővel 347+ film és sorozat mehetne a levesbe.

Értem én, hogy nagy volt az elvárás, de mire is? Mikor mindenhol azt olvastam, akik rendszeresen követik ezt, hogy az utóbbi évadok már eleve gyengébbek. Mit vártak? Na, mindegy.
0
2019. május 16., csütörtök 17:55
Egy hónap múlva hozzászólok. :D
most posts by TM
0
2019. május 16., csütörtök 17:53
Nem itt olvastam. Mindenesetre érdekes.
0
2019. május 16., csütörtök 17:45
Idióták. Ezzel az erővel minden filmet, sorozatot addig kellene újraforgatni, amíg mindenkinek nem tetszik.

Egyébként pedig szerintem nagyon jó lett az utolsó évad is.
0
2019. május 16., csütörtök 17:36
:) És ezzel megölte az újbóli rekordkísérletet...
0
2019. május 16., csütörtök 17:30
A rekord eddig másfél nap, ha jól emlékszem, szóval ez most semmiség. :)
most posts by TM
0
2019. május 16., csütörtök 17:30
Itt biztos nem. :)
most posts by TM
0
2019. május 16., csütörtök 16:43
Te, ezt az Xpress fórumon olvastad? Én erre nem futottam rá pedig azért nézegetek minden topikot, de ezek szerint valamit nem jól csinálok :D Mindegy, haldoklik itt az élet, már szinte sose ide nézek fel ha valami filmajánlóra vagyok kíváncsi...
0
2019. május 16., csütörtök 16:02
Én is felnézek napi többször, de ha nincs miről beszélni, akkor nem szólok hozzá.

Mondjuk most belefutottam egy érdekes dologba, hogy 250 ezren aláírták már azt a petíciót, hogy a Trónok harca mostani évadát forgassák újra. (Csak az első évadot láttam). Viszont viccesnek találom, hogy a múltkori Last Jedi pénzgyűjtésen is túltesznek bizonyos emberek.

Masszívan a sorozatot követő ismerőseim mondták, hogy valóban nem átgondolt a dolog, sok dologgal sietnek stb. De ez az újraforgatása az évadnak vicces.
0
2019. május 16., csütörtök 15:56
Szerintem volt már ilyen... Én is feljövök 50x egy nap, de már nincs miről beszélnem, pang az egész...
0
2019. május 16., csütörtök 15:49
Hát elérkezett.

Rákattintok a fórumra, 2003-óta minden nap és most először fogadott, hogy 1 napja senki sem szólt hozzá semelyik témához.
Tudom régóta tart már, de az már biztosan a vég.
Lelkem kis darabja itt maradt, azért picit fáj.

20 év, inkább 30 a vhs-t is beleszámolva azért belátjuk, hogy zsákutca volt ez, ökológiailag meg rettentően káros, de ez is a fejlődés része volt.
Részese voltam az öncélú film felhalmozásnak és maradt egy szobafalnyi műanyag kacat. Nézve az itteni akciókat, akkor kijelenthető más még több kacatot fog hátrahagyni a szemétégetőnek.
Baromi sok  idő ment el a gyűjtögetéssel, utánajárással. Egy használt kis autó ára vagy a fürdőszoba felújítása elment a 15 év alatt.
De, rettentő sok jó pillanatot is adott.
Kösz.
Most már csak arról a napi egyszeri kétszeri idekattintott félpercről kéne leszoknom.
0
2019. január 15., kedd 11:33
Eljő a Cigányok ideje... újrakiadása? :)
0
2019. január 14., hétfő 19:10
Persze, nemrég volt a Brazilok. Jól szétszedte a szélsőjobbos többség.
most posts by TM
0
2019. január 14., hétfő 18:44
csinál valaki , főleg hollywood filmeket a cigányok elfogadásáról, főleg min 50 éve? úgy bemutatva őket mint a négereket, hogy bírók, rendőrfőnökök, agysebész professzorok? Majd 50 év után talán itt is lesz változás.
0
2019. január 14., hétfő 16:44

De még ha lenne is, kirekesztettségben élne (se a kacsák, se az emlősök nem fogadnák el). Mehetne felvonulni a melegekkel... :))
0
2019. január 14., hétfő 16:39
És kacsacsőrű emlőst még sosem láttam, tehát olyan állat nincs! :D
most posts by TM
0
2019. január 14., hétfő 16:39

Nem hát! ;)
0
2019. január 14., hétfő 16:37
Farkas Flórián is kiemelkedő (pozíciójú) politikus idehaza, plusz a Budapest Bár meg a Bangó Margit munkássága is dicséretes, tehát hazai cigánykérdés mint olyan nem is létezik. :)
most posts by TM
0
2019. január 14., hétfő 15:47

"Női elnyomás? Házasember vagy? Á, bocs, élsz te együtt nővel?
Amúgy a feleségem 3* annyit keres mint én. lányaim vannak, megtanítottam őket úszni, biciklizni, autót vezetni, lőni csúzlival, puskával, íjjal, diplomát adtam nekik. ismeretségi körömben mindenki így tett, soha nem hallottam még női elnyomásról.Csak híradásokból, de azoknak meg nem kell hinni. :)"

Igen, házas ember vagyok ;) A vicc az, hogy ahogy ezekről a dolgokról (megtanítottad biciklizni, autót vezetni stb) beszélsz, az kicsit aláássa amit mondasz. Ez nem kellene hogy ilyen szinten téma legyen, ez nem különösebb teljesítmény, ez teljesen természetes!

Az meg hogy a feleséged többet keres mint te, csak akkor reveláns, ha ugyanolyan  szakmában dolgoznátok, ugyanolyan pozícióban. Rengeteg olyan cégről tudok ahol egy nő ugyanazért a pozícióért, munkáért vagy többet kell dolgozzon mint férfi kollégájának, vagy kevesebbet keres.

Obama téma: ha egyetlen egyén egy adott nemzetségből, fajból elér valami különlegeset, akkor már a népe is elérte ugyanazt??
Az meg hogy a homoszexuálisok felvonulhatnak nem jelenti azt hogy ha egy heteroszexuálissal verseng mondjuk egy állásért, akkor ugyanolyan esélye van! Láttam már ilyenre példát, természetesen nem fogják neki azt mondani hogy ezért nem kapta meg a munkát, csak majd ha elment már kibeszélik egymás között ebédszünetben. Ez egyenlőség? Nem, nem az.

ÁLLÍTÓLAG többet keresnek...
0
2019. január 14., hétfő 14:44
kis falum az ország elmaradott végén van, annak az országnak ahol állítólag nincs demokrácia, elnyomás van és a középkorban él. na itt múlt héten a hóesésben láttam, vagy 20 turbános színes bőrűt biciklizni. Szürreális volt, de ezek itt dolgoznak egy magyar tulajdonú cégnél és állítólag többet is keresnek az ugyanazt dolgozó helyi kollégáknál. nekem is volt múltkoriban egy néger vevőm, drágábban adtam neki az árut, mint másnak .) , de simán kifizette. úgy érzem nincsenek elnyomva. Sőt nem tudom hallottál-e már Obamáról. Na ő meg az USA elnöke volt, 2 cikluson át. mit is kéne még elérniük?!
A homoszexuálisok simán vonulgatnak bármelyik fővárosban és nem áll meg az élet. Én még senkitől sem hallottam, hogy bántott volna egy ilyen embert. Sőt Steiner Kristóf könyvét ajándékoztam egy jobbikos ismerősömnek. :)
Női elnyomás? Házasember vagy? Á, bocs, élsz te együtt nővel?
Amúgy a feleségem 3* annyit keres mint én. lányaim vannak, megtanítottam őket úszni, biciklizni, autót vezetni, lőni csúzlival, puskával, íjjal, diplomát adtam nekik. ismeretségi körömben mindenki így tett, soha nem hallottam még női elnyomásról.Csak híradásokból, de azoknak meg nem kell hinni.  :)
0
2019. január 14., hétfő 10:08

"Ahhoz igazából az kell(ene), hogy az emberek felálljanak a tévék elől és egymással kommunikálva, összegyülekezve együtt eszméljenek rá a legújabb legvidámabb barakk hazugságaira és maguk cselekedjenek, ami szintén nem bosszú-kategóriába lenne illő. Befolyásosság, szuggesztió terén a hazai médiaállapothoz képest Hollywood egy vézna kis független stúdió."

Pontosan! De annál hogy felálljunk és akár követik példánkat mások, akár nem, elkezdjünk valamit és megadjuk az esélyt a változásra, egyszerűbb azt várni hogy majd olyanok akiknek "hatalma" van az emberek véleménye, felfogása felett megváltoztatják a dolgokat, mi meg csak hátra dőlünk és élvezzük, mert megtették helyettünk amit nekünk kellett volna!
Kár hogy ez így nem működik... :)
0