"Női elnyomás? Házasember vagy? Á, bocs, élsz te együtt nővel?
Amúgy a feleségem 3* annyit keres mint én. lányaim vannak, megtanítottam őket úszni, biciklizni, autót vezetni, lőni csúzlival, puskával, íjjal, diplomát adtam nekik. ismeretségi körömben mindenki így tett, soha nem hallottam még női elnyomásról.Csak híradásokból, de azoknak meg nem kell hinni. :)"
Igen, házas ember vagyok ;) A vicc az, hogy ahogy ezekről a dolgokról (megtanítottad biciklizni, autót vezetni stb) beszélsz, az kicsit aláássa amit mondasz. Ez nem kellene hogy ilyen szinten téma legyen, ez nem különösebb teljesítmény, ez teljesen természetes!
Az meg hogy a feleséged többet keres mint te, csak akkor reveláns, ha ugyanolyan szakmában dolgoznátok, ugyanolyan pozícióban. Rengeteg olyan cégről tudok ahol egy nő ugyanazért a pozícióért, munkáért vagy többet kell dolgozzon mint férfi kollégájának, vagy kevesebbet keres.
Obama téma: ha egyetlen egyén egy adott nemzetségből, fajból elér valami különlegeset, akkor már a népe is elérte ugyanazt??
Az meg hogy a homoszexuálisok felvonulhatnak nem jelenti azt hogy ha egy heteroszexuálissal verseng mondjuk egy állásért, akkor ugyanolyan esélye van! Láttam már ilyenre példát, természetesen nem fogják neki azt mondani hogy ezért nem kapta meg a munkát, csak majd ha elment már kibeszélik egymás között ebédszünetben. Ez egyenlőség? Nem, nem az.
ÁLLÍTÓLAG többet keresnek...