Keresés

Transformers (egylemezes változat) (DVD)

2013. március 26., kedd 11:02
Sajnos ez még nem garancia a megoldásra, mert a nem független filmeknél jobban meg van kötve a hazai forgalmazók keze, például azzal, hogy olyan darabszám forgalmazására kötelezi őket a gyártó stúdió, hogy itthon nem mernek olyan nagyot álmodni. Hogy Transformersnél maradjunk, emiatt nem lett nálunk a 3. rész 3D-ben. Persze ettől még meg lehet próbálni, mert csupán a semmiből biztos nem lesz semmi.
most posts by TM
0
2013. március 26., kedd 10:23
Ha tudod ismerőseid is kérd meg, te megfogalmazod a levelet és csak CTRL+C, CTRL+V :-) A Twilight-ot BluRay-n így sikerült kiadatni, mert valami szánalom volt, hogy csak az első rész nincs. Ezt kellene a vasembernél is és még párnál csak össze kell fogni és megnyugtatni őket, hogy lenne rá kereslet.
0
2013. március 26., kedd 10:18
De miért nézed le a magyart és a magyarokat? Sokan nem szeretik olvasni a feliratot, ezért van a szinkron. + Azt sem értem ha kiadnák lenne rajta az a kurva angol csak át kell kapcsolnod. De gondolom zavarni a magyar rajta, mert minek az szar. Ez annyira idegesít. Én megnézem a filmeket magyarul aztán eredeti nyelven és nem anyázom a magyar nyelvet, mert az angol jobban átadta.
0
2013. március 26., kedd 10:18
A régieknek csapnivalóbb a minősége, ma már ugyanolyanok, mint az eredeti.

Köszönöm ezt az opciót, rendes vagy. :)
most posts by TM
0
2013. március 26., kedd 10:13
Azért van némi színvonalbeli különbség egy 20-30 éve készült szinkron és egy manapság magyarított film magyar hangja között, nem is kevés. A régiekkel érdekes módon semmi bajom sincs...

Amúgy meg nem kötelező velem egyetérteni...
0
2013. március 26., kedd 10:13
Mi gondolsz te? A magyar már nem menő a cseh a menő felirattal :D Meg az angol.
Nem tudtad, hogy Amerikában meg a magyart szeretik angol felirattal? :-) A csehek is szeretik a magyart. Ez a menő most. Nem követed  a divatot te csacsi XD
0
2013. március 26., kedd 10:05
Erről van szó, erről szólt az eredeti felvetés(ed). Támogatom!
Egyébként is gyerekfilmekről van szó, Mazsola és Tádét sem vennék meg csak angol hanggal.
most posts by TM
0
2013. március 26., kedd 10:01
Azért ennyire nem kell segíteni senkinek, ha kiadják magyarul is azon lesz angol átbírod váltani nem tudom mit kell sírni. Aki meg a cseheknél szeret vásárolni adózzon nekik meg beszéljen csehül, mi magyarok vagyunk nem csehek. A borító is undorító csehül. Ezzel az erővel senki ne vegyen Magyarországon filmet, mert Amerikában ott van angolul és az jobb, mint a magyar meg eredeti meg a **** is rajta van. Lószart nem érdekli, hogy valaki az angolra élvezkedik otthon. Jelenjen meg a magyar változat és mindenki élvezkedhet a fotelben az arabra az angolra a magyarra és természetesen a cseh nyelvre is.
0
2013. március 26., kedd 9:57
Megint két hárompontos. Neked az NBA-ben lenne a helyed! :)

Nincsen szócsata, beszélgetünk. Akkor lenne csata, ha véres küszködéssel kaparna valamelyik fél a saját igazáért. Részemről pont leszarom, de hogy reagáljak a kijelentésedre, nagyobb dedónak tartom azt, ha valaki azért hagy ki egy filmet moziban, és vár még fél évet, mert csak a csúnya szinkronnal adják. Addig meg otthon nézi szinkronnal a Belmondót meg a Bádszpenszert, merazúgyjó. :)
most posts by TM
0
2013. március 26., kedd 9:49
Ebben a szócsatában veled kell, hogy egyetértsek. Aki ezt a filmet szinkronnal nézi, az megérdemli. Annak idején sajnos csak az első részt sikerült moziban megtekinteni, a többit már szinkronnal adták, így kihagytam...

Remélem, az új Star Trek fog kapni feliratos kópiát is májusban, különben az is csak BD-n lesz megnézve először (vagy ha mást nem, eredeti hanggal, magyar felirat nélkül)...
0
2013. március 26., kedd 9:14
szerintem ez egy olyan film, amit bűn letakarni feliratokkal.
most posts by TM
0
2013. március 26., kedd 7:59
szerintem ez egy olyan film, amit bűn szinkronnal nézni.
a robotok hangja eredetiben a legjobb, főleg ugye optimus-é. ;)

nekem is most van folyamatban a bd beszerzése, remelem összejön, a steelbook.
SuperHeRo
0
2013. március 26., kedd 0:08
Szinkron nélkül kell a francnak.
most posts by TM
0
2013. március 25., hétfő 23:49
Mivel a kinti kiadáson rajta vagyunk felirattal, így ez igencsak esélytelen. Akit érdekelt, az már úgyis megvette (akárcsak az Iron Man-t).
0
2013. március 25., hétfő 22:10
Aki teheti kérem bombázza a kiadót e-mail-el, hogy adják ki az első rész BluRay-en + a többire is lenne igény BluRay-en. Ez a módszer már egyszer bejött a Twilight-nál is. Hátha itt is a sok e-mail hatni fog, hogy megvennénk a kiadványokat. Aki szereti a filmet és megakarja BluRay-en is vásárolni azok segítsenek főleg. Köszönöm, aki segít ebben.
0