Hangero temakorben nem vagyok igazan erdekelt, ezert nem is veszek a konfighoz melyladat. Sajnos a panel nem az, amiben oriasi hangerot kellene produkalni. Igazabol az a fontos, hogy tisztan, pontosan es reszletgazdagan szolaljon majd meg a mozi es a zene. Lehetoleg halk hangeron is. Viszont az anyagi lehetosegeim korlatozottak. Illetve ez igy nem igaz, ha akarnek, kolthetnek ennel magasabb osszeget is, de ez nalam ugy mukodik, hogy ha valamit szeretnek, akkor "megalmodom" az osszeget, amit szanok adott dologra. Persze ettol el szoktam terni kicsit, de nem nagyon. Van az az osszeg, amennyit nekem meger valami, amennyit hajlando vagyok rakolteni es a hazimozinal ezt egy szazasban allapitottam meg. Persze ebbe a 120 is belefer, de a 200 mar nem. Furcsa, mert 5 evvel ezelott a Sony mini Hi-Fi-met is 150-ert vettem, tehat ma elvileg szanhatnek ra 300-at is, kb akkor tartanek ugyanott arban, de ma mar nem er nekem ennyit.
Amugy most egy Sony MHC-NX1 van. Tudom, ez csak egy mini hi-fi, de azert azt elmondhatom, hogy nem egy muanyag dobozos gagyi.