Keresés

Házimozi rendszer 100ezer HUF-ért (2005)

2006. december 22., péntek 17:11
Kedves Ferrari-fan !!!
Gratula a Home Theater Sound System-edhez.

Remélem szólni fog, mint állat... ;-)
0
2006. december 22., péntek 17:00
2 nap múlva jön a Jézuska és egy ilyennel leszek felszerelve:

Ezúton kívánok minden kedves fórumozónak Békés, boldog karácsonyt és DVD-kben gazdag új évet!
0
2005. február 7., hétfő 0:06
www.mission.co.uk
www.netdepo.hu/
www.hifibarlang.hu
0
2005. február 6., vasárnap 23:06
Tudsz esetleg ajánlani vmi oldalt a Mission hangsugárzók M3-as szériájához fűződően?
0
2005. február 6., vasárnap 22:38
Elég jók, egyébként helyesen Wharfedale. Angol márka, és az angol hangfalak hagyományosan kimagasló minőségűek, és elég népszerűek nálunk. Persze tudnék jobbakat is mondani, mint a Mission, Tannoy vagy B&W de ezek persze drágábbak is. Én Mission párti vagyok, szerintem mindenképp fontold meg mondjuk az M3 szériát. Nem olyan vészesen drága, de nagyon szépen szól. Egy barátomnak ajánlottam, megvette, és nagyon meg volt vele elégedve.
0
2005. február 6., vasárnap 21:57
Milyenek ezek a Wharfade (lehet h nem így kell írni) hangsugárzók? Egész jó árban vannak és nemis olyan csúnyák, de nem ismerem még annyira a márkát.
0
2005. január 31., hétfő 21:44
denon szerintem jó. nem is olyan vészes az ára.
0
2005. január 31., hétfő 21:39
Az a helyzet, hogy nekem is kéne egy kis segítség: Ezek a hangsugárzók jók? Úgyértem nem tudna vki ajánlani nekem 50ezer alatt egész jó hangsugárzókat?
0
2005. január 29., szombat 9:43
Én karácsonyra vettem egy fél-combo Yamaha DVX S-150-est. Maximálisan elégedett vagyok, azzal együtt, hogy a centerrel kicsit babrálnom kellett, és a csomagban egy vacak euro-av kábel sem volt. Ha nem vagy vájtfülű, és hiszel nekem, gondolkozz el rajta. Nézd meg valahol, szerintem elégedett leszel vele. Én a Netdepon vettem akciósan 136.000-ért.
0
2005. január 29., szombat 9:19
Elrontottam a képbeszúrást! Bocsi!

Az erősítő...

...és a hangsugárzók...
0
2005. január 29., szombat 9:14
Szögezzük le gyorsan: amiket most fel fogok sorolni azokat nem reklámozás vagy ilyesmi céljából teszem! Egyszerűen csak jók a Pana termékek...

Nos, az a helyzet hogy én sem vagyok jedimester a dologban, de itt egy aránylag jó összeállítás Pana cuccokból 110.000HUF körül:

-20.000 HUF
DVD lejátszó: számomra az a legfontosabb hogy tudjon lejátszani DVD-n kívűl Audio-CD-t, MP3-at, VCD-t vagy esetleg DVD-RAM-ot is.
Sztem a Panasonic DVD-k egész jók! Itt egy beugró szintű lejátszó...

-30.000 HUF
Hangsugárzók: legyenek 6-8ohmosok; 50-100W-osak és nem árt ha 2 vagy több utas hangszórók vannak bennűk. Egy ideális példa:

-60.000 HUF
Rádió- és Házimozierősítő: Sztem nem mindig a decibelóriás hangerő és az izmos mélyhangok döntik el egy házimoziról hogy jó vagy rossz, hanem hogy milyen szépen tudja megszólaltatni a hangsugárzókat...
Ez a pana erősító elegáns, impozáns és mindent tud ami kell...

De hogyha egyszerűen csak Házimozierősítő kell akkor egész baráti áron van a felhozatal... nézz körül a hazimozi.lap.hu-n

Ha vkinek más a véleménye ezekről a cuccokról akkor felőlem nyugodtan beleköthet...
0
2005. január 24., hétfő 0:14
biztosan szívesen segítenek neked a hozzáértők ha megigéred, hogy legközelebb nem nyitsz feleslegesen új topikot...
0
2005. január 24., hétfő 0:12
Nos elérkeztem életemnek azon pillanatához, hogy beszerezzem első házimozi rendszerem. Viszonylagosan láma vagyok a témában hardver tekintetében így a segítségetek szeretném kérni.
Egy viszonylag jó tv-vel rendelkezem így arra értelemszerűen már nem költenék. Úgy nagyjából 100ezer Ft környékén gondoltam áldozni az ügy érdekében.
Milyen dvd lejátszót+hangrendszert érdemes mostanság venni és miket kerüljek messzire?
Technikai zsenik, okoskodók, tanácsadók, marketingesek dvd-guruk ne kíméljetek!
Előre is köszi.
0