Keresés

Házimozi rendszer 100ezer HUF-ért (2005)

2007. július 14., szombat 19:53
De nem is kell, hogy legyen benne DTS dekóder, hiszen az erősítő kezeli a DTSt,igaz?
0
2007. július 13., péntek 23:01
A Pio DV-393-ast én is csak ajánlani tudom.Nekem az elődje,2850-es van,de a másik szobában van egy 393-as.Gyakorlatilag a külsőn kívül semmi különbség nincs a kettő közt.
Mellette szól a 3 év garancia és a legalább 10 féle létező firmware!Én már jópárat kipróbáltam.A mostaniban van equalizer,bass boost,super bass boost,treble boost,DTS downmix (DTS dekóder nincs a lejátszóban,de így sztereóban lehet hallgatni a DTS-t),régiófüggetlenítés stb.
0
2007. július 13., péntek 20:39
Bárcsak mindenkit meg lehetne győzni értelmes érvekkel... :-)))))
0
2007. július 13., péntek 19:21
Na ja, szerintem sem. Csak most van az, hogy minden szép és, jó, de jövőhéten felhívnak, hogy "Küldjük a cserekészüléket" \ "Nem cseréljük ki a készüléket" \ "Forduljon a fogyasztóvédelemhez", vagy valami hasonló habisztivel..

Na akkor aztán csúnya darabolás következik :)
0
2007. július 13., péntek 19:11
n@ndi: nem fogod megbánni, hogy hallgattál ránk. Ami a Pio mellett szól még az a 3 év gar.
0
2007. július 13., péntek 19:00
"Hát, elképzelni nehéz is, még nem láttam olyan összehasonlító tesztet, ami pusztán a tesztelő fejében, a készülékek bekapcsolása nélkül játszódott le. :D"

-_-

Vészes lett volna az egydobozost rákötni a plazmára? De már nem aktuális a dolog, mivel sikeresen lebeszéltetek a "hobbit házimoziról". :)

Na igen, ez a "karácsonyig lesz rá keret" ez a legjobb eset, de kevés az esélye. Lehet, hogy csak egy LCD TV lesz belőle első körben, az is a 170körüli\ alatti kategóriából. Persze nem cm, hanem FT. ^^
Előbb még munkát is kéne találni az egyetem mellett..sőt előbb fel kellene hogy vegyenek!

Igen, ezekkel a különbségekkel tisztában vagyok úgyahogy ,de úgy értettem, hogy lehet-e akkora különbség sebességben, zajban, stb, egy Pio, és egy H\K között kb ugyanannyiért.
Egyébként, köszi az újbóli felvilágosítást :)
0
2007. július 13., péntek 18:32
Hát, elképzelni nehéz is, még nem láttam olyan összehasonlító tesztet, ami pusztán a tesztelő fejében, a készülékek bekapcsolása nélkül játszódott le. :D

Lehetséges különbségek: sebesség, zaj, mpeg-dekódolás minősége, színek, kompatibilitás (formátumok, írható lemezek), deinterlacing, skálázás (hdmi), távirányító, kezelhetőség, menürendszer. Általában a deinterlacing és a skálázás, amiben az olcsóbb lejátszók nem olyan jók, de az csak akkor érdekes, ha valami komolyabb megjelenítőd van (plazma, LCD, projektor), ott viszont sokat számít.

Magasabb árkategóriában nagyobb különbségek vannak. Itt inkább tényleg csak a szimpátia számít.
0
2007. július 13., péntek 18:22
És az egydobozos rendszert akartad rákötni a plazmára?

Mondjuk semmi közöm hozzá, de lentebb még azt írtad, hogy nem nagyon lesz pénzed komponensekre, és azért egy plazma nem éppen olcsó. Persze lebeszélni sem akarlak róla, jó cucc a plazma is.
0
2007. július 13., péntek 18:10
Egyébként elképzelni nem tudom, hogy milyen különbségek lehetnek egy jó Pio, és egy jó Panasonic játékos között. Nekem úgy tűnik, hogy csak szimpátia kérdése.
0
2007. július 13., péntek 17:32

akkor én meg ajánlom a panasonic lejátszókat :)
0
2007. július 13., péntek 17:26
Csak egy 55centis síkképcsöves TV sajnos. De karácsony környékén talán már be tudok ruházni egy plazmára.
0
2007. július 13., péntek 16:44
Milyen megjelentő van/lesz a cucchoz?
0
2007. július 13., péntek 16:29
Igen, én is néztem a Panákat, de itt gyakorlatilag mindenki a Piot ajánlotta. És tényleg tetszett, hogy mennyire csendes. Na,akkor úgy tűnik minden megvan, már csak arra várok, hogy kézhez kapjam azt a rohadt csereutalványt, habár nem tudom, hogy mit kell rajta elbírálni, ugyanis a törvény szerint azonnal ki kellett volna állítaniuk, dehát már megszoktam, hogy itthon így mennek a dolgok.
..
0
2007. július 13., péntek 15:33
YAMAHA RXU 361 RDS, MAGNAT MONITOR SET 990 ugyanezt az öszeállítást akartam neked ajánlani :) Csak én Panasonic dvd-t vennék.
0
2007. július 13., péntek 15:23
Így van, Yamaha mozihoz jobb, Denon pedig a zenéhez; de mindegyik nagyon jó. Ha pedig fontos a zene, akkor előbb-utóbb úgyis kiépít magának az ember egy Hi-Fi cuccost is, mert úgy az igazi. :)
0
2007. július 13., péntek 15:14
Na ebben egyezik a véleményünk. Nekem HK erősítőm van, az sem éppen mozizásra a legalkalmasabb, zenére viszont tökéletes.
0
2007. július 13., péntek 15:05
Jaja, szerintem ez a cucc így rendben van.

DENON vs. YAMAHA: Nem jobb, más. Mindkettő nagyon jól szól, általánosságban azt lehet elmondani, hogy a Yamaha mozizni jobb, a Denon meg zenélni. Nekem Marantz-om van, ami a Denon-hoz áll közelebb, és effekteknél nem annyira bombasztikus, inkább precíz, viszont zenénél szárnyalni kezd.
0
2007. július 13., péntek 15:04
Nem akarlak rossz irányba terelni, de nekem a Denon szimpatikusabb. Mondjuk én a zene hallgatást is szem elött tartom ilyen jellegű beruházás esetén.
0
2007. július 13., péntek 14:47
Oké, köszi. Nekem is szimpatikus a Pio, habár a H\K nagyon szép. :)
A cucc többi része okés? Az erősítő, és a hangfalak? És még annyit,szeretnék kérdezni, hogy sokkal jobb egy DENON-hasonló árkategóriában-mint ez a YAMAHA?
0
2007. július 13., péntek 14:41
Úgyis optikai kábellel köti össze az erősítővel, és akkor tökmindegy milyen a lejátszóban a DAC, gyakorlatilag csak az erősítő számít.

Én is a Pio-ra szavazok, nagyon megbízható, csendes, fürge, könnyen kezelhető gépek.

Aki zenét akar hallgatni, vegyen CD lejátszót, vagy külső DAC-ot. Nekem van egy eladó, tuningolt Technics CD-m, nagyon szép hanggal, 10 rugóért. :)
0
2007. július 13., péntek 14:35
Ha zenét is akarsz hallgatni, akkor mindenképp HK.
0
2007. július 13., péntek 8:17
Én a Piot venném, de most van Pio DV-300 19900-ért is, ez szerintem ugyanaz, csak az új 2007-es modell.
0
2007. július 13., péntek 4:18
Még valami: eme két lejátszó között nem tudok dönteni, 10e Ft az árkülönbség:

Pioneer DV393 vs Harman\Kardon DVD23
0
2007. július 12., csütörtök 19:22
Hahó srácok!
Tegnap átrágtam a dolgokat, és megfogadom a tanácsotokat, elkezdek építkezni! :)
Első körben ezt néztem, és kis ráfizetéssel meg is tudom venni:
Pioneer DV-393 ,vagy Harman\Kardon (ezt még átrágom, mert plusz 15e FT sokat számít nálam), YAMAHA RXU 361 RDS, MAGNAT MONITOR SET 990
Légyszíves mondjátok el a véleményeteket erről az összeállításról. Habár szerintem alapnak tökéletes.
VIGO, te meg légy kedves nem besorolni az ilyen emberek\proletárok\plebs\perioikoszok kategóriájába,köszi.
Üdv: n@ndi
0
2007. július 12., csütörtök 16:37
Akkor is még mindig jobban megéri használt cuccokból építkezni. Az egydobozos rendszer szerintem csak kidobott pénz.
0