Ha volt már egydobozosod, akkor miért nem tartottad meg? Amit most 100-ból meg tudnál venni, egy hangyányit sem lenne jobb.
Nézd, azt, hogy egy erősítő vagy hangfal jól, vagy rosszul szól, azt nem lehet csak úgy elképzelni, vagy elmagyarázni. Azt meghallani lehet, amihez azért kell sok személyes tapasztalat is. Tanácsot kértél, és a miénk egyöntetűen az, hogy NE vegyél egydobozost, mert egyrészt vacakul szól, másrészt egyszerűen nem ér annyit, amennyiért árulják, és eladni sem tudod később. Ha később jobb hangot szeretnél, akkor egyben dobhatod ki (ezért egydobozos), és kezdheted a nulláról. Elméletben megtarthatod a hangsugárzókat, ami kb. annyit ér, mint a használtan eladott kocsiról megtartani a gumikat. Az egydobozosoknak pont a hangsugárzók a leggyengébb elemei.
Ha veszel külön lejátszót/erősítőt/hangfalakat, akkor később meg tudod azt csinálni, hogy lecseréled csak a lejátszót, csak az erősítőt, csak a kábeleket, csak az első- vagy csak a hátsó hangfalakat, aránylag kis anyagi ráfordítással, és máris fejlődik a rendszer, jobb hangot kapsz, és a régi cuccokat is könnyebb eladni.
Valahol mindenkinek el kell kezden építkezni, tapasztalatokat gyűjteni, másképp nem megy. Én is egy mono SoundBlasterrel és egy kis Sony aktív hangfallal kezdtem, aztán mindig 1-1 komponens cserélésével jutottam el a mai állapotig (megnézheted a profilomban). El lehet kezdeni egydobozossal is, de szerintem ezt a lépést nyugodtan átugorhatod. Jobban jársz, hidd el.
De ha mindenáron egydobozost akarsz, akkor vegyél olyat, ez esetben csak azt tudjuk mondani, hogy tökmindegy melyiket veszed. Mondjuk vedd a legolcsóbbat, akkor kevesebb pénzt dobsz ki.