Keresés

Az utolsó műszak (DVD)

2020. augusztus 5., szerda 22:45
Mivel mindkettő magyar föld.
0
2020. augusztus 4., kedd 23:47
A konkurenciánál előrendelhető.
0
2020. augusztus 4., kedd 23:43
Na várjunk, van, aki Erdélyt vagy a Felvidéket is ide érti...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. augusztus 4., kedd 23:25
Igen.
0
2020. augusztus 4., kedd 23:25
Magyar földön?
0
2020. augusztus 4., kedd 23:06
E hónapban BD-n is megjelenik 😊
0
2013. május 3., péntek 15:23
Ez jó! Ebből a véleményből lehetne írni egy anti-akciófilmet. :)
most posts by TM
0
2013. május 3., péntek 14:07
R2-D2 jól érzi, én is a filmeket szoktam inkább pontozni, többek között azért, mert sem a DVD-néző rendszerem, sem a saját "igényességem" nem olyan, hogy mélyreható minőségi elemzésekre a kiadvány szempontjából alkalmas lenne. Nyilván nekem is van tűrésküszöböm, de sokkal lejjebb, mint itt páraknak.

A filmet meg lehet, hogy tényleg kicsit túlértékeltem, olyan 76%-ot adtam volna rá (ami inkább az "erős közepes"-kategória, mint a "hűdejó":)), és azt kerekítettem felfelé:). Oké, volt egy "kis" propaganda íze (de én meg azt éreztem túlzásnak, amit te írtál rá), de a magánéleti részek szerintem rendben voltak (mégiscsak több évet öleltek fel, és kellett ahhoz, hogy tudjuk, ők ketten nem egyszerűen kollégák, inkább barátok és bajtársak), a "tesózást" meg én is szóvá tettem:) (tudnád, hogy a "töki"-zés (dude) mennyire irritáló a Nehéz időkben:)).

Lehet, hogy nagylelkű vagyok. De az is lehet, hogy annyi középszerű, unalmas, érdektelen szart láttam már, vagy annyi és olyan "minőségű" celluloidpazarlásokat, hogy azoknak a fényében egy kicsit minden film felértékelődik, ami képes érdeklődést, esetleg érzelmeket kiváltani belőlem:).

Az Utolsó műszakban nem is a rendőrök hősiessége, hanem a "beteg világ" koncepciója fogott meg, annak megnyilvánulásai sokkoltak (pl.: az anyja után "aggódó" nő esete), amit a rendőrök tevékenységével párhuzamosan bemutatott. Az, meg a két főszereplő játéka érdemelte ki a plusz csillagokat.
0
2013. május 3., péntek 13:36
Bár majd Niwrok megválaszolja a kérdést, annyit jegyeznék meg hozzá, hogy mostanság a csillagok száma a legkevésbé reális. Az új rendszerben nem lehet külön értékelni a filmet, hanem csak a terméket, így viszont jócskán lehetnek eltérések.

Én utóbbi időben már nem foglalkozok vele, inkább csak a filmet pontozom. A sok moslék megjelenés miatt ugyanis manapság a kiadványok nagy része kettő csillagot kaphatna...
0
2013. május 3., péntek 12:04
Niwrok már máskor is azt vettem észre, ha elolvasom a kritikádat akkor nem az a pont járna rá. Szerintem. Túl nagylelkű vagy.
0
2013. március 28., csütörtök 11:02
Ha a világ összes rendőrének az összes munkaóráját nézem (tudom f@szság), akkor 1 % sem lennének az ilyen akciók, egy igazi seggnövesztős, autósokkal baszakodós állás. Az utóbbi 2 év Blikk rendőrségi híreit belesűrítették egy rendőrpáros napi rutinjába.
Propaganda a javából, de én inkább nézem a Hacktiont.
0
2013. március 28., csütörtök 10:49
A kézi kamerás remegéstől biztos ki lehet készülni, de ez a film, akkor is magasabbra tette a lécet az őt követő zsarufilmeknek.
A családi felvételeket az összes ilyenben érzelmesebbé teszik, mert mindenkinek meg kell értenie, hogy mit kockáztatnak a hőseink nap mint nap.

Én is csak Barcelonába tenném be a lábamat.
0
2013. március 28., csütörtök 9:59
Ezen kiakadtam mint a kakukkos nyúl.
Hogy a francba került ez az ajánlott filmek közé a tavalyi top10-be?
Az első 10 perc után már idegesített, de mint minden szar filmet ezt is végignéztem, hátha. De nem.
1 óra után már tekertem, ha a magánéletük volt soron, vagy csak a kocsiban diskuráltak. Pedig nem vagyok akció filmekre kihegyezve, de amit privátban mutattak az nálam egy kínzásnak felelt meg.
Ha valaki az elkövetkező 2 évben kiejti előttem a tesó szót annak vége, de a "Szeretlek Tesó!" mondatért jár az orrba vágás.
A korhatár mellé azt is rá kellene írni a filmek dobozaira, hogy vigyázat "KÉZI KAMERÁS FELVÉTELEK!".
Szörnyű még ma sem jött vissza az egyensúlyérzékem, kóválygok, mint gólyafos a levegőben.
Amúgy érdektelen, leszarom, propaganda, toborzó film kategória "divatos" külsőbe csomagolva.
Míg Woody Allen végigjárva turista promóival európát, addig ez a film alapján USA-ba a lábamat se tenném.
Soha többé.
0