Keresés

Dredd (BD3D) (BLU-RAY)

2014. március 30., vasárnap 14:22
Mi a gond a képpel? Csak a szemcsésedés?

Amúgy a hangja állati brutális, a főcím szó szerinti berobbanásakor a rövid narrációt követően ugrottam egyet, a motorozós meg a lövöldözős jelenetek szétbontják a falat, de a térhangzást is elképesztően kihasználja. A térhatásról meg ne is beszéljünk (de), maximálisan működik - a slo-mo jelenetek egyszerűen káprázatosak, de egyéb jelenetekben is bőségesen kiakadhat a szemünk, ráadásul a fényképezés egyébként is elsőosztályú. Lena Headey vérfagyasztó Ma-Ma szerepében, Karl Urban nagyon menő, a vádlott és a látnoknő közös szürreáljelenete meg hátszőrfelállítóan állati. Ez a film a műfajában épp csak koronázatlan.

Másnak is szétesik alkotórészeire a 3D-s feliratnak úgy 20%-a? Úgy viselkedik, mint valami pixelhibás anyag, le akar folyni a képernyőről (fura, de csak a felirat).
0
2014. március 8., szombat 8:32
Ezt nem gondoltam volna. Köszi, jó tudni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. március 8., szombat 8:16
A passzív 3D-nél is beszűrődnek a külső fények. Világosban is is nézhetetlen. Szerencsére faternál megvan az a lehetőség, hogy totál el lehet sötétíteni a szobát, nálunk sajnos erre nincs lehetőség...
0
2014. március 7., péntek 21:02
Nem némán néztem. ;)

Persze, értem mire célzol, de a hangrendszer még várat magára. A hang számomra így is elég ütős volt.
0
2014. március 7., péntek 20:59
Sort kerítek majd a 2D változatra is.
0
2014. március 7., péntek 20:44
Hát ha még hallhattad is volna!!! Iszonyat jól szól a film.

Pedig csak DVD-n láttam, de mihelyst egyedül leszek otthon, újranézem BD-ről is. :)
0
2014. március 7., péntek 20:29
"A film végére érve belenéztem a 2D változatba is, én egyikben sem láttam semmi kivetnivalót."

Nézd végig 2D-ben az egészet s máris rájössz, hogy ez nem így van..
0
2014. március 7., péntek 18:36
Ma vettem meg ezt a kiadványt. Kora délután csöndes magányomban meg is néztem, s persze ha már adott a lehetőség, 3D-ben.

Először is megfogadom, hogy 3D filmet a jövőben csak sötétben fogok nézni. Az aktív 3D nagyon zavaró világosban, mert borzasztóan villog a környezeti fény. Ha ezt sikerül kizárnunk, és csak a képernyőre koncentrálni, akkor persze jó az élmény. Nekem ez összejött, de az biztos, hogy a gyerekeket nem kínoznám vele. Ilyen szempontból nyilván jobb a passzív 3D. Másrészt viszont a Full HD 3D elég ütős volt, úgyhogy biztosan nem utoljára néztem meg így. A film végére érve belenéztem a 2D változatba is, én egyikben sem láttam semmi kivetnivalót. Engem a szemcsék sem zavartak egyáltalán.

A film egyébként tetszett. Leginkább R2-D2 DVD-hez írt kritikájával értek egyet. A másfél órás játékidő jelen esetben külön jó pont.
0
2014. február 8., szombat 21:52
Az egész SZÉRIA...

Na meg a 3D-hatás is nagyon jó lett, ez a másik pozitívum, ami elmondható. A hiperlassítások nagyon szépen ki vannak dolgozva, de az egész filmen látszik, hogy natív 3D, nem konverzió.
0
2014. február 8., szombat 21:50
Tegnap megnéztem a 3D-változatát is, sajnos nem túl pozitívak a tapasztalataim. A képe ugyanolyan gyenge, mint a sima verziónak, nincs különbség a kettő között. Ráadásul nem tudom, hogy csak az én lemezem hibás-e, vagy az egész ilyen, de a hirtelen mozgásoknál akadozik, megáll pillanatokra a kép. Ilyet még egyik filmnél sem láttam. Ugyanazon lejátszóban a 2D-t választva az meg tökéletesen mozog.

Úgyhogy ez a kiadás minden tekintetben el van cseszve (kivéve hangilag, az nagyot üt).
0
2014. január 13., hétfő 21:01
Na ja. :D
0
2014. január 13., hétfő 20:47
Jah hát persze ha nem a Zon-ra gondoltál!:D
Gyanakodtam, hogy másra gondolsz, de nem kérdezten konkrétan rá és nem is mondtad:))
Viszont innen nézve ennyiért az enyém a legjobb vétel, kétséget kizárva.
20 € nem pénz fémért, digiért, 3 lemezért, 3Dért, képregényért.
Ha mondjuk bontatlan.
Most right :)
0
2014. január 13., hétfő 20:20
Na beszéljenek a linkek :D
***Másnak: magyar vonatkozás egyiken sincs!!!***

Enyémé:
http://www.ebay.fr/itm/DREDD-3D-BLU-RAY-NEUF-/271356968560?pt=BEFR_DVD_1&hash=item3f2e22be70

Corvinusé:
KÜLSŐ LINK

Amire azt hittem, hogy Corvinusé:
KÜLSŐ LINK

Right. :)
0
2014. január 13., hétfő 20:08
Áh, de, elbeszélünk egymás mellett. :)

Ti Amazonról beszéltek, én eBayről. :D
0
2014. január 13., hétfő 18:32
Á, hülye telefonon lassabb vagyok!  :D
0
2014. január 13., hétfő 18:31
Ne már!:)
Nekem ez van meg, ami anno 20ba került, most annyi amit írtam ugye.
http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00A2HCHF2/ref=mp_s_a_1_3?qid=1389630027&sr=8-3
meg van egy 13,37ért.
A posta az meg trükkös volt mert előbb franciahonban ment egy címre onnan meg hozzánk postával. Így volt igazán olcsó a szállítàs.
0
2014. január 13., hétfő 18:25
Szerintem nem right.Szerintem ez:

http://www.amazon.fr/Dredd-Blu-ray-3D-Karl-Urban/dp/B00A2HCHF2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1389630318&sr=8-1&keywords=dredd+3d
0
2014. január 13., hétfő 17:38
Nem volt tiszta, hogy melyik van neked.
Azt hittem, hogy a 27,90 + 9,99 EUR-s változat van meg neked, de nem, neked a 19,27 + 9 EUR-s van.

Right? :)
0
2014. január 13., hétfő 13:44
Én is annyiért látom. :)
0
2014. január 13., hétfő 13:35
Nem offolunk értekezünk. Am is csak részben nem ideillő mert a képminőségről is szó van ami nem árt ha tudnak mások is, legalább nem éri váratlanul őket. Egyébként ennyi offba nem hal bele senki.
Viszont akkor nem tudom melyik kiadás került szóba mert én most is 25€ látom az enyémet.
0
2014. január 13., hétfő 12:55
Akkor jó időben vetted. :)
Én most 40 EUR-ért látom a legolcsóbban.

Na ne offoljunk. :D
0
2014. január 13., hétfő 11:08
Én meg 4eural vettem drágábban a külön lemezest. Azt a 6e bőven megérte a fullos kiadás.
0
2014. január 13., hétfő 10:41
Igen, sajnos az..
A különálló 2D-t tartalmazó ára meg horror szerintem, annyit nem ér ez a film (igaz, ha tudtam volna előre, hogy a hibrid 2D-ben ilyen gány lesz, akkor nem vettem volna meg, de most már eladni se akarom, felfogom rendezői koncepciónak.. :D - amúgy 16 EUR-ért totálban meg baráti annyira, hogy ezt lenyeljem).
0
2014. január 13., hétfő 9:37
Nekem is 3Ds is. Csak én a dupla lemezest húztam be. Vagyis a triplást, 3 lemezes digipack tin.
0
2014. január 13., hétfő 9:27
Akkor az bizony megegyezik a miénkkel, meg az angol kiadáséval is. Úgy látszik, ebből a filmből csak a tengerentúlon jelent meg épkézláb transzferű kiadás.

A sima 2D-s viszont könnyen lehet, hogy nem a "butított", hanem a jó változatról származik.
0