A francia az milyen? Hibrid 2D/3D, vagy külön lemezen van a sima és a térhatású verzió?
0
2014. január 13., hétfő 6:10
961
A sima 2D-s kiadásra gondolsz?
Nekem a francia 3D/2D figyel itt a polcomon, lentikuláris slipcase-el. S a kép 2D-ben ennél is elég gáz sok jelenetnél.
0
2014. január 13., hétfő 1:02
5528
Akkor jó, hogy megvan a francia kiadás. Az gyönyörű.
0
2014. január 13., hétfő 0:22
14599
Hozzáteszem, a 2D-változat bitrátája meglehetősen alacsony, ahol nézegettem szúrópróba-szerűen, sehol nem ment 17 Mbps fölé. Nem csodálom, hogy úgy néz ki, ahogy...
0
2014. január 13., hétfő 0:20
14599
Sajnos ezt csak alátámasztani tudom, jónéhány snitt esetében erőteljes videózaj látszik, ami nem hinném, hogy alkotói szándékból került oda. Az egész HD-transzfer összességében nagyon változó minőséget produkál. Maga a film tetszett, de a képminőség távol áll a megszokott kiválótól (már ami az új filmeket illeti). A hangja az viszont überbrutál, még lejjebb is kellett vennem a megszokott hallgatási beállítástól, mert kis híján romba döntötte a nappalit.
Ha volna időgépem, ez egy hasznos hozzászólás lenne! :)
0
2013. június 16., vasárnap 20:43
8260
Lesz ez még a fele is. :)
0
2013. június 16., vasárnap 20:41
2601
Végülis megvettem és úgy látom, hogy a gyengébb minőségű, angol transzfer jutott el hozzánk. A (2D-ben nézett) kép nagyon változékony, az egyik pillanatban gyönyörű, tiszta és éles, a másikban a DVD-szintet is alig éri el, feltűnően lágy és zajos. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a hangzás frenetikusan jó. A magam részéről nem tanácsolom senkinek, hogy tízezret adjon ki rá.
0
2013. május 31., péntek 15:32
52685
Én meg csak a 3D-s verzióról tudok információt adni, mivel moziban láttam. A lassított jelenetek olyan szinten voltak térhatásilag kidolgozva, hogy annak a látványnak az élménye vetekszik azzal, amikor szintén nagyvásznon először esett le az állam a Mátrix "bullet-time" névre keresztelt trükkjén. Megkockáztatom, hogy az egész új Dredd-film nem ér annyit, mint azok a részek, amelyeket így 3D-ben a tökéletesnél is tökéletesebbre gyúrtak. Persze nem véletlen, a stáblista felét azoknak a szakiknak a felsorolása teszi ki, akik ezeken a jeleneteken dolgoztak.
most posts by TM
0
2013. május 31., péntek 15:06
7074
Erősen gondolkozom rajta én is, de szerintem DVD lesz a vége. Majd.
0
2013. május 31., péntek 14:15
2601
Kösz a választ! Hát, nem úgy hangzik, mint ami megér tíz rongyot, de a film miatt valszeg bevállalom.
0
2013. május 31., péntek 13:54
874
Én 2D-ben néztem meg. Nekem nem volt vele gondom. Néha voltak benne "zavaros" részek (nem homályos, de nem tudom szebben megfogalmazni), de szerintem ez direkt ilyen volt (sajnos moziban nem láttam, így nincs hasonlítási alapom). A fekete egy kicsit zajos, de simán belefér a képi világba. Röviden ennyi.
0
2013. május 31., péntek 10:34
2601
A hazai kiadás (2D-s) képminőségéről tudna nyilatkozni valaki?
0
2013. május 30., csütörtök 21:19
52685
Szívesen.
most posts by TM
0
2013. május 30., csütörtök 19:12
520
Köszönöm!
0
2013. május 30., csütörtök 18:29
52685
Csak tok van.
most posts by TM
0
2013. május 30., csütörtök 18:13
520
Kérdeznék attól aki már beszerezte, hogy kapott e a kiadvány valamiféle slipcase borítást vagy csak a sima BD tok és annyi? Bevallom őszintén az árat egy lepkefingnyit túlzónak tartom, dehát sajnos nálunk ennyibe kerül egy BD3D lemez.
0
2013. május 23., csütörtök 19:03
52685
Most is adtál választ. ;-) Tégy amit jónak látsz, a lényeg az, hogy semmit ne érezz kötelezőnek vagy kényelmetlennek. Bennem sincs indulat, örülök, hogy megbeszéltük.
most posts by TM
0
2013. május 23., csütörtök 18:33
5528
Nem kértem segítséget, csak egy megjegyzésem volt. Az említett lehetőségekről pedig tudtam. ,,Gondolom a "kisasszony" megszólítás nálad a tisztelet jele, semmi gúny nem volt benne." Pedig ez poén volt, nem tudom miért kell komolyan venni. Esetleg mert nem tettem oda hangulatjelet? Még korábban írtad egyszer nem kell mindenhova smiley-kat tenni, anélkül is meglehet érteni a másik mondandóját. Egyébként nincs harag vagy indulat, nem ebből írok. És nem is bunkóságból nem adok választ.
0
2013. május 21., kedd 18:58
52685
Ó, hát engem hányszor kijavítottak itt a fórumon! Rögtön az elején a képméretezésért, aztán később még több tucatnyi más dolog miatt. Field többször jelezte a helyesírási hibáimat, amit megtiszteltetésnek vettem, mivel gondolom, hogy csak azoknál vette ő is a fáradságot, akiknek a szövegét arra érdemesnek tartotta. Mások meg más miatt. Például az "oxfordi" angolom okán. :) Corvinus mindent támadásnak vesz, mintha valaki lenézné őt bármiért is. Indokolatlanul alsóbbrendűnek hiszi magát, és ezt másra akarja kenni, másra akarja átruházni, hogy aztán sündisznóállásba húzódjon. Pont ezzel kapcsolatosan írtam neki privát levelet, de úgy látszik, hogy hiába. Most azt gondolja, hogy így biztonságban van, letudott egy "ellenséget", aki "bántotta" őt.
most posts by TM
0
2013. május 21., kedd 18:21
52685
A kötőjelet is kihagytad. :) Gondolom a "kisasszony" megszólítás nálad a tisztelet jele, semmi gúny nem volt benne. Nem baj az, ha nem akarsz velem levelezni, ez egy szabad ország. Ahogy egy esetlegesen sután megfogalmazott, vagy poénra okot adó hozzászólásra is mindig lesz lehetőség reagálni, amíg a fórum fórum marad. Arról nem tehetek, hogy ezt a mások által is alkalmazott "szúrkát" te csak az én egyéni tevékenységemnek tulajdonítod, és még össze is kombinálod a saját összeesküvés-elméleteddel. Arzo nem vette "szúrkának", hogy segítettem neki hozzájutni egy kétlemezes Star Trek BD-hez, ami miatt igazából neked írtam, neked nyújtottam segítséget. Lényeg a lényeg, a saját hülyeséged miatt jobban jársz ha magadban nézel körül, engem hagyjál ki a nyafiból.