Köszönöm, hogy megosztottad a curriculum vitae-det velem, bár egyrészt baromira nem érdekelt, másrészt nem tudom, hogy is került mindez ide.
Örülök, hogy vénségemre megtanulhattam, hogy a "kiselőadások" az egy pejoratív szó. Hogy miért nem akasztottak fel annak idején a lábamnál fogva, mikor kiselőadásokat bíztam a tanítványaimra, akikben gyerekeket láttam, s nem mini felnőtteket!
Sajnos ez a hozzászólásod tényleg megerősíti azt a saját magad által hangoztatott véleményed, hogy nem jól neveltek. Valószínűleg nem azért, mert Édesanyád nem az általam favorizált módszert követte, hanem talán azért, mert sajnos a Te gyerekkorodban még nem voltak korhatárkarikák a képernyőn. 
Nézd, lehet, hogy nagy merészség, hogy egy pedagógiai módszerről akkor is ki merem mondani, hogy szerintem helytelen, ha nem ebből írtam a doktorimat. Te nyilván igen, azért kardoskodsz mellette annyira. Tudod, én az Xpresszen a filmekről is szoktam véleményt mondani, pedig nem vagyok filmrendező, sőt még filmkritikus se. Engem viszont a szabad véleménynyilvánításra neveltek, noha az én gyerekkoromban ez még nem volt akkora divat. Meggyőződésem, hogy nem voltam sértő itt senkivel szemben sem, és nem engedtem meg magamnak több gúnyt és iróniát, mint a másik fél. Az asztalról nem én akarnám lesöpörni a másik véleményét, csak megpróbáltam a magamét többféleképpen megírni, ha már a másik fél annyiszor hangot adott értetlenségének. De igazad van, nem vagyok a pedagógia élharcosa, belátom, hogy nem lehet mindig, mindenkinél eredményt elérni. Eddigi tanítványaim közül mindenesetre még senki nem jelentkezett, hogy számonkérje, hogy mertem vele annak idején gyerekként bánni. Meglehet persze, hogy a pszichiátrián kezelik őket azóta is, hogy egykoron elvetemült tanítójuk képes volt őket felnőtt helyett gyerekként kezelni…
Hogy ki, kit szólt le, és ki, mit nem bír értelmezni az eddigi hozzászólásokból, azt immár tökéletesen felesleges boncolgatni, mert mint látod, teljesen parttalan az egész. Mindenesetre köszönöm, hogy eddig barátságosan közelítettél felém. Bele se gondolok, milyen lehet, mikor barátságtalan vagy...