Keresés

Ti hogyan viszonyúltok a korhatár jelzőkhöz?

2005. december 1., csütörtök 17:33
Szerintem én nem csak mára mondok búcsút. Elnézést, ha valakit megbántottam akár itt, akár más topikban, akár most, akár régebben. További sikeres fórumozást kívánok mindenkinek.
0
2005. december 1., csütörtök 17:31
207-esnél megnézed ki az előzmény és az Haboo, joggal feltételezi hogy neki írtad... nem?

Na de most már tényleg hagyjuk, mielőtt nagyobb sértések hada hangzik el....
0
2005. december 1., csütörtök 17:29
Csak gúnyolódni tudsz... cöcöcö

Szerintem elfáradtál már... leszúrtad haboo-t mert válaszolt neked valamire, de ha megnézem a 207-est akkor is Haboo szövege jön fel.

Én képes vagyok bocsánatkérésre, te egyáltalán nem. Ennyire még én sem mentem el...

Szerintem mára mindneki menjen pihenni... zaklatott nap volt a mai.

Szép jó éjt mindenkinek!
0
2005. december 1., csütörtök 17:23
Megpróbálom számokkal, a korhatárkarikák alapján gondolom, a numerológia közelebb áll hozzád.

Tehát:

A 190.-es, erősen NEKEM szóló hozzászólásodra a 207-es hozzászólásban válaszoltam NEKED. Akkor pusztán a 207-es üzenetre kattintva egész pontosan miért gondolja úgy Haboo, hogy neki ebbe bele kell szólnia? A jó nevelése vagy netán a neki adott ügyvédi megbízásod miatt? :)
0
2005. december 1., csütörtök 17:18
Te, Hacsek, a hatalmas bölcsességeddel magyarázd már el nekem, hogyha Te egy NEKEM szóló hozzászólást írsz, amire én NEKED válaszolok, akkor hogy kerül a képbe Haboo, hogy a NEKED szóló üzenetem alapján illemtanórát rögtönözzön NEKEM, melyre ominózus hozzászólása alapján egyébként is neki lenne több szüksége?
0
2005. december 1., csütörtök 17:13
Mármin NEM az én szövegemet hozza fel érdekes!!!
0
2005. december 1., csütörtök 17:12
Te field nézd már meg légyszi a 207-es hózzászólásdo kinek villog a jel... az én szövegemet hozza fel érdekes!!!!!!!!!!!!
0
2005. december 1., csütörtök 17:12
Oké, ezzel a megállapítással részemről be is fejeztem az eszmecserét. Ajánlom figyelmedbe Haboo-t, minden bionnyal vele gyorsabban meg tudod értetni magad. Jómagam élemedett korom, rossz neveltetésem, aberrációm, meg mit tudom én, micsodáim miatt képtelen vagyok agyilag fogni a logikusan felépített mondanivalódat...
0
2005. december 1., csütörtök 17:09
Te, Haboo! A te jó nevelésedbe az is beletartozott, hogy olyan üzenetváltásba szóljál bele, aminek nem Te vagy a címzettje? Szóval inkább Te szálljál le a témáról. Ha arra vagy kíváncsi, mi az, ami hozzád szól, akkor keresd minden üzenetnél az "előzmény"-t jelentő szimbólumot.

Ha nem minden második sort olvasnád el a hozzászólásokból, akkor észreveheted, hogy a nevelésre vonatkozó észrevételt Hacsek tette saját magáról. Itteni hozzászólásai alapján dicséretes önkritikáról téve tanúbizonyságot. S ha szerinted engem nem jól neveltek, akkor mélységesen sajnálom, de sajnos ettől még nem lesznek álmatlan éjszakáim...
0
2005. december 1., csütörtök 17:08
"hogy bizonyos szavak szituációfüggők"

Ezért volt gáz amikor viccesen ecsetelted az elmagyarázós módszert.

0
2005. december 1., csütörtök 17:05
"baromira nem érdekelt"... akkor minek válaszoltál? Önellentmondás.

Nézz utána, légy szíves, hogy mit jelent a "curriculum vitae", és keresd vissza üzenetednek arra vonatkozó részét. Ugyanis az a rész az, ami szerintem nem ide tartozik.

"Örülök, hogy vénségemre megtanulhattam, hogy a "kiselőadások" az egy pejoratív szó" Érdekes ha egy tanárnak azt mertem volna mondani hogy na tartson nekem kiselőadásokat kivágott volna mint a sicc... de lelked rajta.

Aha, szóval akkor szerinted pejoratív szó a "kiselőadás"? Elárulom, én akkor is kivágtam volna a gyereket, ha "sziá"-val köszön, pedig az se pejoratív szó önmagában. Szerencsére én a Zsolnay-módszert tanítottam, melynek szerves része volt az illemtan, így tanítványaim szerencsére megtanulták, hogy bizonyos szavak szituációfüggők, bizonyos szavak meg egy kultúrember esetében egyálalán nem használatosak...
0
2005. december 1., csütörtök 17:04
Biztos megszokta hogyan sértegesse a szülőket meg a nevelési módjukat, ne bánkódj!
Bár azt nem hinném hogy a gyerekek előtt ennek hangot is adna... legalábbis remélem.
0
2005. december 1., csütörtök 17:01
a másik:

"hogy nem jól neveltek".... én ilyet ki nem ejtettem volna a számon soha!!!!!! Ez olyan mintha a szüleimet sértegetnéd, én nem mondtam rád ilyeneket, de még hasonló célozgatást sem tedtem a szüleid nevelési képességeiről. Szóóóóóóval szálj le a témáról, erre még senki más nem vetemedett rajtad kívül.
0
2005. december 1., csütörtök 16:59
Holnap a másik topikban majd visszatérek, mint DJ Field. Három hallgatóm szerint abban úgyis jobb vagyok, mint a korhatárkarikákban... :))
0
2005. december 1., csütörtök 16:56
Nos első hozzád való szólásom vége ez volt: kár hogy nem olvastad.

"Bocs ha felkaptam a vizet, de anyám sikeres nevelését szóltad le egy pillanat alatt, pedig ugyanolyan egészséges felnőtt lettem mint Ti :)))))"

Hány smiley kell hogy barátságos legyen????

a másik: "mert sajnos a Te gyerekkorodban még nem voltak korhatárkarikák a képernyőn. " Hah értem én a viccet ha ha akkor még csak mtv1 és mtv2 volt meg fogat mosó maci a tv-ben

"nyilván igen, azért kardoskodsz mellette annyira" elmondtam miért kardoskodok mellette az általad el nem olvasott hozzászólásban.

"Örülök, hogy vénségemre megtanulhattam, hogy a "kiselőadások" az egy pejoratív szó" Érdekes ha egy tanárnak azt mertem volna mondani hogy na tartson nekem kiselőadásokat kivágott volna mint a sicc... de lelked rajta.

"baromira nem érdekelt"... akkor minek válaszoltál? Önellentmondás.
0
2005. december 1., csütörtök 16:56
:)))))))

Barátom, most már belátom: az ilyen helyzeteket Te jobban kezeled, mint én. Itt vigyorgok a monitorom előtt, mint a tejbetök...
0
2005. december 1., csütörtök 16:53
Igazad van, ZS! Többet kéne olvasnom az Xpresszes topikokat, s akkor nem követnék el ilyen szarvashibákat...
0
2005. december 1., csütörtök 16:49
Szia Podszekalnyikov!

Hát ismersz engem, tudod, milyen szekáns, kibírhatatlan alak vagyok. Főleg, ha gyerekekről van szó...
0
2005. december 1., csütörtök 16:49
Ez volt a Nyitott száj mai adása, a háttérben még ütik egymást a vitapartnerek, mi viszont búcsúzunk, találkozunk legközelebb egy másik topicban, itt az Xpressen!
Kezitcsókolom!
most posts by TM
0
2005. december 1., csütörtök 16:47
Köszönöm, hogy megosztottad a curriculum vitae-det velem, bár egyrészt baromira nem érdekelt, másrészt nem tudom, hogy is került mindez ide.

Örülök, hogy vénségemre megtanulhattam, hogy a "kiselőadások" az egy pejoratív szó. Hogy miért nem akasztottak fel annak idején a lábamnál fogva, mikor kiselőadásokat bíztam a tanítványaimra, akikben gyerekeket láttam, s nem mini felnőtteket!

Sajnos ez a hozzászólásod tényleg megerősíti azt a saját magad által hangoztatott véleményed, hogy nem jól neveltek. Valószínűleg nem azért, mert Édesanyád nem az általam favorizált módszert követte, hanem talán azért, mert sajnos a Te gyerekkorodban még nem voltak korhatárkarikák a képernyőn. 

Nézd, lehet, hogy nagy merészség, hogy egy pedagógiai módszerről akkor is ki merem mondani, hogy szerintem helytelen, ha nem ebből írtam a doktorimat. Te nyilván igen, azért kardoskodsz mellette annyira. Tudod, én az Xpresszen a filmekről is szoktam véleményt mondani, pedig nem vagyok filmrendező, sőt még filmkritikus se. Engem viszont a szabad véleménynyilvánításra neveltek, noha az én gyerekkoromban ez még nem volt akkora divat. Meggyőződésem, hogy nem voltam sértő itt senkivel szemben sem, és nem engedtem meg magamnak több gúnyt és iróniát, mint a másik fél. Az asztalról nem én akarnám lesöpörni a másik véleményét, csak megpróbáltam a magamét többféleképpen megírni, ha már a másik fél annyiszor hangot adott értetlenségének. De igazad van, nem vagyok a pedagógia élharcosa, belátom, hogy nem lehet mindig, mindenkinél eredményt elérni. Eddigi tanítványaim közül mindenesetre még senki nem jelentkezett, hogy számonkérje, hogy mertem vele annak idején gyerekként bánni. Meglehet persze, hogy a pszichiátrián kezelik őket azóta is, hogy egykoron elvetemült tanítójuk képes volt őket felnőtt helyett gyerekként kezelni…

Hogy ki, kit szólt le, és ki, mit nem bír értelmezni az eddigi hozzászólásokból, azt immár tökéletesen felesleges boncolgatni, mert mint látod, teljesen parttalan az egész. Mindenesetre köszönöm, hogy eddig barátságosan közelítettél felém. Bele se gondolok, milyen lehet, mikor barátságtalan vagy...
0
2005. december 1., csütörtök 16:47
Ööööööö olvastam azt a hozzászólást alex, de most nagyon nagy a leblokkolásom, és nem tudom kivenni a lényeget. :))))

Egyébként nekem sincs bajom Veled, miután tisztáztuk a dolgokat béke volt....

0
2005. december 1., csütörtök 16:46
Don Quijote mellett te vagy Sancho Panza, gratulálok! :-)
Valóban, azt kell tudni felmérni, hogy meddig van értelme elmenni egy beszélgetésben, egy vitában, mikor válik egyértelművé a másik fél szelektív hallása. Olyankor viszont "okos enged" alapon célszerű elhallgatni, mégha neked is van igazad, mert csak idegeskedsz más faszságán, és meggyőzni úgysem tudod.
most posts by TM
0
2005. december 1., csütörtök 16:44
little-alex: ha ez volt a gondod akkor megemlíthetted volna és én elnézést kértem volna Tőled, mert bármíly furcsa képes vagyok rá.

Így utólag is elnézést ha bántott téged a dolog, de engem is zavart az hogy már ki tudja hányadszor írok le dolgokat, ami mint kiderült téged is zavar, ezek után pedig már sokkal jobban megértem hogy miért voltál támadó velem szemben.

Szóval mégegyszer elnézést kérek szépen!
0
2005. december 1., csütörtök 16:43
Az előző hozzászólásomból, akit érdekel, elolvashatná a Bebének is címzett részt, mert úgy érzem tartozom némi magyarázattal (bár valószínűleg kevesebbel, mint egyesek).
0
2005. december 1., csütörtök 16:41
Mi van velem?
0