Field: na ebben az egy üzenetben benne van minden, amit szerintem a témáról érdemes leírni, úgyhogy akit érdekel, az olvassa el.
Bebe (és bárki más, akit érdekel, hogy mi is a helyzet): bár voltak nézeteltéréseink, de veled nekem sosem volt bajom. Egyszerűen más a véleményed és kész.
Ha őszinte vagy, akkor viszont el kell ismerned, hogy például a köztünk zajló "vita" (ami ráadásul abból fakadt, hogy félreértettelek: azt hittem, hogy nekem írsz egy egész hozzászólást, olyan dolgokkal, amiket nem én mondtam, de utána helyesbítettél, és kiderült, hogy én voltam hülye :)) teljesen normális volt.
Akkor kezdődtek a bajok, amikor Hacsek eléggé khmm... "nem-finom-módon" belém kötött. Mivel nem vagyok egy könnyen felidegesíthető ember, ezért az első egy-két hozzászólásra normálisan válaszoltam. Az, ami nálam kiborította a bilit Hacsektől: "Ezt felfogni menni fog?", meg a hasonló kifejezéseket tartalmazó hozzászólás, amit ha elolvas valaki, akkor nem lesz többé kérdés, hogy ki kezdte a személyeskedést (még akkor sem ha később Hacsek megpróbálta másokra kenni). Hozzátenném még, hogy eleve olyan dologba szólt bele, ami részemről egy apró gúny volt az ORTT felé, mert szerintem túlzásba viszik a dolgokat (azt mondtam, ugye, hogy a borítón is kitakarhatnák Eastwood pisztolyát, hiszen azt sem való látnia egy kisgyereknek), mindezt smileyval írtam le, úgyhogy nyilvánvaló lehetett mindenkinek, hogy csak egy kis gúny az ORTT felé. Hacsek beleszólt a dologba, annak ellenére, hogy nem felé irányult a gúny, mégcsak nem is egy másik fórumozó felé. Mindegy, leírtam neki azt, amit már az előbb is. Gondoltam, esetleg nem annyira van otthon a neten (ami nem baj, mert sokáig én sem voltam), és esetleg nem ismeri a smileyt (és ezt nem sértésnek szánom, mert jó ideig én sem használtam/vettem észre/értettem a smileykat).
Ennek ellenére jöttek az egyre ormótlanabb hozzászólásai, amikből azt lehetett leszűrni, hogy szívesen formálja a tényeket saját szájíze szerint, és hogy hajlamos egy hozzászólásnak önmagában támadható részére reagálni, a többit meg figyelmen kívül hagyni. Egyébként még az egész vita előtt _calogero is szólt már neki emiatt, úgyhogy innentől kezdve nem hinném, hogy velem van a baj.
Szóval, sajnálom, hogy egy ember miatt egy egész topik szét lett b*szva. Ha valaki elolvasta ezt a hozzászólást és esetleg veszi a fáradtságot a fórum végigolvasására (bár szerintem fölösleges erre időt pazarolni), akkor valószínűleg tudja, hogy ki a hibás a jelenlegi állapot kialakulására, amelynek a "vita" szóhoz már vajmi kevés köze van.
Végezetül: nem tartom magam tévedhetetlen embernek, és sok félreérthető dolgot is írhattam akár ebbe a topikba is, de mindig vettem a fáradtságot a megmagyarázásra. Nincs semmi bajom azzal sem, akinek más a véleménye, mint az enyém, csakhogy ez a topik már régen nem arról szól.