Hacsek: a korhatárban tényleg elcsúsztam, de ez véletlen volt, de azért azt tegyük hozzá, hogy nem 6-7, hanem 7-8 éves, és nem 8-9, hanem 9-10 éves gyereket írtam (ha már annyira fontos a különbség, ugye...). Mellesleg egy 7-8 éves gyereket a szülei már 8 óra körül lefektetnek, úgyhogy úgyis kiesik az a bizonyos 8 órás Columbo.
Ezt felfogni menni fog?: ha nem vagyunk hülyék, akkor ne is úgy szólj hozzánk, jó? Arról pedig ki beszélt itt, hogy hülyeség a védőoltás, meg a rendszeres iskolábajárás? Te Úristen... hogy egyesek mennyire ki tudják forgatni a dolgokat. A véleményem, meg szerintem másoké is nagyjából annyi volt a karikás dologról, hogy nem megoldás, és mi sem mondtuk azt, hogy szerintünk jó a gyereknek, ha lát olyan filmet, ami nem neki való, csak annyit, hogy titokban (mert bizony a mi szüleink sem engedték meg az ilyesmit, ahogy mi sem fogjuk) megnéztünk egy-két ilyen filmet, mégsem lett semmi bajunk. Ennyi.
Még azt szeretném hozzátenni, hogy kezdek rohadtul kiábrándulni az egész Xpress fórumból, ugyanis egyes emberek képtelenek végigolvasni egy adott hozzászólást, ezért hiába írok le valamit nyolcszor, tízszer, valaki akkor is képes kötözködni, ráadásul elég otromba módon, olyan dolgokat is belevéve, amikről aztán szó nem volt! Nem sértődtem meg, ugyanis nem szokásom, de nekem aztán van jobb dolgom is, mint az, hogy órákat töltsek az újra-újra-és-újra-leírásával valaminek. Mért tegyem meg, ha sokadszorra sem veszi a másik a fáradtságot, hogy legalább egyszer végigolvassa. Szóval, attól tartok, hogy az ilyen vitákra, meg az ilyen fórumozásra esetleg egyáltalán nem kellene időt pazarolnom.