Van aki például Grimm-mesét sem enged olvasni a gyereknek, mert az szerinte káros. Vagy mondhatnám Andersen-t. Na nem mintha a G. I. Joe, vagy a Pokemon-Dragon Ball-Jugijó-Csudijó vonulat szende esti szórakozás lenne, ráadásul utóbbiak nevelő hatása, erkölcsi mondandója számomra nem kristályosodott ki! Nyilván a szülő is felelős, aki lehetővé teszi, hogy a gyerek ott nőjön fel a "doboz" előtt, és hamarabb mondja azt, hogy "Tinkivinki" minthogy "mama"! Aztán meg felelősségre vonják a tévét, mert káros műsorok mennek benne. Az tény, hogy a kereskedelmi adók megjelenésével hatalmas szennyáradat zúdul a nézőkre, "Balázs-show"-tól, "Való Világ"-ig, és voltak olyan óvodások is, akik a paplan alá bújva utánozták azt amit ezekben a förmedvényekben láttak. Talán nem kellene ilyen adásokat kreálni, és az ORTT sem szankcionálna annyit. Persze mondhatják erre a kolosipéterek, hogy kell a cirkusz a népnek, de akkor meg az a bűnös, aki felépítette az arénát! Na, mindegy, még a végén demagógnak titulálnak... Engem igazából már csak az zavar, hogy nagyritkán jön egy olyan film, ami valóban FILM, és esetleg ritkaságnak számít, ebből kifolyólag szeretném archiválni, de pont aznap van Dominódéj, vagy Madárbox, vagy tökömtudja mi, és majd ha öt év múlva előveszem a filmet, kénytelen vagyok ezekkel a csodás logókkal, plusz karikákkal együtt élvezni az előadást. Talán pesszimista vagyok, de szerintem ez a szabályozósdi vajmi keveset ér!