Köszi az infót! Le vagyok törve... :( Pedig még kicsit több, mint a felé hátra lenne az Asterix-eknek. Tök jó volt, hogy újrafordították őket, egységesek lettek a nevek... Á, mindegy...
Lehet belenézek egy Lucky Luke-ba, a legutóbbi rajzfilm tetszett belőle, bár voltak benne elborult részek. :)
...Asterixet akarok! :(
0
2014. szeptember 5., péntek 13:12
6403
Nem. Az Egmont, több mint 20 éve, Villám Vili névvel adott ki 2 Lucky Luke füzetet, A postakocsi és a A Mississippin címűt. Most egy "kicsi" családi kiadó adja ki. http://www.luckyluke.hu/ KÜLSŐ LINK
Az indexes fórumon valaki talált egy kiadót aki árulja az Egmont raktárkészletét és bizakodnak, hogy hátha folytatják. Én nem hiszem. Bődületesek a jogtulajdonosok elvárásai, állítólag. Nagy tervekkel indul az Egmont is, két havonta terveztek kiadni füzeteket. A Pesti kiadó a Lucky-kal kb. évente 1 max. kétszer jön ki. Eladott darabszámokat nem ismerek, de nem lepődnék meg , ha már itt vagyunk, dvd-s, bd-s darabszámokkal megegyező mennyiségeken sem. Azaz egy-egy számból a 2-500 darab a reális, szerintem. Sajnos.
0
2014. szeptember 5., péntek 13:02
1212
A Lucky Luke-ot nem az Egmont adta ki előzőleg?
0
2014. szeptember 5., péntek 5:01
608
Más kiadó.
0
2014. szeptember 4., csütörtök 13:20
1212
Ha a Lucky Luke-ot folytatják, akkor csak van esély az Asterix-re is(?).
0
2014. szeptember 4., csütörtök 13:18
1212
Szélesebb??? Nem mondod... De legalább magasságra egyezik a mérete a többihez képest?
Beszereztem a javított Asterix 3.-at, hát nem 1 mm-rel szélesebb mint a többi.:)
0
2014. április 29., kedd 0:27
4078
Azt hiszem, most telt be nálam a pohár a hazai képregények terén. 3 éve várok a Sandman ötödik kötetére magyarul, nem tudom, hány éve várok már egy The Dark Knight Returnsra, és korábban a From Hell is fel-fel röppent hírként, hogy a Carta kiadná. Na mind a Sandman 5 (és a többi), mind a From Hell úgy tűnik, hogy már nem jelennek meg idehaza. Mit gondoltok? Szerintetek is érdemes megvennem angolul?
0
2014. március 29., szombat 18:07
1212
Köszi! Bocs mindenkitől a kirohanásomért! :) Az oké, hogy van, csak így sincs meg az összes ami eddig megjelent és akkor most kolthetek egy meglevőre is. Na mindegy.
De jó, hogy nekem a hibás van meg. Már a kiadó sincs meg, hogy reklamáljak... Annyira el tudják venni az ember kedvét mindenféle legális gyűjtéstől!!! Menjen minden kiadó és aki tehet a sok marhaságról a búsba (értek ez alatt több dolgot is)!!!
0
2014. március 21., péntek 10:02
6403
A link így nem működik, írd be a fenti keresőbe a könyveknél, hogy Tintin.
0
2014. március 21., péntek 10:02
6403
Akciós Egmont kiadású képregények itt is akcióban.
Asterix nem lesz félárasítva? Talán ez azt jelenti, hogy ezt mégis tovább viszi ez a kiadó vagy másik mivel az Egmont oldalán már nem elérhető?
0
2014. január 31., péntek 15:40
1212
Köszi. Nem néztem már semmit, mert indultam dolgozni. Nem tudom, hogy megéri-e a kockázatot. Olcsó, de nem bízom a postában, hogy gyűretlenül megkapnám a hiányzó darabokat.
Köszi a képet is, ha hazaértem megnézem nekem melyik van meg.
0
2014. január 30., csütörtök 17:23
6403
Szállítási díjak, szállítási feltételek
Szállítási díj: 1-3999 Ft rendelési összegig 799 Ft. 4000 – 9999 Ft rendelési összegig 599 Ft. 10000 Ft értékű rendelés felett 0 Ft.
Itt lehet személyes átvételt kérni? Mert ha nem, akkor nem regisztrálok. Pontosan hol van a hiba az Asterix és a gótokban? Azt még nem olvastam, megnézném, hogy melyik van meg. (Tuti a hibás...)
0
2014. január 30., csütörtök 16:23
6403
Úgy látszik csak van alapja a pletykának, mert a múltkori 40% után itt az újabb akció. Akinek még hiányzik most repüljön rá, 50% engedmény van!
ja, az Asterix 3. - Asterix és a gótok-ból az első kiadás hibás, félre van nyomtatva egy kocka, az újabb már javított.
El van átkozva a magyar Asterix kiadás, mint Bagaméri.
mint új ipad tulaj rögtön megtetszettek a képregények.... ami azért érdekes mert soha életemben nem voltam képregényrajongó.... viszont amellett, hogy sose olvastam, az itt-ott látott képkockák pl egy batmanből elég erős nyomot hagytak bennem. tehát a kérdésem, hogy amellett, hogy beszereztem 1-2 darabot elektronikusan (comixology app-on keresztül), hogy eredeti nyelven hol lehet itthon képregényeket vásárolni offline? némelyik kömyvesboltban vannak, de ott végig magyar nyelven ha jól emlékszem