Keresés

Képregények

2013. október 31., csütörtök 9:41
Megvettem az ASTERIX és a pikteket (is), semennyire sem látszik , hogy újak az alkotók, tökéletesen illeszkedik a sorozatba.:)
Nagyon szép!
0
2013. október 22., kedd 16:13
Elméletileg a december 8-i Hungarocomixra várható a következő kötet.
0
2013. október 22., kedd 13:54
A magyar walking dead kiadás  mikor fog folytatódni?tudja valaki?
0
2013. október 22., kedd 10:38
Guszti

K@rva olcsó.
(dvd-k is, de ezek már mindenkinek megvannak.)

http://konyvudvar.net/index.php?option=com_virtuemart&category_id=49&flypage=flypage.tpl&manufacturer_id=933&page=shop.product_details&product_id=12208&Itemid=8&vmcchk=1&Itemid=8

Egyedi világkép. (annyira nem is)

0
2013. október 22., kedd 10:35
Ezen már én is sokat gondolkodtam.:)

továbbra is ajánlom.
0
2013. október 9., szerda 17:51
A régi jugósból létezik 25 fajta.(nekem már csak 8 hiányzik)

Asterixek magyarul:

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?key=0AnOHVX7tGtP5dGw2Z2pHZm9qT0JCcDRidWFPaWE3QUE&gid=1

Lucky Luke vagy Talpraesett Tom vagy Villám Vili:

KÜLSŐ LINK
0
2013. október 9., szerda 17:43
Az olimpiás variára emlékszem, és értettem is, de az csak kis lyukat okozott. Ezt a cikket is végigolvastam, köszi is, csak az volt hihetetlen, hogy van összesen 35 különböző Asterix és Obelix képregény.
most posts by TM
0
2013. október 9., szerda 16:34
Az Asterix az olimpián a 12. számú, de a 9. után jelent meg az olimpia alkalmából és később utolérte, sőt már le is hagyta a kiadás, mert már a 14.-en is túl vagyunk.
Most a nemzetközi kiadás miatt 14 nyelven egyszerre egy napon jelenik meg ez a 35. és majd később utolérődik.
Remélhetőleg.
0
2013. október 9., szerda 16:25
14. után 35.? A közte levő 21 sorszámmal mi lesz?
most posts by TM
0
2013. október 9., szerda 16:19

Érdekes a cikk:

http://kepregeny.blog.hu/2013/10/04/asterix_es_a_piktek_magyar_cimlap_reszletek_hatter

0
2013. október 3., csütörtök 13:14
Lucky Luke 18.rész: A 20.Lovasezred

Megjelent 2013 szeptember 25-én.
Újságosoknál már kapható, könyveseknél , ahogy itt sem még nincs.

Ára: 1899 Ft

Ebben a magyarul először megjelent klasszikus epizódban Wyomingban az indiánok és a fehér telepesek közti határterületen épült erődben kell Lucky Luke-nak megakadályoznia, hogy az őslakosok és a fehér katonák között kitörjön a háború.

0
2013. augusztus 27., kedd 10:56
Ezek meg már megjelentek

0
2013. augusztus 27., kedd 10:35
Érdekes hír, köszi a megosztást. Sajnálom, hogy Uderzo már nem rajzol, rajzain nőttem fel, ott sorakozik a Fórumos Asterix-sorozat a polcomon. A magyar képregény nagy alakja, Zórád Ernő még 90 felett is alkotott, de képregényt már ő se vállalt az utolsó éveiben.
0
2013. augusztus 27., kedd 2:59
Köszi az infót. Épp most akartam megkérdezni, hogy jól értelmezem-e azt a videót amit most találtam. Miszerint Uderzo átadja a stafétát. Nagy örömhír, hogy itthon is a a premier napján olvashatjuk az új regényt. Nagyon, nagyon várom és különösen kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!
0
2013. augusztus 16., péntek 17:18
"A világpremierrel egy időben magyarul is megjelenik az új Asterix

Nyolc év után jelenik meg új Asterix-képregény, az első, amelyet nem az eredeti rajzoló készít, és amely Magyarországon is a világpremierrel egyszerre lesz kapható.

Albert Uderzo 2005-ben rajzolta utoljára Asterix, a gall kalandjait. Az akkor több mint hárommillió példányban készült album befejezése után pár évvel bejelentette, hogy mivel idős kora miatt ő maga már nem tudná folytatni a sorozatot, engedélyt ad rá, hogy – felügyelete mellett – a kiadó más szerzőkre bízza a további részek elkészítését.

Az új alkotópáros kiválasztása hosszú folyamat volt. Előbb az íróra sikerült rátalálni. Jean-Yves Ferri személyében tapasztalt képregényes veszi át a stafétát Uderzótól, aki eredeti szerzőtársa, René Goscinny 1977-ben bekövetkezett halála óta a történetek írását is magára vállalta. A már több humoros sorozattal bizonyított Ferri maga is rajzoló, amint az új rajzoló, Didier Conrad is dolgozik íróként. Érdekesség, hogy mindketten épp ugyanabban az évben, 1959-ben születtek, amikor az Asterix-sorozat debütált a Pilote című hetilap oldalain.

A 2013. október 24-én egyszerre huszonhárom nyelven, köztük magyarul is megjelenő új történet jól illeszkedik a Goscinny és Uderzo teremtette hagyományba, amennyiben a gall harcos és elmaradhatatlan társa, Obelix egy másik országba látogatnak, ahol anakronizmusoktól sem mentesen ismerkednek meg a helyi népekkel és szokásokkal. Az Asterix és a piktek a mai Skócia területén játszódik, és Ferri annyit már elárult – a szigorú titoktartás ellenére –, hogy hőseinknek lesz alkalmuk megkóstolni a whiskyt, skót dudások játékát hallgatják, és megismerkednek a Loch Ness-i szörny ősével.

Az Albert Uderzo által lépésről lépésre nyomon követett alkotói folyamat végén olyan album kerül a rajongók és az új érdeklődők kezébe, amely egyszerre méltó az eredeti alkotók által teremtett hagyományhoz, és felel meg a mai kornak, hiszen több mint ötven év telt el az első Asterix megjelenése óta. Ferri meg sem próbálja utánozni Goscinny egyedülálló humorát, mégis hű marad a szelleméhez. Conrad vonásai sem másolják összetéveszthetetlenül Uderzo stílusát, hanem apró finomságok módosításával, hozzáadásával hozzák létre a modern kor Asterixét.

Míg már megszokhattuk, hogy az amerikai sikerfilmek a világpremier napján kerülnek a hazai mozikba is, az Egmont kiadónak köszönhetően most először vehetnek kézbe a magyar olvasók egy világhírű képregényt ugyanazon a napon, mint bárhol másutt.

Forrás: kepregeny.blog.hu"

Mellesleg a 13., Asterix és a rézkondér és 14. kötet az Asterix Hispániában is előjegyezhető már.

(természetesen itt még nem.)

0
2013. július 13., szombat 13:39
Igazán nincs mit. ;)

Én is várom már, meg a Thor 2-t is. A SHIELD sorozatról nem is beszélve.
Kíváncsi vagyok ott mit alkotnak.
SuperHeRo
0
2013. július 13., szombat 3:54
Ez elég keménynek hangzik, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Egyre jobban várom. Köszi az infókat! :)
0
2013. július 13., szombat 2:48
Én nem vagyok nagy képregény mágus, de olvastam pár dolgot róla.
Nem tudom, hogy SPOILERek-e, de szerintem nem, csak eredet történet talán. :)
Annyit tudok róla, hogy ő Buck, aki az első részben lezuhant a vonatból, és azt hitte mindenki, hogy meghalt. Elvileg megtalálták az oroszok, nem emlékezett semmire sem, vagy ők törölték az emléket, már nem tudom pontosan. :) Ők képezték ki bérgyilkossá, elvileg a bal keze az robot/fém kar, és hibernálva tartják, és csak akkor veszik elő amikor valami "bevetésre" küldik, ezért nem öregedett, mint Amerika Kapitány sem. Igaz tudjuk, hogy ő lassabban öregszik, mint a rendes emberek. :)
Hát ennyit tudok róla mondani, egyebet nem tudok. Kérem kapcsolja ki. :D
SuperHeRo
0
2013. július 13., szombat 0:44
Ha van itt képregényguru, írna pár szór erről a bizonyos Winter Soldier-ről (Captain America ellensége)? Igen google a barátom, meg találtam róla anyagot, csupán nem szeretnék nagyobb spoilerekbe belefutni, ugyanakkor érdekelne a karakter eredete, miért is olyan kemény ez a faszi, stb.
Köszi! :)
0
2013. július 1., hétfő 17:44
Ezt nagyon ajánlom!!!!

"A Blöki Bár egy frenetikus humorú, karakteresen megrajzolt történet Poncsó, a postás- és macskagyűlölő, vécéből lefetyelő szobakutya, gazdája Chass és annak macskapárti felesége, Carmen főszereplésével. Poncsó és barátai törzshelye a Blöki bár, ahol megbeszélhetik, hogy milyen az élet az emberek között kutyaszemmel és hogy hogyan fogják katapulttal a napba lőni az összes macskát. Nem csak kutya- és állatbarátoknak!"
0
2013. június 10., hétfő 18:08
Lucky Luke:
"A következő számunk 2013. nyarán jelenik meg, a címe: A 20. számú lovasezred"
0
2013. május 29., szerda 0:29
HírtTV 22.30 Retrográd: Hahota-magyar képregény retro! :)
0
2013. április 27., szombat 22:23
Megjelent a Berserk VI. kötete!
0
2013. április 27., szombat 19:59
A Gyilkológép egy hatrészes történet, amely közvetlenül az Extremis után történik, vagyis alapvetően a Vasember 3 mozifilm folytatása - és a Polgárháború közvetlen előzménye, azaz összeköti a filmet a Polgárháborúval. De természetesen önálló történet, vagyis egyik ismerete sem szükséges a megértéséhez.

A kötet a májusi Képregényfesztiválra jelenik meg (május 12.), 144 oldal és 2990 ft lesz az ára (a Fesztiválon vélhetően a szokásos 2400 ft).

Infó:
Spidertom
0
2013. április 27., szombat 19:58
Maga a történet az Iron Man v4 7-12 kiadása, közvetlenül az Extremis után játszódik.
0