Keresés

Képregények

2020. április 23., csütörtök 0:54
Nem tudom itt lehet e ilyet, ha nem akkor torolheto!

Elado lett a Nagy DC kepregeny gyujtemenyem.
Az elso 60 szam plusz 2 kulon szam es a konyvtamaszok.
Az elso par resz lett csak kibontva ellenorzes celjabol a tobbi gyari foliaban.
Valamint a kulon Batman sorozat is elado, ott az elso 19 szam van meg, mind bontatlan. Adom hozza az ajandek Batman figurat.

Akit erdekel irjon ram. ;)
SuperHeRo
0
2019. november 7., csütörtök 21:52
Tényleg?
Welcome to the world of human-cyborg relations:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. november 7., csütörtök 19:32
Ez ismerős! Régebben is ezt írtad, amikor érdeklődtem Asterix megjelenésről. :)
0
2019. november 6., szerda 18:48
"Az utat jelzik a légiósok
Lesz arrafelé még jó sok.
Megmutatnám én is, hogy hol van
De fekszem kicsit még, a hóban."
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. november 6., szerda 15:57
Köszi!
A lényeg, hogy legyen valamikor! :)
0
2019. november 6., szerda 9:14
Még nem. Biztos lesz, de nem tudni mikor.
0
2019. november 5., kedd 21:40
Vajon az új Asterixet már fordítják magyarra? Hallott róla valaki valamit?
0
2019. október 29., kedd 19:13
Benéztem, júniusi hozzászólás. :)
0
2019. október 29., kedd 19:12
Már 28as is van. Nekem konkrétan kosárban.
0
2019. október 29., kedd 14:35
Ma 60 éve, hogy megjelent az első Asterix képregény! :D
0
2019. június 6., csütörtök 11:48
Egy ideje már nem vettem Asterix-kéregényt az Xpress-től. A megjelenés után mennyi idővel kerül fel ide is egy-egy új kiadvány? Csak, mert a 27-es kötet (Asterix fia) pár napja már kapható.
0
2019. február 4., hétfő 13:45
Annak idején többször megemlítettem/-tük a vonatkozó szabályozást, hogy az is jogtalan, mivel a kiadvány bármilyen részének - beleértve a borítót is - szerzői engedély, vagy jogtulajdonosi engedély nélküli másolása, sokszorosítása tilos, függetlenül attól, hogy milyen nemes, hiánypótló, stb. célból csinálja valaki.
S ez nem egyéni vélemény, paragrafus van róla, ezért büntethetnek is, ebből kifolyólag aki csinálja, az bölcsebb, ha "csendben" teszi, "csendben büszke". :)
most posts by TM
0
2019. február 4., hétfő 13:23
még egy gondolat.

Akkor lenne számomra talán létjogosultsága annak a pár "kiadványnak" albumnak, ha készíttetője tudja , hogy halálos beteg és mondjuk egy éve van hátra és nem akar addig meghalni még nem fogja kézben a hiányzó albumokat. Pénz meg kapcsolat van, akkor miért ne, ha mellé lenne temetve.

Azért is írom ezt mert 2 éve a kórházi ágyon én is ilyet írtam a képzeletbeli bakancslistámra. Mivel én ilyen anyagi áldozatot senkitől sem kérhetek, hát most megpróbálom kivárni a hivatalos magyar kiadásokat.
Azt kell mondjam k@rvára ráérek még, húzzák csak sokáig!
0
2019. február 4., hétfő 13:16
Mondjuk ilyen alapon ekézhetnénk a házi tokkészítőinket is.
nekem csak egy van, a HP sorozatnál az egyik külső tok nélkül jött ki, arra készíttettem én is. béna kifogás lenne azt mondani, hogy az elenyésző összeg ehhez képest, az olyan lenne mintha azt mondanám, hogy olcsó dolgot lehet lopni.

Jobban díjaznám, ha ennyi pénzzel céget csináltál volna és mára már ki lenne adva magyarul a teljes sorozat, minden fizetőnek hozzáférhetően.

Valami olyasmi lehet ez, mintha Fabergé anno a tojásokra ráírta volna, hogy Boldog Karácsonyt!, több nyelven, de magyarul nem. De közben dolgoznak rajta sokan, hogy mégis legyenek ilyenek, persze jogutód dedikált műhelyből. Erre te készítesz megszólalásig hasonlóakat, magyar felirattal.
Attól azok még nem lesznek Fabergé tojások.

Ja, még egy kérdés. Ezek a fórumos "új" kiadásoknál írod, hogy hivatásos fordítóval lettek megcsinálva.
Milyenek a fordítások Kopeczkysek vagy Bayer Antalosak? Gondolom nem Tímár György félék, ha csináltál külön alfás szekciót is.
Mert ha Kopeczkys, akkor az érdekes, ki tud olyan stílusban verselni?!
ha, meg Bayere(o)s akkor meg talán köszönhetjük neked, ha nekünk gyorsabban jönnek majd a hiányzó albumok? Ha ő az elkövető vajon ocsóbban csinálja-e a Mórának, mert már egyszer kész van vele, vagy neked ingyen csinálta, hisz fogja majd még hivatalosan is? megannyi kérdés.

de a lényeg nekünk már "csak" 9 példány kell (meg a közben kijövő újak)
0
2019. február 4., hétfő 9:07

Nem ám, de ahogy nézem nem fogod erről meggyőzni...
0
2019. február 4., hétfő 1:20
Te nem vagy képben.
most posts by TM
0
2019. február 3., vasárnap 12:05
az Alfás dolog még nem világos nekem.
Azoknak más a lapmérete, "képaránya".
Ott a szöveg lett átírva modern rajzokba, mert azoknak még a fórumosoknál is nagyságrendekkel szarabb a megjelenése?
Vagy csak simán be lettek kötve az Alfás számok?
0
2019. február 3., vasárnap 12:01
Hajótörés után csak Cindy Crawford megy egy randa matróz sodródik ki egy lakatlan szigetre. Pár napig nem történik semmi, aztán Cindy csak beadja a derekát, elkezdenek dugni. Már egy hónapja dugnak. De valami bántja a matrózt. Azt mondja Cindynek, legyen most szerepjáték. A nő belemegy. Matrózunk kéri, hogy öltözzön be az ő matrózruhájába, de kalapot is ad rá amibe elrejti a haját, meg úgy általában nagyon férfiassá öltözteti a nőt. Aztán hátba vágja:

- Képzeld Jack, egy hónapja dugom Cindy Crawfordot !
0
2019. február 3., vasárnap 9:10
Nem igazán vagy képben: amíg saját használatra készítek ilyen vagy hasonló kiadványt és nem bocsájtom kereskedelmi forgalomba, addig semmiféle szerzői jogot nem sértek.
0
2019. február 3., vasárnap 1:11
A szerzői jog megsértésére én nem lennék büszke.
most posts by TM
0
2019. február 2., szombat 20:18
Én veled örülök.
0
2019. február 2., szombat 18:47
Köszönöm, attól én még örülök nekik és büszke vagyok rájuk.
0
2019. február 2., szombat 16:44
Ez elsőre lejött.
Attól,  hogy drága még hamisítvány.
0
2019. február 1., péntek 18:04
Nem, ez profi munka: hivatásos fordítók által fordított, szöveg-beillesztett, az ország egyik meghatározó nyomdájában, professzionális szakemberek által, professzionális gépeken készült kiadvány. A keménykötésűek tartalmazzák az Alfákban megjelent részeket, a Jubileumi szám pedig a Francia kiadás magyarítása aranyozott szélű lapokkal. Az előállítási költségük több mint 550.000Ft volt fejenként. Szóval nem a "kinyomtatom digitálisból" kategória....
0
2019. február 1., péntek 15:49
ezeket meg nem értem.
mik ezek, gyűjtő papucsok vagy össze vannak fűzve hármasával?
Mi az a magyar születésnap?

én a keményfedeleseket nem nagyon csípem, a  LL-ből is a jubileumit 25. megvettem, de mikor kiderült, hogy mindet kiadják abban a formában is, én leálltam velük. Elég nekem a hajlékony is.
0