Keresés

Képregények

2010. október 7., csütörtök 7:43
Vizsgáztatsz? :)
A Magyar megjelenésű Superman 17. és 18. számában./ha jól emlékszem,nincs most előttem,de du. utánanézek/.A Szuperhősök Légiójának tagjai,Superboyjal együtt.Van valamelyikben egy rövid ismertető a tagokról.De elég informatív a DC-s újság,annál többet nem találsz szerintem sehol róluk.Ha tudsz Angolul.
0
2010. október 7., csütörtök 2:51
Eladó  képregények:

Pókember:

Holtak között

Venom

Végső harc

A múlt emlékei

Az új bosszú angyalai?

A vadász lelke

Pókember és a Fekete Macska 1-3,4-6

Pókember filmképregény 1-2

A Bosszú Angyalai:Káosz

Batman 1.A gyilkos tréfa
            2.Halál a családban
Batman-Az első év

Batman-Kezdődik

Superman&Batman 45,46

Érd.:eldorado87@freemail.hu
0
2010. október 7., csütörtök 2:21
A Dc Superhero Collectionból most kaptam meg a 65,66,67 számokat.
Cosmic Boy rózsaszín:) De nem soká jön a "csaja" Saturn Girl.
Velük hol találkozhattam(találkozhatok)?
Jason?
Egyébként csak 2-3 van akiről sose hallottam.Vagyis nem tudom hová tenni.
0
2010. október 3., vasárnap 14:18
Nincs mit!
Neked is!
0
2010. október 3., vasárnap 14:09
Köszi szépen az infokat!
Holnap megyek is!! :)
Szép napot!
0
2010. október 3., vasárnap 14:08
Igen,ott.Ugyanazokon a helyeken ahol a DC sorozatot.
0
2010. október 3., vasárnap 13:57
És merre lehet ezt kapni?
Relay meg hasonló üzletekben?
Köszi
0
2010. október 3., vasárnap 13:27
Igen,kapható.Angol nyelvű és 2600 Ft.Első körben még lesz Rozsomák,Doc Ock,a Lény,Amerika Kapitány és a Megtorló.
4 DB különszám:-Destroyer
                         -Xavier és Lilandra
                         -Vasember movie special
                         -Hihetetlen Hulk

A különszámok ára 3600 FT lesz.
0
2010. október 3., vasárnap 13:20
Ez a Pókember figura itthon kapható!?
Nem is hallottam róla hogy lesz marveles kollekció is!
Köszi az infót!
0
2010. október 3., vasárnap 11:52

Hét eleje óta kapható.
0
2010. október 3., vasárnap 11:10

Immár a huszadik Képregény Börze kerül megrendezésre a szokásos helyszín és napszakban: Munkásotthon utca 3. szám alatti Általános Iskola (Budapest, IV. kerület), 2010. október 10. 10:00 – 15:00 óráig.

Nyitás:

* árusoknak 09:00-kor,
    * vásárlóknak és érdeklődőknek 10:00-kor.

Belépti díj:

* 300.- Ft.

Árusítási díj asztalonként:

* +300.- Ft. (A belépti díjon felül!)

Forrás: KN
0
2010. október 3., vasárnap 11:06

"Az Új Bosszú Angyalai: Ellenhatás

Az új könyv 5 történetet tartalmaz, írója Brian Michael Bendis, rajzolói Steve McNiven (1. rész) és Mike Deodato Jr. (2-5. részek).

A Mutánsvilágban eltörölt mutáns képességek gazdatestet keresve maguknak egyesülnek. Több százezer mutáns képessége egy emberben. Ez vár az Új Bosszú Angyalaira ezúttal.

A könyv változatlan külsővel jelenik meg: fényes lapok, "szokásos" méret. Ára: 2990 ft (börzén 2400 ft)."

Bővebb infó a Spidertom-on és a KN-en.A Spidertom-on kedvcsinálónak 12 oldal elolvasható a kötetből.

Címoldal:

0
2010. szeptember 30., csütörtök 22:21
"Immár a huszadik Képregény Börze kerül megrendezésre a szokásos helyszín és napszakban: Munkásotthon utca 3. szám alatti Általános Iskola (Budapest, IV. kerület), 2010. október 10. 10:00 – 15:00 óráig."

Bővebb infó a KN-en.
0
2010. szeptember 30., csütörtök 15:51
Mai beszerzések :)

A Deveraux még dedikálva is van nekem :)
0
2010. szeptember 27., hétfő 23:51
Hűhaaaaaa...:D
0
2010. szeptember 26., vasárnap 23:19
Erre azért ne légy büszke,hogy ennyire ismered a bulvárt!Én nemrég találkoztam csak ezzel a szarral.Egyébként hidd el,le tudnálak alázni ebben a témában,azt hiszem....
0
2010. szeptember 26., vasárnap 23:11
Nekem már akkor ez volt a reakcióm évekkel ezelőtt Jason, amikor az >>eredeti<< amerikai műsorról legelőször hallottam! :S:S:S:S:S
Nem tudtál lealázni, valld be nyugodtan! :-) :D:D:D
0
2010. szeptember 26., vasárnap 9:37

Tegnap láttam van ilyen megasztár X-Factor címen.Ők az eredeti X-Factor.Már ezek a bóvli tehetségkutató fos műsorok is a képregényeket nyúlják.
0
2010. szeptember 13., hétfő 18:21
Hali!

Na, szerintetek mit szereztem be múlt hét szerdáján koszos és szmogos fővárosunkban teljesen véletlenül? :-)))
Az történt, hogy a munkahelyemen (az egyik legelitebb gimi) a könyvtáros hölgy szólt, hogy  két tucat tankönyvért el kell kísérnem átvenni, és a suliba visszavinni.Természetesen segítettem neki.A Honvéd utca 5-be, az V. kerületbe mentünk, nem is olyan messze.Ahogy nézegetek könyveket, meg DVD-ket (... :-)))) ), egyszercsak észreveszek egy feltűnően színes füzetet.Közelebb megyek hozzá, erre látom, hogy a DC Comics Graphic Novel Catalog Spring 2011 vevű kiadány az!
Egyből rákérdeztem, hogy ingyenes-e, elhozható, illetve kell a boltnak, egyáltalán a kezébe vette bárki is, észrevették-e egyáltalán a kiadványt.Erre mondja a hölgy, akinél rákérdeztem minderre, hogy jóformán nem is vette senki sem a kezébe!Mondta, hogy elvihetem, direkt rákérdezésem miatt, után!Nem is hezitáltam, egyből felkaroltam!
Micsoda szerencsém volt, mi? :-)))
Mondjuk nem tudok angolul, csak egy nagyon minimálisan, de persze érdekességnek perzse jó, nagyon is...
Amúgy igencsak érdekes dolgokat fedeztem fel benne előzetesen is, ugyanis sajnos még nem tudtam teljesen átlapozni, átnézni!De egy példa:lesz jövőre két The Fringe képregénykiadás/szám is, amik nem a tévésorozat történeteit ültetik át képregénybe, hanem mint az X-akták esetében, külön, teljesen új sztorikról szólnak majd! :-)
0
2010. szeptember 13., hétfő 18:03
Sziasztok!

Eladnám a következő képregényeket:

Kátrány és toll 2. szám 400 Ft
Fabulák 2500 Ft
Pókember 2 filmképregény 600 Ft
Fantom 10. szám 500 Ft
Superman és Batman 15. szám 500 Ft
Superman és Batman 57. szám 400 Ft
Pókember 23. (régi sorozat, 1991/04; állapota közepese-jó, a kétfajta állapot között félúton; az, hogy kinek mi a közepes és a jó, egyéntől is függő, de alapvetően egy jó állapotú példány; ez jelenleg a legrosszabb állapotban lévő képregényem; mivel olyan, amilyen, árat nem szabok meg, aki elsőként jelentkezik érte és el is viszi, ajánljon érte bármennyit, viheti; én anno 300 Ft-ért vettem, de ennek az összegnek a töredékéért is eladom, vagyis minimális árért is akár [pl. 100 Ft] )

A többi képregény kiváló állapotú, vagy csak minimális a "sérülése".

Cseréről is szó lehet.Sőt, a mostani helyzetet tekintve, inkább cserélnék szívesebben, főleg a különkiadásokat (Pókember 2), a Fabulákat, de a többit is!Ezeket akár az alábbi régebbi számokra is szívesen elcserélném, persze észszerű keretek között, vagyis több számért cserébe a Fabulák esetében, illetve a hasonló minőségről például meg nem feledkezve!

Ezeket keresem leginkább:
X-Men 3., 5., 9.
Pókember 2., 59., 92.
Star Wars 1.-5., 7.-19., 22., 23., 33., 40., 41., 48., 51., 53., 66.
Jurasicc Park 2.
A dinoszauruszok tündöklése és bukása (a második, bordó színű kötet)
Persepolis (mindkét kötet valamelyikét)

valamint

Batman 1.-11., 18., 20., 21., 24., 25. (valamint a 17., 19., és 22. számokat is esetleg)
Fantom 2., 3., 6.-8., 11., 12., 14.-16., 18., 19., 21., 23.-25.
Superman 2., 3., 5., 7.-10., 12., 14., 15.
Superman és Batman 2.-6., 8.-10., 12., 23.
Transformers 1.-5., 9., 10., 13., 19., 20., 23
Botond képregénymagazin (első számtól bármelyik)
Tintin kalandjai (első számtól bármelyik) (ezért/ezekért természetesen több képregényt vagyok hajlandó cserélni-nem mintha arra számítanék, hogy ennek komoly esélye lenne)

Átadás-átvétel, illetve csere csak és kizárólag személyesen Budapesten.Én a XIII. kerületben lakok.

Jelentkezni itt lehet:rozsozsozso@freemail.hu
0
2010. szeptember 5., vasárnap 22:26
League of Extraordinary Gentlemen vol 1.

Nem egy Watchmen, de mindenképp élveztes olvasmány. Alan Moore remekül boronálta össze a viktoriánus kori Anglia nagy irodalmi alakjait, az meg külön öröm, hogy belecsempészte James Bond "ősét" is. Kalandos, jól megírt történet.  Remek fordulattal megspékelve.

Kevin O Neill rajzai stílusosak és jól adják vissza a korabeli hangulatot.   Teljesen illeszkedik a történethez. Mindenképpen emlékezetes alkotás. Kíváncsi vagyok a második részre.
0
2010. augusztus 31., kedd 13:49
THE SWORD. Érző brutalitás.

0
2010. augusztus 30., hétfő 15:45
Eladó vagy elcserélendő képregények:

Pókember:

Holtak között

Venom

Végső harc

A múlt emlékei

Az új bosszú angyalai?

A vadász lelke

Pókember és a Fekete Macska 1-3,4-6

Pókember filmképregény 1-2

A Bosszú Angyalai:Káosz

Ami érdekel cserébe:
Batman 3-25 (régi magyar képregénysorozat)
Superman és Batman 1-57(kivéve 45,46)
Hush 1-3
Hush visszatér 1-2
Terror
Préda

Érd.:eldorado87@freemail.hu
0
2010. augusztus 29., vasárnap 14:04
Üdv!

Írtam volna neked Gmail-en, de visszadobta hibaüzenettel, a hotmail-es mail meg nem tudom, hogy végül eljutott-e hozzád.
Ezek ártól függően esetleg érdekelnének:
Spiderman:The birth of Venom
Batman: The Joker
Marvels
Kérlek írd meg az árakat, mail címem a kis boríték alatt. Köszi.
0
2010. augusztus 29., vasárnap 13:37
Érdekel valakit a DC Super Hero Collection füzetei?Figurák nem!
1-25 magyar
25-64 angol (lesz tovább is). Kinnt 65-nél jár.
Különszámok 12 db(11 angol) Jelenleg az összes létező.

Bemappázva, szép állapotban.
Csere,Kp(20 ezer Ft)

km0049 freemailes
0