Keresés

Képregények

2010. augusztus 28., szombat 20:34
Nem tudom ide kellett volna posztolni..de hát ez fopglalkozik a képregényekkel..
0
2010. augusztus 28., szombat 20:33
Sziasztok.Eladnám Pár képregényem.A képregények kitűnő állapotban vannak,mindegyik idegennyelvű.Angol illetve  francia.
Francia nyelven:
Star Wars mind a 6 része,díszdobozban,keményfedeles kiadásban.
Angol nyelven:
Ultimate Spiderman 1-13 Egy kötetben,Special Edition.
Spiderman:The birth of Venom Special Edition Egy kötetben kb 30 történet
Batman: The Killing Joke keméynfedeles,a 20. évfordulóra kiadott színes változat
Batman: R.I.P keményfedeles,6 történet egyben
Batman: The Joker keményfedeles
The origin of  Wolverine Special Edition
Marvels keményfedeles
Civil War 1-7 egy kötetben puha fedeles

Árban megyegyezünk.
Akit érdekel kérem írjon az impiike007@hotmail.com címre
0
2010. augusztus 27., péntek 22:11
Hát ez legalább olyan mintha a letöltött filmjeiddel dicsekednél......
0
2010. augusztus 27., péntek 11:22
Ha valakit érdekel, az esetleges folytatásokat a film topicjába teszem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. augusztus 26., csütörtök 20:00
0
2010. augusztus 26., csütörtök 19:56
én most szereztem elektronikus formában 345 Uncle Scrooge képregényre...  ha van némi időm ezekbe olvasgatok most bele :P
«img src=http://4.bp.blogspot.com/_rLV-ZuNPwJ4/SWFUy9X9KcI/AAAAAAAADME/YVoy3bBRQt4/s400/Uncle_Scrooge_cscan_15_01.JPG»
0
2010. augusztus 26., csütörtök 18:54
Tegnap álltam neki ennek az oldalnak, ami szárnypróbálgatásnak indult, és nem is biztos, hogy lesz folytatása, de azért bemutatom nektek. Íme a kész produktum:

Kíváncsian várom az észrevételeket.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. augusztus 19., csütörtök 22:29
Várhatóan az októberi börzére jelenik meg a Kingpin kiadó Marvel extra kiadványa az alábbi Szuperhősök kalandjaival:

"128 oldal, 5 történet (az egyik két részes).2490 ft, "sima" papíron, Kingpin-méretben.

Deadpool, Hulk, Pókember és Pókember-Fáklya közös kaland."

Bővebben a SpiderTom-on.
0
2010. augusztus 13., péntek 4:52
Nem is a jogok drágaságáról van szó, hanem magukról a jogokról, melyeket Tolkien örököse birtokol, akinek már a trilógia megfilmesítése sem tetszett. Gyanítható, hogy bármely kezdeményezést, amiben csak minimálisan is tetten érthető a LOTR, csípőből vétózna meg.
most posts by TM
0
2010. augusztus 13., péntek 1:11
Jah :)) Én se a Hobbitot se a Gyűrűk Ura rajzfilmet nem láttam. Én Tolkien világával egyenest a filmekkel kezdtem, azóta persze a regénykeket már kiolvastam, majd most lassan meg is kellene venni, szerintem a Hobbit regényt is csak a filmek után olvasom el, ha azokból lesz még valaha valami...

A trilógia nekem is gyakori karácsonyi program, de most nyáron is még be van tervezve, főleg hogy párom még nem látta őket! Mélyvízbe dobom a rendezői változatokkal :D :D A Hunt for Gollum tényleg jó, a készítőktől szívesen néznék még produkciót. Amúgy, nem is értem eddig hogy (de sejtem, baromi drága jogok), de adná magát egy Középföldén, a Gyűrűk Ura előtt játszodó sorozat, nem is kellene szerintem feltétlen Aragorn és a többiek, elég lenne hasonló karizmatikus hősök és remek sorozat lehetne, mondjuk úgy Tudors stílusban :D Am bocsi, eltértem témától :))
0
2010. augusztus 13., péntek 0:40
Ja,én a Hobbitra gondoltam,nem a gumimacikra. :)
Jó kis rajzfilm volt,és ha már kiadták a Bakshi féle Gyűrűk urát,az is jöhetne.Annak hasonló a rajza mint ennek a képregénynek.
Nekem a karácsonyi programba általában mindig belefér hogy lepörgessem a Hobbit-ot,a Bakshi féle Gyűrűk urát,a Hunt for Gollum-ot/jó,ez csak az utóbbi időben  :)  / és a bővitett Jackson féle filmeket.
0
2010. augusztus 13., péntek 0:34
Igen, sejtettem hogy régi, nem Jacksonos kép világ :) Inkább mint a rajzfilm volt. Meg nem bántom én, de nehezen tudok elvonatkoztatni már a filmek látványától.

Gumimacik is jöhetnének dvdn, igen :)) Reméljük Balu kitapossa az utat nekik :)
0
2010. augusztus 13., péntek 0:25
Ja,és azok a zöld tagok a Goblinok.Most meg nem mondanám,hogy azok az Orkok/de azt hiszem igen/de a rajzfilmben is így hívják őket.És elég hasonló a rajz is. :)
Tényleg,azt is kiadhatná már valaki.....
0
2010. augusztus 13., péntek 0:20
Hát ez azéert lehet,mert az a film hivatalos képregény változata.Ami nálunk még rákerült az első Robotzsaru címlapjára is.....
Vannak benne eltérések,de ez inkább a korhatáros besorolás számlájára írható,bár amerikában a képregény már rég nem korhatáros műfaj.Sőt....
De mielőtt bántanánk a grafikát,ne felejtsük el,hogy egy 1989-es műről beszélünk.  :)
0
2010. augusztus 13., péntek 0:10
Köszi szépen :)) És igen, bocsi, tudtam hogy nem az a teljes gyűjtemény, csak félregondolkoztam :D Hát mondjuk őszintén szólva ez a képregény annyira nem adja magát nálam (az orkok, már ha azok, úgy néznek ki mint a szörnyek a Gumimacikban :D). Nekem olyan képregény van, mint pl. Star Wars - A Klónok támadása, ami alaposan követi a filmet, meg a rajzok is nagyon hasonlóak, tehát túl sok eredetiség azért nincs benne. Akkor, mi van még? Jurassic Park, meg az Elveszett világ, mindkettő szintén nagyon hasonlít rajzban a filmekhez, de mindkettőben vannak olyan "jelenetek" amik filmekbe nincsenek, de leforgatták őket.
0
2010. augusztus 12., csütörtök 23:58

Most hirtelen ezt találtam róla.
0
2010. augusztus 12., csütörtök 23:52
Ja,de a gyűjtemény azért nagyobb.  :)
0
2010. augusztus 12., csütörtök 23:52
Hát nem kérhetsz,mert már nincs nálam a gép. :(
De egyszer az internetről kikeresve tettem már fel képeket róla.Az Alexandrában vettem,2005-ben 3500 jó Magyar Forintért.2002-es kiadású.Szerintem már csak Vaterán próbálkozz.....
0
2010. augusztus 12., csütörtök 23:35
Uhhh, nem semmi gyűjtemény! :) Nekem csak pár darab van (nem ezek közül). Lenne egy kérdésem/kérésem. A Hobbitot merre fele lehet vadászni, ill. majd kérhetek belőle pár oldalt kifényképezve, mégis milyen? :) Nem tűnik olyan réginek, ha A Hobbit a címe (vagy a képregény a Gyűrűk ura fordítása után jelent meg, ahol már nem babók voltak a hobbitok :D).
0
2010. augusztus 12., csütörtök 23:10
Ezt nem is rád értettem. :)
0
2010. augusztus 12., csütörtök 20:53
"Bár az az igazság,ha már van legalább 20 képregényed,szerintem gyűjtő vagy... :)"

na annál azért több van. :)
0
2010. augusztus 12., csütörtök 20:44
Nem olyan sok hiányzott azért Neked sem.
Gyűjteménynek teljes mértékben megállja a helyét.Bár az az igazság,ha már van legalább 20 képregényed,szerintem gyűjtő vagy... :)
0
2010. augusztus 12., csütörtök 20:35
"De legközelebb jönnek a szuperhősképregények,amiket Te már feltettél,csak kicsit kibővítve. :)"

Szerintem jócskán ki lesz bővítve az. ;)
0
2010. augusztus 12., csütörtök 20:34
Igen,van pár darab. :)
Csak kár hogy nincs gépem,feltennék kicsit több képet,de így kölcsöngéppel elég macerás.....  :(
De legközelebb jönnek a szuperhősképregények,amiket Te már feltettél,csak kicsit kibővítve. :)
0
2010. augusztus 12., csütörtök 20:30
Hmmm...Bár így jobban belegondolva,lehet hogy A Csodálatos Pókember első száma előbb megjelent  89 áprilisában.Nem is tudom mikori ez a különszám,de azt hiszem az Alfa nyáron adta ki a különszámait.
0