Az év híre:
"Tegnap este megtörtént a csoda, amire mindenki várt: összejött a 400.000 forint az Y, AZ UTOLSÓ FÉRFI folytatásához!
Amikor kitaláltam ezt a mentőakciót, voltak kétségeim. Aztán a fórumon felvetettem, hogy mi lenne, ha, de eléggé lelomboztak, hogy esélytelen lenne, és rengeteg negatív visszhangot fog kelteni. Már majdnem lemondtam róla, amikor regisztrált valaki csak azért a fórumra (mert addig csak olvasta), hogy be tudja írni: szerinte remek ötlet. Majd még valaki. Ekkor döntöttem úgy, hogy csak azért is adok neki egy esélyt. Mi a legrosszabb, ami történhet? Kiírtam, és alig egy hónappal később valóban eljutottunk ide, hogy összejött a kellő mennyiségű pénz.
Nagyon köszönöm mind a 83 embernek, akik beszálltak a buliba, és segítettek újraéleszteni az egy szem férfit, Yorick Brownt. Mindenkivel tartani fogom a kapcsolatot az Y ügyében, vagyis elsőkézből fogtok megtudni mindent, hogy mikor hogy áll a project.
Végezetül annyit, hogy szerintem képregénytörténelmi pillanat érkezett el ezzel az akcióval. Nagyon jó látni, hogy ennyi nagy rajongója van az Y sorozatnak. Meg fogok tenni mindent, hogy ezúttal a könyv maradjon is, ne csak felbukkanjon, majd újra elvesszen a "szüneteltetés" ködében.
Tomi "
Bővebben a Spidertom-on.