Keresés

Képregények

2010. május 14., péntek 17:24
Gondoltam megosztom a topic látogatóival: nemrég olvastam végig a Kick-Asst, a The Walking Dead-sorozatot, tegnap pedig a Preachernek értem a végére.

Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. :)
0
2010. május 14., péntek 16:57
Köszi szépen!
most posts by TM
0
2010. május 14., péntek 16:28
Szívesen. :)
0
2010. május 14., péntek 16:17
Hoppá! Erre vártam :) Kösz az infot!
0
2010. május 14., péntek 15:47

0
2010. május 14., péntek 15:44
Semmi.
www.kepeskiado.hu ezen a címen tudsz tájékozódni.
Lassan aktuális lesz egy következő megjelenés,bár az is igaz hogy ha jól emlékszem 2 év is kimaradt a kiadások közt.A cirkáló pedig még talán ha fél éve megjelent.
0
2010. május 14., péntek 15:36
Hi, Jason!

Van infó arról, hogy újabb Rejtő-képregény mikor érkezik a Képestől?
most posts by TM
0
2010. május 14., péntek 15:19

Megjelenik a 6. Magyar Képregényfesztiválra.
Bővebb infó a KN-en.
0
2010. május 14., péntek 14:40
Érdekesség Madrid bolhapiacán két hete egy képregényes embernél megtaláltam Zórád Ernő VII. Emánuel c. magyar képregényt, 5 fontért ada volna. Hogy került oda? :)
0
2010. május 14., péntek 11:59

Ára: 2690 Ft
126 oldal, fekete-fehér

Bővebb infó a KN-en.
0
2010. május 14., péntek 11:46

"Megjelenik a 6. Magyar Képregényfesztiválra
Kapható lesz a Fesztiválon, majd a Komikon képregényboltban, a Képes Kiadó webshopjában és képregényes rendezvényeken."

Bővebb infó a KN-en.
0
2010. május 8., szombat 13:22
Ez szép dolog:)
0
2010. május 8., szombat 10:34
Az év híre:

"Tegnap este megtörtént a csoda, amire mindenki várt: összejött a 400.000 forint az Y, AZ UTOLSÓ FÉRFI folytatásához!

Amikor kitaláltam ezt a mentőakciót, voltak kétségeim. Aztán a fórumon felvetettem, hogy mi lenne, ha, de eléggé lelomboztak, hogy esélytelen lenne, és rengeteg negatív visszhangot fog kelteni. Már majdnem lemondtam róla, amikor regisztrált valaki csak azért a fórumra (mert addig csak olvasta), hogy be tudja írni: szerinte remek ötlet. Majd még valaki. Ekkor döntöttem úgy, hogy csak azért is adok neki egy esélyt. Mi a legrosszabb, ami történhet? Kiírtam, és alig egy hónappal később valóban eljutottunk ide, hogy összejött a kellő mennyiségű pénz.

Nagyon köszönöm mind a 83 embernek, akik beszálltak a buliba, és segítettek újraéleszteni az egy szem férfit, Yorick Brownt. Mindenkivel tartani fogom a kapcsolatot az Y ügyében, vagyis elsőkézből fogtok megtudni mindent, hogy mikor hogy áll a project.

Végezetül annyit, hogy szerintem képregénytörténelmi pillanat érkezett el ezzel az akcióval. Nagyon jó látni, hogy ennyi nagy rajongója van az Y sorozatnak. Meg fogok tenni mindent, hogy ezúttal a könyv maradjon is, ne csak felbukkanjon, majd újra elvesszen a "szüneteltetés" ködében.

Tomi "

Bővebben a Spidertom-on.
0
2010. május 6., csütörtök 1:28
Nem,az Y-ból nem csak annyi lesz amennyi a befizető.De a kérdéseidre a KN-en megtalálod a választ,vagy fel tudod tenni közvetlen a kiadónak,be vagy regelve ott is,vagy bitorolják a nicked. :)
0
2010. május 6., csütörtök 0:41
Nos úgy áll a dolog hogy hála a rajongóknak,megjelenik az Y az utolsó férfi!

Bővebb infó:a KN-en vagy a Spidertom-on.
0
2010. május 4., kedd 23:05
Azt hiszem a Cartában nem fogsz csalódni.Én egyre több esélyt látok a Moore művekre.Ha jól tévedek,a Hellboy is azért jött mert látták mekkora rá az igény.A V-t pedig már nagyon sokan várják. :)
0
2010. május 4., kedd 22:25
Én nagyon szurkolok a Sandmannak (és a Hellboynak), hogy végigmenjen. Eszméletlen jó sorozat. Meg remélem a Carta ad még ki Alan Mooret is: From Hell, V  for Vendetta, egy Lost girls-öt se vetnék meg:) stb.

Meg jó lenne, ha valaki tényleg kihozná végre Frank Miller The Dark Knight Returnsát.
0
2010. május 4., kedd 18:39
Légyszi, légyszi, légyszi, válaszoljon valaki az előző kérdéseimre, aki tud konkrétumot!Köszi!Fontos lenne választ kapnom rá!Még egyszer köszi! :-)
0
2010. május 3., hétfő 20:42
Ok.Én is,de hogy ne járjunk így a Setét toronnyal vagy a Hellboy-al,ezeket is meg kell venni.Remélem a Sandman sem fullad be.Bár megmondom őszintén azt még nem sikerült megvennem. :)
0
2010. május 3., hétfő 20:32
Én megvettem mindegyiket mégis félbemaradt. :D
0
2010. május 3., hétfő 20:31
Az tényleg nem volt szép a Szukitstól!Legalább adták volna végig a sorozatot.De a Terminátor 4/3 volt a legzavaróbb számomra.Az Alienek meg a Predátor annyira nem is volt gáz,mint a Terminátor.
Csak tudod ez is úgy van mint a DVD-nél,ha nem veszed meg az X-akták első évadját,nem lesz második sem. :)
De ez nem is a könyv adaptációja,hanem egyfajta továbbgondolás.
0
2010. május 3., hétfő 20:29
Apropó!Jut is eszembe!
A Setét Torony képregénysorozat milyen hosszú eredetileg?
0
2010. május 3., hétfő 20:28
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy kint a Képregényfesztiválon a "Polgárháború" és az "Az Új Bosszú Angyalai" című kötetek mennyibe kerülnek majd?Lehetne már tudni?
Illetve a "Polgárháború" az gondolom több kötetre lesz osztva.Ha minden igaz, legalább kettőre.Nem is tudom egyébként, hogy hány részes a sorozat, de ha nem tévedek, úgy 12  részes lehet.Abban az esetben két kötetre lesz bontva.
És ez az "Az Új Bosszú Angyalai" című kötet miről szól majd?Ezt pont azért kérdezem, mert a spidertom.hu-n nem írnak róla semmit sem, mármint a sztoriról!Ellenben a borítót láttam már odafent a minapJól nézz ki... ;-) !:-) De gondolom, nem az lesz az igazán jó benne! :-)
Jaaaa...A lényeg:az nem teljesen világos amúgy és pont azért is szerettem volna már egy ideje megkérdezni, miszerint a "Y, az utolsó férfibó"l csak pont annyi számot nyomtatnak ki, amennyien megrendelik itt fent (és esetleg a kiadó honlapján)?Vagy többet is, az előrendelt mennyiségen felül?
Ez azért lényeges kérdés számomra, mert én szívesen megvenném, de beszállni sajnos tényleg nem tudok most támogatóként, pedig Isten bizony szívesen segítettem volna én is!(De például előző évben egy teljes évig munkanélkülin voltam, most pedig közmunkásként melózok, azt is egészen pontosan csak december 31.-éig, így szerintem érthető a helyzetem; és ez nem kifogás akart lenni részemről!Csak azért írtam le, hogy képben legyetek, nehogy nekem essen valaki is!Na meg az is támogatásnak számít, hogy megveszem a Fesztiválon, nemde?)
Előre is köszi a felhomályosítást!:-) :D
0
2010. május 3., hétfő 20:22
Elolvastam.Gondlom érted miért hezitálok.Ilyenkor mindíg eszembe jutnak a régi Dark Horse csonka sorozatok. :)

Lehet kap egy esélyt,már elolvastam az Angol szkenneket és nagyon tetszettek a rajzok.Pedig a könyvek nem jöttek be.Így lerajzolva azért egész más volt.
0
2010. május 3., hétfő 19:59
Hát a Carta-t ismerve,mindent el fognak követni.Szerintem ha nem lesz túl nagy az érdektelenség/és miért lenne?/végigmegy.De még Én sem olvastam el a cikket,csak gondoltam gyorsan megosztom veletek a jó hírt.Nézd meg a KN-en. :)
0