Keresés

Képregények

2009. szeptember 28., hétfő 22:34
Egy kis előzetes:

info:képregény.net
0
2009. szeptember 28., hétfő 1:10
Azért picit drága...
De ha kiadnák a Klónsztorit 1000 oldalon 25000.-ért ;) azt is megvenném.
0
2009. szeptember 24., csütörtök 19:59
Légyszi hívjál már fel, mert a leveleim visszajönnek, a telefont meg nem veszed fel 4 napja. Bocs a többiektől az OFF-ért, de már nem volt más ötletem...
0
2009. szeptember 24., csütörtök 19:42
Eladó képregények gyűjteményből:

Watchmen - Az Őrzők 1-3. kötet 5000 Ft (bolti ára: 2580 Ft/db)
Aliens - Üvegfolyosó és egyéb történetek 1500 Ft (bolti ára: 2480 Ft)
Simpson család - Képregénykavalkád 1500 Ft (bolti ára: 2480 Ft)
Simpson család - Rivaldafény 1500 Ft (bolti ára: 2480 Ft)
Kázmér és Huba - Bosszú, édes bosszú 1000 Ft (bolti ára: 1950 Ft)
Kázmér és Huba - Marslakók és más furcsaságok 1000 Ft (bolti ára: 1950 Ft)
Death Note - 1-5. kötet 5000 Ft (bolti ára: 2000 Ft/db)
Vörös kert 1000 Ft (bolti ára: 1990 Ft)
Princess Ai - Az éji hajnal prizmája 1000 Ft (bolti ára: 1990 Ft)
Bukottak holdja 1000 Ft (bolti ára: 2200 Ft)
Paul Auster - Tükörváros 1000 Ft  (bolti ára: 2200 Ft)

DVD csere lista is érdekel.
Engedmény több tétel esetén.

0
2009. szeptember 22., kedd 21:07
kicsit gyorsabb vagyok :)
0
2009. szeptember 22., kedd 20:55
Basszus,most akartam beszúrni,KN-ről! :)
0
2009. szeptember 22., kedd 20:54
Biztos...
0
2009. szeptember 22., kedd 20:54
Neil Gaiman több mint tíz könyvből álló képregénysorozatának első kötete tökéletes nyitánya e sok szálon futó, szerteágazó és lebilincselő műnek.

A mágus és okkultista Roderick Burgess 1916-ban, Angliában, különös szertartásra készül. Célja, hogy megidézze és csapdába ejtse a halált. Ám a kísérlet balul üt ki, és Halál helyett testvére, az Álmok Fejedelme, Sandman esik a mágus fogságába; így indul az utóbbi idők legnépszerűbb, többszörösen díjnyertes képregénysorozata. A SANDMAN borongós hangulatú, zseniális eposz, Neil Gaiman választékos prózájában és a képregényszakma legkeresettebb rajzolóinak értő tolmácsolásában tálalva, a modern mítoszok és a baljós hangulatú fantasy keveréke, amelyben a kortárs irodalom, a történelmi dráma és az ősi legendák szinte észrevétlenül fonódnak össze.

A PRELŰDÖK ÉS NOKTÜRNÖK a mítosz, a varázslat és a fekete humor páratlan elegyével mutatja be a főbb szereplőket, és indítja útjára ezt az egyedülálló, a képregények világában semmihez sem hasonlítható történetfolyamot, amelyet sosem fog elfelejteni az, aki egyszer olvasta.

SANDMAN, Az Álmok Fejedelme - első kötet - PRELŰDÖK ÉS NOKTÜRNÖK
írta: Neil Gaiman
Rajzolók: Sam Kieth, Mike Dringenberg, Malcolm Jones III
Fordította: Totth Benedek
Eredeti kiadó: VERTIGO (DC Comics)
Magyar kiadó: Cartaphilus
ISBN: 978-963-266-116-2
Terjedelem: 240 oldal
Ár: 4480 Ft
Tervezett megjelenés: 18. Képregény Börze

Részletek ide klikkelve...
0
2009. szeptember 22., kedd 20:18
Akkor ugye még beszerezhetem a két különszámot?Mert megkaptam én időben az e-mailt,de hej ráérünk arra még! címszóval nem foglalkoztam vele.Talán még nem késő megrendelni,ugye?
0
2009. szeptember 22., kedd 1:40
De, mert azóta én is ellátogattam hozzájuk, és elolvastam, úgyhogy ha most kérdeznéd, már tudnék rá válaszolni! :D
0
2009. szeptember 22., kedd 1:16
Ohhhooohóóóó! Tehát mégsem vagy mindentudó! :)
0
2009. szeptember 22., kedd 0:51
Ezt passzolom, nézz utána a honlapjukon! ;)
0
2009. szeptember 21., hétfő 23:30
Már csak egy kérdés maradt,nem tudom feltehetem-e,így inkább körülírom:
Az a fekete-fehér képregény,aminek volt már Alien-es különszáma,tudsz valamit az új számról?Mikor lesz? :)
0
2009. szeptember 21., hétfő 23:07
Én mindenre tudom a választ, csak nem kérkedem vele! :D

Régebben a képes honlapján keresztül működött a képregény nagyker, de azt egy ideje más vette át, ezért a rendelés és az online boltjuk olyan, amilyen.

Részben ezt váltotta ki anno az Eduárd képregénybolt honlapja, de az meg bezárt.

Az a hír járja, hogy a börze után, talán már október 12-én nyit egy új bolt /az Eduárd örökje/ aminek újra lesz használható webshopja, bár semmi sem biztos addig, amíg már kézzel nem fogható ugyebár...
0
2009. szeptember 21., hétfő 21:21
Tudod Te azt! :)

Na ez viszont új hír nekem is,megmondom őszintén én nem is láttam kemény borítóval őket. :O
De ezek után be kell szereznem azzal is.
Hogy lehet hogy a Képes honlapján ez a kettő nem rendelhető?Vagyis nincs a kínálatban.Erre is tudod a választ?
0
2009. szeptember 21., hétfő 21:17

557.  Jason Todd (2009. szeptember 21. - 19:04)  
Az az igazság,hogy a Három testőr Afrikában és az Elátkozott Part már nagyon régiek.Azok nem is keményborítósok.

készült belőlük másodnyomás, sőt, van amelyikből már harmadik is, és azok már keménytáblásak!

556.  Yakuza (2009. szeptember 21. - 18:57)  
Szerinted a képregény börzén beszerezhetőek lesznek?

határozottan IGEN!

551.  Jason Todd (2009. szeptember 21. - 18:23)  
Ekkora siker lett az Üvegfolyosó,mano?
Ebben is a Te kezed érzem! :)

miért is? :D
0
2009. szeptember 21., hétfő 21:06
Az elátkozott Part van Comicsinvesten,kicsit borsos az ára.
0
2009. szeptember 21., hétfő 21:04
Úgy hiszem igen.Bár hogy az oldalukról is csak ezt a hármat lehet megrendelni,nem sok jóval kecsegtet.Az az igazság,hogy a Három testőr Afrikában és az Elátkozott Part már nagyon régiek.Azok nem is keményborítósok.Ha a Képestől nem tudod beszerezni,akkor maradnak az aukciós oldalak,esetleg a Comicsinvest./nem tudom ott van-e?
0
2009. szeptember 21., hétfő 20:57
Szerinted a képregény börzén beszerezhetőek lesznek?
0
2009. szeptember 21., hétfő 20:51
Pedig szerintem nálunk nem nagyon ismerik őket. :(
Hát az az igazság hogy az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyet kell értenem. :)
S ha már a képregényeiből készült filmek nálunk is népszerűek voltak,miért nem lehetne az a képregény is?/Ok belátom ez hülye kérdés./
Tegnap néztem meg a Largo Winch-et láttad?Egész jól összepakolták a mozit,de sok dolog hiányzott nekem belőle.
0
2009. szeptember 21., hétfő 20:38
Persze. Mindenki vegyen rá még legalább két embert:)
Meg remélem Neil Gaiman már nálunk is számít akkora modern kult írónak, hogy ne legyen bukás.
További Alan Moore köteteket se vetném meg:)
0
2009. szeptember 21., hétfő 20:28
Ne izgulj,jön az.Csak találjon megfelelő fogadtatásra és akkor kapunk még sok más finomságot is./talán/
Meg ugye az sem lenne utolsó szempont,hogy kiadják a sorozat többi részét is.
0
2009. szeptember 21., hétfő 20:24
Én a Sandman miatt tűkön ülök:)
0
2009. szeptember 21., hétfő 20:23
Ekkora siker lett az Üvegfolyosó,mano?
Ebben is a Te kezed érzem! :)
0
2009. szeptember 21., hétfő 17:43

Aliens #2: Szemfényvesztés és Kísértet

Ahogy az ember újabb és újabb bolygókat hajt uralma alá szerte a galaxisban, úgy kell szembesülnie azzal a ténnyel, hogy az Idegenek „elkísérik” őt a világűr legtávolabbi zugába is. És bár a találkozás eddig még mindig katasztrófába torkollott, a kevélység, a mohóság és a hatalomvágy újra meg újra arra sarkallja az embert, hogy a saját céljaira, vagy éppen mások ellen próbálja meg kihasználni a xenomorf lényeket.

Ebben a játszmában egyvalamit nem szabad sem elfelejteni, sem alábecsülni: az Idegenek soha nem csituló, el nem apadó, könyörtelen vérszomját, és az ember örök, elvakult, monumentális ostobaságát.

Végső soron ez a témája a jelen kötetben szereplő két – egy hosszabb és egy rövidebb – Aliens-történetnek is, melyeket a képregényes szakma elismert alkotói írtak és rajzoltak.

ALIENS: SZEMFÉNYVESZTÉS (ALCHEMY)
      írta: John Arcudi, rajzolta: Richard Corben, színek: John Pound és Stuart Hiner
ALIENS: KÍSÉRTET (WRAITH)
      írta: Jay Stephens, rajzolta: Eduardo Risso, színek: Chris Chalenor

Ár: 2480 Ft
Terjedelem: 100 oldal
Kiadó: Cartaphilus.hu

Tervezett megjelenés:

0