Keresés

Képregények

2009. április 27., hétfő 1:14
Szép gyűjtemény!
Jó ötletet adtál, lehet majd napokban én is csinálok pár fotót, vagy egy listát a kollekciómról, bár az enyém még p*csafüst ehhez képest.
0
2009. április 26., vasárnap 23:27
lehetetlent kérsz :D

még azt sem tudom hány darab, nem hogy cím szerint mik vannak meg. :)
a legnagyobb hányada dark horse kiadvány, ugyanis a legtöbb szuperhősös képregényt nem szeretem :)

0
2009. április 26., vasárnap 22:37
Szép,de nem lehetne részletesebben? :)
0
2009. április 26., vasárnap 21:23
saját kis kollekcióm:

0
2009. április 25., szombat 2:06
Igen.Könyvekben és ha sikeres lesz a Vadász lelke,jönnek a klasszikus sztorik is.Mondjuk én ennek örülök jobban.A Civil War még nem biztos,de nagy az esélye.KN-en olvastam róla hogy elképzelhető a kiadása.De remélem nem csak a Pókemberes részeket adják ki/ha kiadják/,bár az vaskos kötet lenne.
0
2009. április 25., szombat 1:41
Király! Ez tuti?Már nagyon régóta várom! Akkor ezek szerint most a Hihetetlen Pókember storyja könyvekben megy tovább, nem havonta megjelenő füzetekben?
Amúgy a Civil Warban akik meghalnak, többet nem is szerepelnek az új Marvel kiadásokban?
0
2009. április 24., péntek 19:13
A Megtorló (The Punisher) - Balfékek szövetsége - 1500 Ft

Csere is érdekel (képregény vagy DVD, értékegyeztetéssel)

Érdeklődni lehet; lacroix@freemail.hu
0
2009. április 24., péntek 18:09
Nekem is a múlt hét végén jött a postával.Valami baj volt náluk a banki befizetésekkel.
Hívd fel őket.
0
2009. április 24., péntek 18:07
Nekem továbbra sem jött meg a 3-4. DC comics rész a figurákkal, pedig a 6. rész is kapható már... kicsit kezdek megint ideges lenni.
0
2009. április 24., péntek 18:00
Ja és nemsokára elérünk a Civil War történetekhez! :)
0
2009. április 24., péntek 17:58
Igazán nincs mit!Mi van a találkozóval?Tudsz valamit?
0
2009. április 24., péntek 17:45
Értem, kösz a választ!
0
2009. április 24., péntek 17:42
Nem ugyanaz  a sztorija.A Hihetetlen Pókember valóban a folytatása a sorozatnak.Az első volt a múlt emlékei,ez a következő.Gyakorlatilag Pókember beáll az Új Bosszú Angyalai közé,de nem szűnik meg a saját sorozata.Az Új Titkos Háború egy Új Bosszú Angyalai történet.Nem Pókember történet,ha úgy vesszük bizonyos szinten crossover.
A múlt emlékei a Spectacular Spider-Man sorozatban jelent meg,ez a kiadás pedig ha jól tudom az Amazing Spider-Man 519-522 számai.Tehát nem egy sorozatban,illetve nem egy cím alatt jelentek meg ezek a történetek,de hidd el nem lesz hiányérzeted,ha olvasod őket.Kronológiailag rendben van,hidd el erre nagyon odafigyelnek a Kingpinnél.Csupa képregényrajongó adja ki ezeket a gyöngyszemeket. :)
0
2009. április 24., péntek 3:02
Most olvasgattam a pokember.hu-t, és lenne pár kérdésem.

Az új bosszúanygalai - Új titkos háború és a Hihetetlen Pókember - Új bosszúangyalai? -nak ugyanaz a storyja? Csak mert a leírásban, és a promo képek alapján szinte ugyanaz.

Az új bosszúanygalai? című pók story a Múlt árnyai után játszódik? Csak mert azt írják, hogy a HIhetetlen pókembert így folytatják, de a megszünése előtti utolsó részben nem rombolta senki porig May néniék házát, tehát ez melyik történet után következik?
0
2009. április 23., csütörtök 22:00
De a WWW.pokember.hu-n meg tudod vásárolni kedvezményesen az összes KINGPIN képregényt,már ha van olyan ami még nincs meg! :)
0
2009. április 23., csütörtök 21:56
Jól emlékszel! :)
Nem tudom mikor jelenik meg,előkészületben vannak.
0
2009. április 23., csütörtök 21:54
MIt jelent a nemsokára?
Póki Morlunnal, utoljára még a Hihetetlen Pókember comic sorozatban került össze ugye?
0
2009. április 23., csütörtök 21:51
"A Hihetetlen Pókember: A Másik - Morlun visszatér
Pókember komoly változásokon megy keresztül. Először kivizsgáltatja magát, és kiderül, mi baja. Ezt követően visszatér egyik legnagyobb nemezise, Morlun, aki ezúttal valóban az életére tör. Peternek már elsőre sem volt esélye ellene, ám itt végképp elbukik. Ezúttal az Angyalok segítségére sem számíthat, csak egyet tehet: készül a halálra."

"Az új Bosszú Angyalai - Ezüst Szamuráj

Az új Angyalok tudomást szereznek egy újabb szuperbűnöző hollétéről, aki a Raft börtönkomplexumból szökött meg a "Kitörés!" idején. Ő nem más, mint az Ezüst Szamuráj. Egy beugró tag, Ronin kíséretében a hősök Japánba utaznak, hogy elfogják, ahol ezernyi nindzsa és jakuza vár rájuk Madame Hidra vezetésével, akihez a Póknőnek is nem kevés köze van. Amerika Kapitány viszont rájön Póknő kettős játékára. Eközben az új Angyalok nyilvánosan is bejelentették létrejöttüket."

Nemsokára ezt a két újabb Képregényt is kezünkbe foghatjuk.
0
2009. április 23., csütörtök 21:48

Megjelent Robin is.
0
2009. április 22., szerda 19:52

“Régen várt, és kért sorozatot indítunk útjára Sci-fi klasszikusok képregényben címmel.
Ez tulajdon képpen egy életmű sorozat kezdete. Elsősorban azon képregények megjelenési helye lesz, amelyek témájuknál fogva nem illenek bele a BOTOND magazinba és terveink szerint Vernétől-Perseusig ível majd a képregény folyam…

Fogadjátok szeretettel, legalább úgy mint én, amikor megalkottam ezen műveket.”

Üdvözlettel: Fazekas Attila alias Perseus kapitány

Megrendelhető: Corvina Bt. 1087 Budapest, Festetics u. 2., Tel: +36 1 210 4705.
0
2009. április 20., hétfő 22:53
0
2009. április 12., vasárnap 18:36
A Megtorló (The Punisher) - Balfékek szövetsége - 1500 Ft

Csere is érdekel (Sin City 4., Watchmen 1-3. képregények VAGY DVD-kre, küldj listát)

Érdeklődni lehet; lacroix@freemail.hu
0
2009. április 12., vasárnap 15:30
Pöpec!
És már szerepeltek is együtt a képregényben.
0
2009. április 12., vasárnap 2:59
Ezt a rövid saját gyártású filmet neked ajánlom Jason!

0
2009. április 9., csütörtök 20:28
:D
0