Keresés

Képregények

2009. február 10., kedd 20:35
Én is Matthew-ra gondoltam először! :-) De viccen kívül még Brad Pitt-re is kíváncsi lennék! :-D

Brad:

Matthew:

0
2009. február 10., kedd 19:50
Szerintem, ha ismertebb színészre akarják bízni a szerepet akkor Matthew McCounaghy lenne az ideális. Az ismeretlenebb színészek közül pedig Eric Winter az akire illene a szerep szerintem.
0
2009. február 10., kedd 18:58
Bizony nem! :)
0
2009. február 10., kedd 14:36
Köszöntem! Annyit én és tudtam,hogy a pajzsa elpusztíthatatlan. Azért gondoltam biztos nem csak ennyi a karakter erőssége. Will Smith? Na neeee... Ez olyan irreális mintha Jamie Fox meg batman játszaná. Bírom Smith-t de ide nem ő kell!
0
2009. február 9., hétfő 22:38
Ez volt az a bizonyos borító:

0
2009. február 9., hétfő 18:20
Jelentkezett a katonasághoz és rajta próbálták ki először a szuperkatona szérumot.Nyeszlett kis fickó volt és nagyon felháborította a Nácik tevékenysége,ezért vállalta.Majd a hadsereg kötelékében harcolt ellenük.Az első szám borítóján Hitlernek kever le egy maflást.Ezen sokáig gondolkodtak abban az időben hogy kiadják,mert attól tartottak a ll.VH. csak villámháború lesz és aktualitását veszti a borító mire a standokra kerül.Első küldetése a Vörös Koponya elpusztítása volt.Majd egy ütközet során Zémó Báróval az Északi Sarkon a jeges vízbe zuhant és hibernálódott,/utólag így magyarázták,mert abban az időben már nem nagyon volt kereslet a szuperhős képregényekre,lévén Batmantól elkezdve Human Torch-ig mindenki a háborúban harcolt,"munkanélkülivé" váltak/majd a Bosszú Angyalai / Avengers / találták meg és beállt közéjük.Eredeti neve:Steve Rogers,emberfeletti ereje nincs/hacsak annyi nem hogy több mint 300 kg-ot tud felemelni. :)/Gyors,kitartó,erős,az általa kialakított harcmodorban verhetetlen.De sebezhető,és nem rég halt meg az amerikai történetben.Egyetlen fegyvere a Pajzs ami Vibrániumadamantium /tényleg így hívják! :)/ ötvözet.Szinte elpusztíthatatlan,bár a Titkos Háborúkban is megsérült.Már készült belőle film is,de nemsoká újra befut a mozikba,hallottam már olyan infót is hogy Will Smith fogja játszani,de remélem ez kacsa,mivel szőke kék szemű a karakter.Egyébként a nevéből biztos rájöttél,nagy Hazafi!

Ez a borítója a már elkészült filmnek:
0
2009. február 9., hétfő 1:37
Köszöntem! És mi a helyzet Amerika kapitánnyal? Ő miben jeleskedik?
0
2009. február 9., hétfő 1:06
Azért nem ilyen egyszerű! :)  
Igen ő Haspók.Gyakorlatilag elmozdíthatatlan,mivel képes maga alatt megnövelni a gravitációs erő nagyságát és ezzel a földhöz"ragad".Majdhogynem sebezhetetlen,mert a rajta lévő háj védőréteget képez.A pisztoly és puskagolyókat vissza is tudja lőni annak segítségével.De Rozsi már neki is szerzett kellemetlen pillanatokat. :)
0
2009. február 9., hétfő 1:00
Csak mesében láttam anno, de mintha sérthetetlen lenne a hájréteg miatt, visszapattannak róla a dolgok stb.
Blobot viszont a trailerbe már lehetett látni, de Deadpoolra én is kíváncsi lennék, mármint teljes harci díszben.
0
2009. február 9., hétfő 0:52
Ő lenne Haspók? Egyébként mit tud? Nagy darab és erős? Valahogy nem hiszem,hogy pusztán ráfekszik az emberre amíg az meg nem fullad :-)
0
2009. február 9., hétfő 0:50

Ő pedig Blob.
0
2009. február 9., hétfő 0:47
Hát ez jó kérdés.Nem értettem én sem.Deadpool jó karakter olvastam pár képregényt,abból nem derült ki.Blob-ra vagyok nagyon kíváncsi!
0
2009. február 9., hétfő 0:39
Így már tiszta a kép! Azért nem értettem,hogy miért akarják ezek összengedni őt rozsomákkal a közelgő filmben. Így már végül is tiszta! :-) Deadpool egyébként miért gyűlöli rozsomákot? Azt tudom,hogy az x programból kifolyólag neki is ilyen képessége lesz viszont az arca eltorzul. Ezért visel maszkot ugye amit a promo képeken illetve a trailerben még nem láttunk de én bízok benne,hogy teljes pompájában is bemutatkozik!
0
2009. február 9., hétfő 0:34
De igen van.Ugyanazon képességekkel rendelkezik mint Rozsomák,csak nincsenek pengéi.Neki karmai vannak és szintén mutáns öngyógyító képességekkel rendelkezik.Múltja valahol a távoli homályban összefonódik Rozsomákéval e történet szerint az X-fegyver révén.Csak halkan jegyzem meg,talán Kardfog sem az az elvetemült bűnöző,mint aminek be van állítva néha.Olvastam olyan sztorit,amiben egész emberséges volt.
0
2009. február 9., hétfő 0:27
Már értelek! :-)

Egyébként(egy kis témaváltás) Kardofognak is van öngyógyító képessége? Csak mert a Huls vs Wolverine-ben átszúrták aztán mintha mi sem történt volna folytatta tovább. Én úgy tudtam/tudom,hogy nincs.
0
2009. február 9., hétfő 0:24
Én is kétértelmű voltam.A származására utaltam,nem a torzszülöttségére.Csak azért nem taglaltam,mert esetleg fórum szabályokat sértett volna. :)))
0
2009. február 9., hétfő 0:15
Akkor félreértelmeztem a dolgokat! Sorry! :-)
Ez esetben pláne ajánlanám a harmadik részbe!
0
2009. február 9., hétfő 0:09
De hát épp azt írom hogy nem torzszülött,csak Burton csinált belőle azt.Ő egy ember kütyükkel.Kinézetre sem torz.B***ott nagy orra van és kövér. :))
0
2009. február 9., hétfő 0:04
Függetlenül attól,hogy minek tervezték vagy mi volt a régebbi filmben gondolom Nolan is torzszülöttként kezelné. Realitás 4ever! :-)

"Idevág": A holló remake is ilyen irányban fog elmozdulni! Hjaj.....
0
2009. február 8., vasárnap 23:58

Ő az!
0
2009. február 8., vasárnap 23:51
Ne már!Nyugodtan szólj bele legalább dumálunk egymással!!
De Pingvin csak a filmben torzszülött.Most ha leírnám őt igazából,ki ő és mire gondoltak mikor megteremtették,lehet letiltanák a hozzászólást! :)Mindjárt keresek valami képet róla.
0
2009. február 8., vasárnap 23:47
Igaz, mert végül is a pingvin egy torzszülött. Én szívesen látnám a harmadik részben. Nekem erős a gyanúm,hogy Rébusz benne lesz. BÁr nekem valamiért nem jött be ez a karakter. Méregcsókot én is utálom. Robin meg tényleg nem kell ide. Játszaná a keménygyereket illetve állandóan beszólna betmennek,hogy "jajj olyan izé vagy már! Ne csesztess! Igen is helyesen cselekedtem." No no no!

Off:Bocs,hogy így belepofáztam! :-)
Igazság szerint már nem nagyon merek fórumozni mert vagy elküldenek a csába vagy mert észre sem veszik amit írok. A "te DVD gyűjteményed"-be már képet sem teszek fel mert nincs aki megdícsérje! :-) :-P
0
2009. február 8., vasárnap 23:32
Ja nem én azt hittem a játékra gondolsz.Csináltak egy Arkham Asylum játékot és nagyon odavág./Mondjuk még csak a trailert láttam! :)/
Pingvin egyébként nem olyan karakter mint a Burtoni.Sőt én arra gondolok,hogy ő lesz a következő film ellenfele.Ő sem egy szuperember.Ok Jégcsap és Méregcsók ne jöjjenek,Méregcsókot egyenesen rühellem.A Hushban sem volt túl meggyőző nekem.Max Schreck pedig szerintem nem jön mivel tudtommal ez nem egy élő karakter/mármint a DC univerzumban./.Batgirl tényleg nem kell,és ha olyan lenne Robin mint az előző filmekben,akkor inkább ő sem.Valóban ő a Sötét Lovag magányos,nincs szüksége segítségre.Ebbe a Nolani képbe nem illik Robin.
0
2009. február 8., vasárnap 23:16
Nono, a születésnapom miatt min. várós a május elseje :P Egyébiránt, én is nagyon várom a filmet, az X-Men filmek nagyon tetszett, s Rozsomák volt a kedvencem "Picard kapitány" és "Gandalf" mellett :D

Tegnap este nem olvastam Jason, a TDK-t néztem meg :)) Sajna képregényeket nem igen tudok olvasni, nincs már rá keretem, csak pár filmes darab van (JP 1-2, Star Wars 2). Inkább a filmekből ismerem a hősöket. S talán azért is a kedvencem Batman, mert ő hús-vér ember, csak tanulta a küzdősportokat, s király cuccai vannak, de esetlenebb s önfejűbb pl. Superman-nél. Ezért is szeretem baromira Nolan két Batman filmjét, mert realisták. Maga Gotham is, az emberek, Batman és az ellenfelei is. Tudom, hogy ez a Batman-világkép elüt a régi, klasszikustól, amiből a korábbi filmek készültek, s inkább voltak azok képregényadaptációk, s a maguk nemében, remek darabok. Büntessetek meg, de a legtöbbet a Batman & Robin-t láttam, s egyáltalán nem értékelném annyira rossznak :) A Kormányzó egész kellemeset nyújtott :) De azért örülnék, ha a továbbiakban is kerülnék az olyan, nem reális ellenfeleket, mint Pingvinember, Jégcsap vagy Méregcsók, no meg Robint és Batgirlt :) Pont te győztél meg arról korábban Jason, hogy a Macskanő viszont beleférne a nolani filmek világába, s akkor már Max Schreck is jöhetne, akár újra felkérhetnék rá Walken-t, mert nagyon jól nyomta, de mondjuk Downey JR.-t is el tudnám képzelni erre a szerepre :) De kár is találgatni, mert ha noname is lesz az őt alakító színész, Heath Ledger okán tudhatjuk, Nolan kezei alatt bárki szárnyát bonthatja. Bocsi a hosszas fejtegetésért, egész nap nem volt otthon net, csak itt koliban, de ezt ki kellett így adnom :)
0
2009. február 8., vasárnap 23:04
0