Nono, a születésnapom miatt min. várós a május elseje :P Egyébiránt, én is nagyon várom a filmet, az X-Men filmek nagyon tetszett, s Rozsomák volt a kedvencem "Picard kapitány" és "Gandalf" mellett :D
Tegnap este nem olvastam Jason, a TDK-t néztem meg :)) Sajna képregényeket nem igen tudok olvasni, nincs már rá keretem, csak pár filmes darab van (JP 1-2, Star Wars 2). Inkább a filmekből ismerem a hősöket. S talán azért is a kedvencem Batman, mert ő hús-vér ember, csak tanulta a küzdősportokat, s király cuccai vannak, de esetlenebb s önfejűbb pl. Superman-nél. Ezért is szeretem baromira Nolan két Batman filmjét, mert realisták. Maga Gotham is, az emberek, Batman és az ellenfelei is. Tudom, hogy ez a Batman-világkép elüt a régi, klasszikustól, amiből a korábbi filmek készültek, s inkább voltak azok képregényadaptációk, s a maguk nemében, remek darabok. Büntessetek meg, de a legtöbbet a Batman & Robin-t láttam, s egyáltalán nem értékelném annyira rossznak :) A Kormányzó egész kellemeset nyújtott :) De azért örülnék, ha a továbbiakban is kerülnék az olyan, nem reális ellenfeleket, mint Pingvinember, Jégcsap vagy Méregcsók, no meg Robint és Batgirlt :) Pont te győztél meg arról korábban Jason, hogy a Macskanő viszont beleférne a nolani filmek világába, s akkor már Max Schreck is jöhetne, akár újra felkérhetnék rá Walken-t, mert nagyon jól nyomta, de mondjuk Downey JR.-t is el tudnám képzelni erre a szerepre :) De kár is találgatni, mert ha noname is lesz az őt alakító színész, Heath Ledger okán tudhatjuk, Nolan kezei alatt bárki szárnyát bonthatja. Bocsi a hosszas fejtegetésért, egész nap nem volt otthon net, csak itt koliban, de ezt ki kellett így adnom :)