Keresés

Képregények

2009. február 8., vasárnap 23:02
Köszöntem!:-)
0
2009. február 8., vasárnap 22:58
Halálcsapás úrnő.Yuriko Oyama az eredeti neve,/játszott az X-men 2-ben./Logan megölte az apját és bosszút esküdött,Spirál csinált belőle Deathstrike-ot.Végülis egy Kiborg az ujjait tudja növeszteni.Igazából ha jól emlékszem a Magyar kiadású X-men 9-ben (?) szerepel egy történet erejéig.
0
2009. február 8., vasárnap 22:51
Ééértem! Egyébként erről a deathstrike-ról mit kell tudni? Nem ismerem a karaktert.
0
2009. február 8., vasárnap 22:43
Igen ebben igazad van,de szerintem ez az Ultimate vonalat követi.Azt meg ki tudja hogy abban hogy értelmezik./Bár azt nem tudom az Ultimate-ben volt-e X fegyver Logan./De viszont Logant is ki lehet ütni mérgekkel és altatóval,csak nagyobb dózis kell hozzá.A szervezete hamarabb feldolgozza a hatását,de nem immúnis rá.Lásd a Magyar megjelenésű X-men első számát,ahol az Ezüst szamuráj nője a Vipera megmérgezi az X-eket Japánban.Rozsi is kidől.Biztos van több ilyen sztori is de most hirtelen ez jutott eszembe.
0
2009. február 8., vasárnap 22:30
Tudom,hogy Április 30 a hazai bemutató de sajnos aznap ballag az öcsém szóval sztornózva lesz a jó öreg Rozsomák! :-(

Amúgy a Hulk vs Wolverine-ben volt 1-2 logikai buktató.

1. Hulk sebezhető?
2. Logan részeg illetve altatólövedéktől kidől? Az erejének köszönhetően ez ilyen dolgokra "immunis"

"Rozsomákot gyors öngyógyító képessége gyakorlatilag immúnissá teszi a mérgek és a legtöbb kábítószer ellen. Például elképzelhetetlen, hogy az alkohol befolyása alá kerüljön."

Na jó ez csak egy kis csipkelődés!:-) A film nagyon odavág! Ajánlom mindenkinek aki még nem látta!
0
2009. február 8., vasárnap 22:20
Április 30 nem Május 1.Május 1 az amerikai bemutató.Ha hihetünk a KN-nek és MANO-nak akkor ápr.30 a hazai bemutató! :)
Az említett Wolvie film nekem is nagyon tetszett.A Thor-os annyira nem.A Thor vs Hulk.
0
2009. február 8., vasárnap 22:09
Pedig ha 1-2 photoshop mágus látná,hogy milyen módszerekkel dolgozok minimum halálra röhögné magát! Tehát amit ők megcsinálnak 10 perc alatt azzal én minimum 30 percet szöszmötölök. Na de ennyi off erről elég! :-)

A Wolverine filmet meg nagyon várjuk! Most lestem meg a Hulk vs Wolverine(2009) Movie-t ami eléggé felspanolt úgyhogy már várjuk nagyon Május elsejét! Na de nem az ünnep miatt! :-)
0
2009. február 8., vasárnap 22:02
Ez most aktuális is,hiszen nemsoká jön a Rozsomák film! :)
Elég jól értesz a photoshophoz! :)))
0
2009. február 8., vasárnap 21:56
Ja már vágom! Hát köszi! Viszonzásul egy újabb photoshop-os remekművem ami "idevág":

0
2009. február 8., vasárnap 21:00
A Terminatoros topicban írtál valamit/már nem emlékszem mit/ és azért raktam be a képet ide.Valahogy kapcsolódott. :)
0
2009. február 8., vasárnap 20:48
Időben! :)
0
2009. február 8., vasárnap 20:47
Most vettem csak észre a képet Jason, amit "nekem" szántál. Na ez speciel érdekelne! :-)
0
2009. február 8., vasárnap 20:45
Pedig elsőnek én is azt hittem, hogy vetted a METRO-t :D
0
2009. február 8., vasárnap 19:59
Nem,mert az ingyenes volt.Én a Blikkről beszéltem.
0
2009. február 8., vasárnap 19:28
egy pillanatra megijedtem, hogy te fizettél a metro-ért!! :DD
0
2009. február 8., vasárnap 19:19
Valóban!Bár nem nagyon olvastam,csak akkor vettem meg ha volt hozzá valami jó dvd film. :)
0
2009. február 8., vasárnap 18:49
Megboldogult Metro újság :) De szerettem!
Nem csak annak a hátoldalán volt, hanem a régi Blikknek meg még valaminek.
0
2009. február 8., vasárnap 18:30
Igen,tényleg!A Metro hátulján is volt.Talán még Garfield is. :)
0
2009. február 8., vasárnap 18:21
Jah :-) Fogalmam sincsen hol olvashattam, de lehet, hogy valami pletyka lap utolsó oldalán. Tudod, régen oda mindig tettek 3 kockás képregényeket. Hol ezt, hol azt.
0
2009. február 8., vasárnap 18:18
Ugye,hogy ugye? :)
Képregény koktélban olvashattad,vagy most hogy megjelent különálló gyűjteményes kötetben.Bár akár a Garfieldban is lehetett volna nincs meg mind.De én nem emlékszem rá.A Kázmér és Hubát én is nagyon bírom.Jó fej a kiscsávó! :)
0
2009. február 8., vasárnap 18:07
Igazad van, átlapoztam pár Garfield-ot :)
0
2009. február 8., vasárnap 18:04
ŐŐŐŐ.... pillanat! :)
0
2009. február 8., vasárnap 18:01
Garfieldban volt Kázmér és Huba?Nem lehet hogy kevered?Abban Orson volt nem?Meg talán Nancy?
0
2009. február 8., vasárnap 17:55
Meglehetősen :-)
De komolyan, képregényekben egyáltalán nem vagyok otthon. Mondom, hogy csak a Garfieldot olvastam és néha Kázmér és Hubát :) De az is a Garfield része volt... Meg közbe eszembe jutott, hogy valami Mumin is volt vagy mi a szösz. :S Egy mesesorozat alapján indítottak képregényt belőle. :)
0
2009. február 8., vasárnap 17:48
Hát hogy nem ismered,erre enged következtetni.
Ez gyenge volt? :)
0