Keresés

Képregények

2008. november 7., péntek 19:17

Novemberben megjelenik.
0
2008. október 31., péntek 21:03
:D:D:D:D:D

0
2008. október 31., péntek 19:54
Nekem Fazekas Attila és Korcsmáros Pál a favorit.Dargaytól a Tom Sawyer és a Hucleberry Finn volt meg.Pontosabban a Tom Sawyer még megvan,de Huck szőrén-szálán eltűnt.De Zórádot is imádtam.A kupolaváros titkát ismered?Ha jól emlékszem Haui rajzolta.Hát azt hiszem én is előkotrom a régi nagyokat. :)
0
2008. október 31., péntek 19:37
Hát igen, kiskamasznak sem voltam egyszerű.. :-)

Egyébként tök jó volt leporolni őket, sok élmény előjött a múltból. Volt egy-két kiadvány, ami kifejezetten izgalmas és jó történet volt. Dargay sztem az egyik legjobb rajzoló volt, valahogy nagyon bejött a stílusa..
0
2008. október 31., péntek 19:30
Szép!
A Mozaikból nekem is van egy halom.Most adják ki őket újra meg a digedag sorozatot is.Sajnos azt hiszem most fogom épp befejezni,mert a következő kötet 8500 Ft. lesz. :(
Java része nekem is megvan ezeknek.Mindenesetre elszánt kiskamasz voltál! :))
0
2008. október 31., péntek 19:16
Egy kis utazás a múltba: íme a 80-as évek képregényei, jó részük saját kezű borítóval (hozzátszem ez egy kiskamasz műve, úgy tessék rajt mosolyogni!!)

Erre emlékszik valamelyikőtök?  :-)

És végül egy NDK-s kincs (sajna a borítója valahol elkallódott):

0
2008. október 30., csütörtök 18:05
A Joker Batman árnyoldala.Az Asylum az mutatja meg hogy egyik nem élhet a másik nélkül.Kiegészítik egymást és Batman valamilyen szinten ugyanolyan őrült mint a Joker.Nekem mindig is szimpatikusabbak voltak az antihősök és a Joker számomra nem igazán a gonoszt,hanem az elborult agyú,ám mégis gondolkodó,intelligens karaktert formázta meg.Itt nem arra gondoltam hogy a Joker a meleg,hanem hogy nem tudtam elvonatkoztatni Ledger filmjétől.A második mondatodhoz csak annyit,hogy ez volt a célja a készítőknek is.De ez egy képregényfilm,nem kell realisztikusnak lennie.Az a film ami "Szuperhősök"-ről szól,ne legyen emberi.Jó,Batman alapjában véve nem Szuperhős,csak egy jól felkészült atléta kütyükkel,mégis ha rá gondolunk egy más világ jut eszünkbe róla.Hisz nincsenek álarcos igazságtevők a való világban sem.Aki szereti a Szuperhősöket az olyannak szereti őket amilyenek,nem kell egy film kedvéért átformálni őket.Csak a bevétel kedvéért. :)
Mindent összevetve,még mindig fenntartom a véleményem,nem rossza film,tetszett,csak többet vártam tőle.
0
2008. október 30., csütörtök 11:59
Nekem Batman az kedvenc DC karakterem, és Joker szorosan ott van mögötte. Nekem mégsem volt csalódás a The Dark Knight, nekem olyan érzésem volt mintha egy új szemszögből készített képregényt lapozgatnék, egy nagyon reális, sőt a mi világunkba játszódó képregényt. Joker már ezerszer újra lett gondolva (kis pöcsös korom óta szeretem Jokert, az animated series és a képregények által), például legutóbb az Arkham Asylumban lett belőle egy meleg pszichopata, aki mellesleg mintha egy kicsit Batmannel rokonszenvezett volna a füzetben, mintha neki drukkolna stb. Jó, tudom ez nem újdonság, de végülis csak ellenségek.
Szóval Heath Ledger földhöz ragadtabb anarchista pszichopatája szerintem tökéletes újragondolás, így legább lehetett a karaktertől félni is, mindamellett, hogy megtartotta Joker vicces oldalát is. A nővér ruha meg szerintem tök poén volt.
Norton szerintem nagyon jó Bruce Banner, már nem tudom melyik füzetben, vagy mesében vettem észre, hogy Bannert mindig is egyszálbelűnek ábrázolták, és sokminden mellett ezt is jól eltaláltták szerintem.
0
2008. október 30., csütörtök 9:22
Hehe anno felvettem a retek klubról.
0
2008. október 30., csütörtök 0:40

:DDDDDD
0
2008. október 29., szerda 23:57
Nick Fury:

:D
0
2008. október 29., szerda 23:32
Ő az:

0
2008. október 29., szerda 23:22
Igazad van a Vasember kimaradt.A Dark knight bár jó film /elő is rendeltem eddig két változatot. :)/ valahogy nem csapott annyira le mint vártam.Nekem a Joker az egyik legkedvencebb DC karakterem,így elég érzékenyen érintett az átértelmezése.Ledger játéka lenyűgöző ezt el kell ismerni,de nem lett volna szabad megnéznem a cowboyos filmjét. :)Végig az járt a fejemben hogy a Joker b***,pláne mikor megjelent a nővér ruhában.Az új Hulk pedig...nekem Norton az életben nem lesz Hulk.Előítéletes vagyok...Nortonnak annyi jó filmje volt,de ez a szerep szerintem nem ő.Arról nem is beszélve,hogy telepakolták nagyobbnál nagyobb sztárokkal.Lehet szidni Ang Lee Hulkját,de ez mellett az új hiteltelen.Ez az én véleményem!
A Mocsárlény egy DC Képregényből készített film Wes Craventől.82-es évjárat.Ebben a Képregényben szerepelt először Constantin is,aki annyira tetszett a közönségnek,hogy saját magazint kapott.A többit tudjuk.... :)
0
2008. október 29., szerda 23:04
Hát ha nem megy, akkor nem megy.
Erről a Mocsárlényről még nem is hallottam, a Fantom emlékeim szerint szörnyen nem tetszett, megemlítem, hogy 10 éves lehettem amikor láttam :P. Dredd bírót nagyon szerettem (adja ki valaki végre!), Spawn képregényben nagyon tetszett, de a film közepes, Dick Tracyt pedig sosem tudtam végignézni külső okok miatt (valaki mindig megzavart).
Mellesleg mi van a Dark Knightal, a Hihetetlen Hzlkkal és a Vasemberrel??
0
2008. október 29., szerda 23:00
Nem megy Johnny!Nem tudom őket sorba rakni.De leírom a kedvenceket:
A Fantom
Mocsárlény
Büntető
Hulk-2003
V mint vérbosszú
Sin City
F4
F4-2
Batman 1989
Batman visszatér
Superman 1978
Erőszakos múlt
Dick Tracy
Árnyék
Dredd bíró
Robotzsaru-bár ez annyira nem is képregényfilm
Spawn-bár a képregényt imádtam ez a sor végén kullog
Holló
X-men és a Pókember filmek,mivel nagy rajongójuk vagyok számomra nem szétválaszthatóak mármint a folytatások.és semmilyen listába nem valók.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.Remélem jövőre a Watchmen is bekerül. :)
0
2008. október 29., szerda 22:53
Kíváncsian várom!
0
2008. október 29., szerda 22:50
Huhh...nagyot kértél!
Nem is tudom mi lenne az első!Na meg 10-et kiválasztani...
Megpróbálom.
0
2008. október 29., szerda 22:34
Sorry, nem volt szándékos...lekváros volt...:P
0
Nekem az akkora pozitív csalódás volt, hogy szerintem azért tetszett ennyire. Asszonynak szülinapja volt, kedvence színésznője pedig Mrs. Pitt ezért gondoltam felveszek egy mozizást a napi programok közé. Nem is tudtam mit várjak, sőt húztam a szám amikor megnéztem a trailert, de egy két kisebb nagyobb hibán kívűl szerintem jó kis eszetlen popcorn movie lett.
Amúgy a te listádra is kíváncsi vagyok ám, esetleg nem pötyögnéd be ide a top10edet?
0
Nekem az akkora pozitív csalódás volt, hogy szerintem azért tetszett ennyire. Asszonynak szülinapja volt, kedvence színésznője pedig Mrs. Pitt ezért gondoltam felveszek egy mozizást a napi programok közé. Nem is tudtam mit várjak, sőt húztam a szám amikor megnéztem a trailert, de egy két kisebb nagyobb hibán kívűl szerintem jó kis eszetlen popcorn movie lett.
Amúgy a te listádra is kíváncsi vagyok ám, esetleg nem pötyögnéd be ide a top10edet?
0
Amúgy a tes listádra is kíváncsi vagyok ám, esetleg nem pötyögnéd be ide a top10edet?
0
2008. október 29., szerda 18:52
Kérek engedélyt hunyászkodni! :))
Pöpec kis lista lett,nálam csak a bűn rossz Wanted maradt volna ki.Jó kis filmek,de valahogy sejtettem ki lesz az első! :))))))
0
2008. október 29., szerda 18:43
Ebben igazad van.Még soha nem fordult meg a fejemben,milyen drága volt bármelyik képregény amire áldoztam.A második Pókember album,most Magyar kiadásról beszélek/Pókember és a Sólyom volt a címe/ 125 Ft. volt.Háromhavi zsebpénzem,mikor megvettem hónapokig bújtattam különböző trükkös helyeken,nehogy anyám meglássa.Akkor volt egy havi Pókember Képregény 38 Ft.Én csak örülök ennek hogy nálunk is megjelennek ezek a Képregény történeti szempontból fontos alkotások,vagy az olyan kuriózumszámba menő igényes kiadások mint a Watchmen /Végre Magyarul!!!!!/,Xlll,Largo Winch,vagy az épp említett House of M.Persze sokaknak drága,nekem is drága,de erre vagyok hajlandó áldozni.Ezt a pénzt egy buliba fél óra alatt elkölteném és nem azért mert annyira tudok vagy annyira szeretek inni. :))))
0
2008. október 29., szerda 12:14
Akkor biztos DVD-t sem veszel, főleg nem különleges - épp ezért drágább - kiadásokat >3000 HUF áron, amikor moziban 1-2 ezerért megnézheted, sőt a TV-ben is játszák majd egyszer ingyé...
Ez olyan dolog, hogy: először elovasod; a polcon jól mutat; megint elolvasod (leveszed a polcról), örülsz, hogy megvan; a legjobb barátodnak kölcsönadod ("de vigyázz rá!")...
Ez nem haladó szelleműség kérdése.
Remélem nem bántottam meg senkit?!
0
2008. október 29., szerda 10:09
nem kilóra kell venni a könyveket, ennyi.
0