Keresés

Képregények

2005. február 9., szerda 0:15
ehun e
0
2005. február 8., kedd 16:34
Én azt a nyomorult jugoszláv Asterix-Talpraesett Tom sorozatot próbálom 1980 óta összegyűjteni, de még mindig hiányzik vagy 10 szám. :)

Mellesleg a Rejtő képregényeket elkezdték nagyban, színesben kiadni, csodaszép.
0
2005. február 8., kedd 7:25
Ha ismeri valaki, szintén leírhatná a véleményét, kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan áll hozzá az ilyesféle kiadványokhoz.
0
2005. február 8., kedd 7:24
Tegnap megvettem a magyar alkotók által készített "PTSD antológia" első három részét.
Elsőre megijedtem, aztán elolvastam az első részt. EZ VALAMI DÖBBENET!
Elképesztően erős anyag, különösen a Minotauruszos rajzolói triplaszaltótól és a "Karma" című kétoldalastól ájultam el. Érdemes megvenni!!

A második rész sajnos nagy visszalépés, elő-előfordulnak hihetetlenül közhelyes szólamok, de azért ezért sem volt kár pénzt kiadni.

A harmadik füzet még hátravan.

Mellesleg ez egy nagyon-nagyon kis példányszámban megjelenő sorozat, úgyhogy aki nem szeret a városban vadászgatni, az fel se kerekedjen. :)
0
2005. február 7., hétfő 22:45
johnny nekem nem jött be, de lenore egyes részei nagyon "ott" vannak. squee is ellébecol még kicsinykét...

most kaptam kölcsön a második nagy snoopy könyvet. megvenni nem érdemes, de 4-5 oldalanként néha el lehet mosolyodni! ;)

ja, és múlt héten jött 2 kiló Aliens pár tpb-vel, szóval én nem unatkozom! :p
0
2005. február 4., péntek 10:24
Mellesleg itt van egy valag képregényes cikk:

http://www.sokkmagazin.hu/ponyva/kr/
0
2005. február 4., péntek 9:27
Miért nem szereted vagy nem isemred a Transformerst?
0
2005. február 3., csütörtök 22:59
A mindenit! Ha nem lenne ott a Transformers, most azt hinném, amnéziás állapotban írtam be nuncsaku álnéven. :)))
0
2005. február 3., csütörtök 22:43
állati jó vagy nem az: hová tűnt a kép, amit belinkeltem..?

sebaj, itt egy másik:

jhonen vasquez rulez.
0
2005. február 3., csütörtök 22:33
Ejnye-bejnye Jamamura... Az Johnny the homicidal maniac. :) Mellesleg valóban állati jó anyag, mint általában a Slave Labor cuccok - pl. a Lenore című sorozat.

Az én kedvenceim egyébként éppen az ilyesféle kiadványok; a kis kiadók "kompromisszummentes" agymenései. Állati jók tudnak lenni...
0
2005. február 3., csütörtök 21:44
Köszönöm a bizalmat, de nem tudtam... Életem nagy szégyene...
0
2005. február 3., csütörtök 19:05
johnny the suicidal maniac

0
2005. február 3., csütörtök 17:58
Drillerből kinézem, hogy tudott! :D
0
2005. február 2., szerda 10:42
Te 6 évesen már perfekt tudtál olvasni, mert én '92-ben ennyi idős voltam. A Transformer feliratot viszont eltudtam olvasni sőt le is tudtam írni, bizony. :)
0
2005. február 2., szerda 10:10
"Nekem a Transformers volt a kedvenc képregényem, még nem tudtam elolvasni ezért a szüleim olvasták el. "

Csak az a baj, hogy miután végeztetek, indulnod kellett a középiskolába...

(BOCS! :-))
0
2005. február 1., kedd 22:53
punisher kills the marvel universe... mekkora baromság...:D

frank miller nagy kedvenc. sin city filmet nagyon nagyon nagyon várom már.

hogy melyik képregény a kedvencem? van aki még nem tudná? ;) :D
0
2005. február 1., kedd 21:17
Ráakadtam egy érdekes megtorló képregényre amiben hősünk kiírtja az egész marvel szuperhős gárdát.
0
2005. február 1., kedd 19:48
Lee Sullivan? Ő mit rajzolt már csak azért, mert az angol Transformers DVD-k borítóján mint grafikus - borító tervető - van feltüntetve Andrew Wildmannel aki pedig a Transformers képregény utolsó részeit is rajzolta egész jól, csak az volt vele a bajom, hogy az arcokat és kezeket túl emberszerűre rajzolta - fogak, nyelv meg hasonlók. Írok közül Bob Budiansky és Simon Furman a kedvenceim - na jó az egyetlenek akiket ismerek és szeretek -, de Furman jobb (neki kellene írni a Transformers film forgatókönyvét, de csak író konzultáns). Rajzolók Don Perlin, José Delbo, Geoff Senior, Adrew és Andy Wildman.
0
2005. február 1., kedd 13:00
Írók közül: Frank Miller, Garth Ennis, rajzolók közül: Jerry Ordway és Lee Sullivan munkái főleg. De még sokan mások is.
0
2005. február 1., kedd 12:40
Pici korom óta imádom a képregényeket. Máig megvannak. Az összes Kockás, Hahota, Rózsaszín párduc, Bobo, Góilát, Alf, Pókember, Rejtő Jenő sorozat, Transformers, Alfa, Mozaik meg ami most nem jut hirtelen az eszembe. Filmek képregényváltozata, Star wars IV-VI, Kobra, Malom a pokolban, Ben hur, Beverly Hillsi zsaru stb. Nemere István és orosz sci-fi írók képregényei. Van pár darab külföldi is, de azokat nem nagyon szeretem. A nagy kedvencem a Kockás sorozat, micsoda öröm volt meglátni az új részt az újságosoknál, otthon meg ment a harc a bátyámmal, hogy ki nézze meg elöbb.
0
2005. február 1., kedd 11:22
Én osztrák Mickey Mouse-okkal kezdtem ugy 5 évesen. Aztán 7 éves kor körül kaptam pár Superman, Batman füzetet, szintén német kiadást, akkor szerettem bele a műfajba. Van egy jó vastag Flash Gordon-om is, azt nagyon szeretem. Mikor idehaza is kezdték kiadni a képregényeket, akkor kezdtem venni a Pókembert, a Marvel Extrát, az X-Men-t, a Superman-t majd a Superman&Batmant. Ez a papírkorszak ugy 4-5 éve +szakadt.
Most digitálisan gyűjtögettem össze vagy 4-5 dvd-nyi angol nyelvű képregényt.
0
2005. február 1., kedd 6:58
Nekem a Transformers volt a kedvenc képregényem, még nem tudtam elolvasni ezért a szüleim olvasták el. Azt hiszem az újságosnál a "TRANSFORMER" feliraton akadt meg a szemem vagy borítón lévő Devastator akit már ismertem a rajzfilmsorozatból. Emlékszem a megjelenés napján felkeltem már fél 6-kor - ez 7 évesen nagy szó - csak hogy elsőként érjek anyukámmal a sarki újságoshoz. Mindig friss festékszagú volt volt, hogy kezem is festékes lett tőle olyan friss volt és annyiszor átlapoztam! Ezen felül szerettem még, de nem annyira a Tini Titán Teknőcök ez mire megszerettem megbukott, a Tiszta Dili csak pár szám van belőle, Garfield néhe-néhe érdekelt, Star Wars egy idő után meguntam.
0
2005. január 31., hétfő 21:37
nem szoktam képregényt olvasni.de eddig a képregényből készült kedvenc filmem a hellboy.
0
2005. január 31., hétfő 21:34
Remélem még ilyen topik még nem volt.Ide légyszi írjátok le melyek kedvenc képregényeitek és azokból is melyik számotok.Milyen a gyűjteményetek, vagy mióta gyűjtötök egyáltalán képregényt?
0