Jól értem, hogy ez az Eaglemoss féle képregény könyv sorozat havonta fog megjelenni, könyvenként 2.890 forintos áron?
Előfizetve mennyibe kerül?
Én is a TV-ben figyeltem fel a hirdetésre... A kérdésem még az, hogy ezek a képregények "modernek" lesznek, vagy a régi, 60-as, 70-es évek beli sorozatokat jelentetik meg?
A lényeg, hogy ne felejtsenek el és jöjjenek majd a számok. :)
A linken ott van amit korábban linkeltem, hogy mennyi lesz a 2.rész és a 3.résztől áll majd be a 2890 HUF-ra
De itt van újból. ;) KÜLSŐ LINK
SuperHeRo
0
2017. január 7., szombat 18:56
154
Én elképzelhetőnek tartom, hogy a 2. szám olyan 1500- forint ár magasságában fog megjelenni amolyan átvezetőként a végleges vételárra... hasonló kiadványok esetében volt már rá példa ha jól emlékszem.
0
2017. január 7., szombat 17:56
5528
Természetesen, 2890 a 3. számtól.
0
2017. január 7., szombat 17:53
5528
Nem is fogja mivel az első 2 számot egyben küldik.
0
2017. január 7., szombat 17:47
2464
Azt lehet tudni,hogy mennyibe fog kerülni egy átlagos lapszám? Semmit nem írnak az árról.Ez így elég zavaros nekem elsőre.
0
2017. január 7., szombat 16:20
154
Az első számot 21 napos szállítási határidővel ígérik... tehát nem kizárt, hogy már a 2. szám is kijön mire megkapja az előfizető... minden esetre én jó magam is nagyon várom már a kiadványt mert ezidáig csupa pozitív kritikát olvastam a kiadványról.
0
2017. január 7., szombat 15:39
1698
Ezt örömmel hallom. :) Nekem még sajnos nem hozta a postás az első számot. :(
@1456. Gyulus Annak én is örülnék. :) Mondjuk gépen megvan A csodálatos pókember 1-90-ig. :)
SuperHeRo
0
2017. január 7., szombat 1:44
5528
Én is Inmedio-ban veszem az újságokat. Az itteniben is a 6 féle képregényből volt több darab is csak sajna A nevető ember-ből egy példány :/ Értem akkor jól csomagolnak ezt jó tudni. Lehet, hogy több Batman képregényt is összeválogatok egy csomagra és úgy indítom el.
0
2017. január 7., szombat 0:36
154
Ahol én szoktam vásárolni a képregény kiadványokat, ott legalább címenként 10-20 példány van kint a megjelenéskor tehát van lehetőség a választásra... itt elsősorban a nagyobb inmedio üzletekre kell gondolni vagy a nagyobb bevásárló központok újságos standjára... Többször vásároltam már a kiadótól, kiadóktól képregény kiadványokat... pl. a szóban forgó Kingpin-től is... ezidáig mindig makulátlan minőségben nagy méretű púfis borítékban küldték el az éppen aktuális rendelést, rendeléseket ajánlott küldeményként... tehát nem kell félni attól, hogy a postás begyömöszöli a postaládába amíg nem írtad alá a küldeményt... ezért nyugodt szívvel ajánlom, hogy bátran rendelj A Kingpin kiadótól... a fizetés előreutalással történik.
0
2017. január 6., péntek 23:00
5528
Értem. Akkor csak meg kell nézni rendesen. Amit én láttam polcon egy példány volt. És már amiatt is elgondolkoztam, hogy nem jó ha nem tudok választani. Lehet már forgatták páran és azért is sérül. Általában úgy vásároltam az autós újságokat, hogy mindíg egy bentebb lévő példányt vettem meg azok az igazán szép állapotúak. De ezen azóta párszor elgondolkoztam, hogy mégse lenne rossz megvenni. A többi füzetből 3-4 példány is volt, de azok meg kapcsolódnak egy előző képregényhez a sztorijukat tekintve úgy meg félig lenne meg az se jó. Esetleg rendelni a kingpin-től, bár az meg látatlan és mindíg rizikós a csomagolás se tudom milyen lenne. Ez a DC képregény gyűjtemény azért ellenállóbb. Keménykötetes is meg csomagolva van.
0
2017. január 6., péntek 22:05
154
A Batman - A Nevető Ember Különszámból momentán 2 példány van a gyűjteményemben... mind a kettőt gondosan kiválasztottam, hogy méltó hibátlan darabjai legyenek a gyűjteményemnek... az én példányimon nem tapasztaltam tűzés és hajtáshibát... a lapok nem gyűröttek és nem hullámosak... persze elképzelhetőnek tartom, hogy van belőle félre tűzőt, hajtott és gyűrött változat... természetesen előfordulhatnak nyomdai szín csuszások... akár A Nevető Emberben jó néhány példányánál is... szerencsére az én példányaim lapjain nem tapasztaltam ilyen kirívó hibát. Valamikor régen a Semices korszakban voltak az igazi nagy nyomda hibás termékek... mai szemmel nézve baromi rossz papírminőség... tompa és sokszor elcsúszott színek stb. jellemzik ezen korszak kiadványait... azokhoz képest most csúcs szuper kiadványok látnak napvilágot a Kingpin és egyéb kiadók jóvoltából.
0
2017. január 6., péntek 15:39
5528
Batman különszáma a Nevető ember is elég borsos szerintem. Az 64oldal és mégis 1290. Szóval akadnak érdekes árazásúak is. Erről amúgy azt olvastam, hogy nem vlmi jól sikerült nyomdatermék, de lehet csak egyedi esetről van szó. Aki ezt írtak arról számolt be, hogy hullámos a papír és a festék is átment egyik oldalór a másikra a kapcsozás meg elcsúszott a füzeten ezért félre áll vlmennyire. Én azt a példányt amit láttam újságosnál hétfőn nem néztem meg tüzetesebben pedig már azon gondolkoztam meg kellene venni.
0
2017. január 5., csütörtök 20:04
154
Igen... a háromezer forintos ár tűnik reálisnak egy 210 oldalas képregény esetében, de volt már rá példa, hogy meglepően jó árban látott napvilágot egy-egy kiadvány... habár tény, hogy a minőségi nyomdatermékek aranyárba kerülnek.
0
2017. január 5., csütörtök 18:35
5528
210 oldal? Akkor az is lesz vagy 3ezer. Ha Daredevil különszámát veszem figyelembe ami 112 oldal és 1790.
0
2017. január 5., csütörtök 11:35
958
Oh, nagyon köszi az infót az Old Man Logan-ről, pont mostanában akartam berendelni kintről, viszont így már kivárom :). Érdeklődés tekintetében egyébként jómagam is csak mostanában támadtam fel mintegy 15 év után. Jönnek elő a régi szokások :).
0
2017. január 4., szerda 19:18
154
Én közel sem tartom kizártnak, hogy nem lesz egy hasonló Marvel sorozat... sőt inkább csodálkoznék rajta... szerencsére ismét elmondható, hogy újra van idehaza képregény kiadás... itt van.. újra van Spawn sorozat... sőt kötet is és már jön is a folytatása... hamarosan érkezik egymás után két Star Wars képregény kötet a Szukits kiadótól... a Kingpintől az Old Man Logan 210 oldalon Március környékén... és még lehetne sorolni. Én mind gyűjtő azt látom, hogy soha nem volta ekkora érdeklődés idehaza a kiadványok után mint ami az elmúlt időszakban tapasztalható... persze ez betudható annak is, hogy a filmeken keresztül az emberek megismerték és megszerették a szuperhősöket.
0
2017. január 4., szerda 18:39
8851
De jó lenne egy ilyen a régi Pókember sorozatból! :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. január 4., szerda 16:48
958
Kísérleti jelleggel ma megvettem az első számot és mondhatni rettentő elégedett vagyok vele, szóval a második kiadványtól él a megrendelés :).
0
2017. január 4., szerda 16:26
1698
Nagyon helyes ;) Tegnap láttam a tv-bena reklámját is. :) Remélem végig megy majd a sorozat.
SuperHeRo
0
2017. január 4., szerda 10:05
958
Kedv és rendelés is megvan :).
0
2017. január 3., kedd 20:39
7074
Én is, mert januárban már nem lesz pénzem még erre sem.
0
2017. január 3., kedd 20:29
1185
Ennek nagyon örülnék!
0
2017. január 3., kedd 17:59
1084
Asterix 21. Caesar ajándéka és az Aterix 36. Az eltűnt papirusz a kiadó honlapja szerint várhatóan februárban jelenik meg.