Keresés

Aladdin (BLU-RAY)

2021. szeptember 10., péntek 8:14
Richard írta:
A német kiadáson van szinkr.+felirat. Én is onnan szereztem be.

Köszi, már beszereztem azóta!

Örülök, hogy sikerült.
0
2021. szeptember 8., szerda 9:40
Foxymaxy írta:

Köszi, már beszereztem azóta!
0
2021. szeptember 6., hétfő 8:24
0
2021. szeptember 5., vasárnap 10:18
Richard írta:
Nyilván már ez is beszerezhetetlen, gondolom a jól ismert disney hozzáállás miatt most meg már az öröklétig bojkottálni fogják a hazai BR újrakiadást. A DVD-hez képest (azt még lehet kapni Provideo kiadásban 2 félét is) van annyival szebb képe, h. érdemes vadászni rá scalper áron idehaza? A külföldi vâltozatokon (amazon UK, filmarena) gondolom esélytelen lenne magyar szinkront találni.

Ezen a kiadáson van Magyar szinkron/felirat! (Nemrég vásároltam meg én is)
https://www.amazon.de/dp/B06XGBT9WZ/ref=pe_27091401_487027711_TE_SCE_dp_1
1
2021. július 11., vasárnap 13:55
Nyilván már ez is beszerezhetetlen, gondolom a jól ismert disney hozzáállás miatt most meg már az öröklétig bojkottálni fogják a hazai BR újrakiadást. A DVD-hez képest (azt még lehet kapni Provideo kiadásban 2 félét is) van annyival szebb képe, h. érdemes vadászni rá scalper áron idehaza? A külföldi vâltozatokon (amazon UK, filmarena) gondolom esélytelen lenne magyar szinkront találni.
0
2013. május 18., szombat 17:14
A főcímmel kapcsolatban némi javítás:
Egyedül ebbe a dalba nyúltak bele, mert állítólag a Disney-nek nem tetszett a 92-es szöveg. Így bizonyos részeknél változtattak a szövegen. A DVD_n is már így volt, egyedül a korábban megjelent VHS változat más.
Annyira nem feltűnő/zavaró, de kb. 2-3 mondat lett cserélve. Biztos nyomós indokuk volt rá :)
0
2013. május 18., szombat 2:12
Egy kis értékelés azután, hogy volt időm megnézni.
Nekem a képpel semmi gondom nem volt. Gyönyörű szép képe van a kiadványnak. A szinkron a DVD-vel megegyező, ami a korábban megjelent VHS-en is volt. Bár az elején bizonytalan voltam a főcím alatt, de visszanéztem és megegyezik a kettő (úgy tűnik, tényleg régen láttam már...). A hang nekem tetszett, tisztán szólt, gondolom a DVD-n lévő hangsávot kapta meg.
A feliratot hébe-hóba próbáltam. Azt azért nem értem, hogy mindenhol Aladdin-nak szerepel, a főcím alatt magyarul mégis Aladin szerepel. Ez legyen a legnagyobb baj :)
Az extrák feliratosak (nem emlékszem, a DVD-n volt-e, illetve ha igen, akkor az magyar volt-e).

A Disney részéről nem értem, miért jó, hogy a logót lecserélték a digitális verzióra... A film elején vártam a sima változatot, de nem az jött. Nekem valahogy az is a filmhez tartozott.

Egyébként magáról a filmről is pár szót. Az egyik kedvenc Disney rajzfilmemről van szó. Mikó szinkronja valami zseniális. Nem is tudnám áshogy megnézni. Tele poénos beszólásokkal, amik közül párat csak "érettebb" fejjel értettem meg. Sajnos a mostani rajzfilmek közül csak a töredékük tud ennyire lekötni... Így kicsit komolyabb fejjel is nagyon jól szórakoztam rajta :)

Örülök a kiadványnak és természetesen mindenkinek ajánlom (saját vélemény alapján szigorúan magyarul!).
0
2013. május 14., kedd 3:56
Remélem, hogy szép képe lesz. A kedvenc Disney rajzfilmem. Már jó ideje vártam, hogy megjelenjen kékben. Anno egy HDTV adást találtam netem, már annak is szép képe volt. Ennek gondolom még szebb lehet.
0
2013. május 13., hétfő 21:32
Lámpással kell keresni a képhibákat:
http://www.blu-ray.com/movies/Aladdin-Blu-ray/37383/#Review
0