Keresés

Die Hard - Drágább, mint az életed (mozi- és bővített változat) - Limitált Xpress Online Xkluzív fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2013. június 25., kedd 16:08
Szerintem mindig megadom a bizalmat minden filmnek, de te jobban tudod, hisz jobban ismersz, mint én magamat :D
Ide se kellett volna jönnöd kontárkodni meg beszólni. Szevasz.
0
2013. június 25., kedd 16:06
Filmélmény szempontjából majdnem hogy mindegy a látvány amúgy, hiszen manapság elvárható, hogy a boltokban lévő dobozok is CGI-vel készüljenek (mint tudjuk)... én azt nem szeretem, amikor unok egy filmet vagy annyira rosszak a jelenetek, hogy kifejezetten már bántják az embert a rossz vágások, rossz történetvezetés, stb...
0
2013. június 25., kedd 16:05
Ha valaki így ül be a moziba, hogy filmet nézzen, az meg is érdemli. De meghagyom neked a reflektort, éld ki magad online, ha már offline nem megy. Csá.
0
2013. június 25., kedd 16:03
Mondjuk a KKBB hangulatfilm, szerintem ott az első élmény a meghatározó.

Én már láttam 0%-os filmet is, életem legrosszabb filmje volt :) Nagyjából ahhoz az élményhez lehet viszonyítani az összes többi filmet is. Nálam ez úgy van, hogy 10-est csak az a film kaphat már, ami nagyon betalál és nagyon ott van és nagyon összerakták. A 9-es filmek nagyon jó filmek, de hiányzik belőlük valami apróság. A 8-as filmek korrekt, többször nézhető nagyszerű filmek (ebbe a kategóriámba nem férne bele a DH5) és így tovább lefelé. Korrekt iparosmunkára, jellegtelen akciófilmre mondom azt, hogy 5, kifejezetten rossz filmek meg osztoznak a 1-4-es zónában. Bár pontozni nagyon nem szoktam mostanában, tulajdonképpen minden filmélmény más.
Remélem egyszer majd kifogsz egy 10%-os filmet, valahol az is egy élmény :)
0
2013. június 25., kedd 15:58
A realizmus korát éljük, amikor már Batmanből is realista filmeposzt készítenek. Attól még szomorú (számomra), hogy ennyire elszúrták, hiszen sokkal többet és jobban ki lehetett volna belőle hozni. Egyáltalán nem az zavart, hogy Oroszországban játszódik egyébként... a hatodik előzetes sztorija alapján hasonlóan nagy blamázsra készülhetünk sajnos, csak ezúttal Távol-Keleten.
0
2013. június 25., kedd 15:57
Ízlések és pofonok, nekem meg az általad annyira imádott Kiss Kiss Bang Bang nem jön be annyira (bár 499.-et megért DVD-n, hogy megnézzem).

10%-os filmet meg nem nagyon láttam még, bár volt szerencsém pár fos alkotáshoz eddigi életem során, de még azok is többet értek ennél a százalékpontnál...
0
2013. június 25., kedd 15:56
Egyébként köszönöm épületes hozzászólásodat, igazán nagy szükség volt rá. Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet a hozzászólásomban a "filmsorozat" kifejezés, de ez a te szövegértelmezési zavarod. Nyilván nem voltam tisztában azzal, hogy "ez egy film". Ne légy ilyen primitív, inkább írj valami értelmesebbet a filmmel kapcsolatban. Köszi.
0
2013. június 25., kedd 15:53
Akciófilmekben is vannak meseszálak. Nem kell túlmisztifikálni :)
0
2013. június 25., kedd 15:50
Akciófilm és nem fantasy. :)
0
2013. június 25., kedd 15:49
Ez egy film.
0
2013. június 25., kedd 15:46
Téged abszolút nem zavartak a nyilvánvalóbbnál is nyilvánvalóbb baromságok és a nemlétező forgatókönyv? Na nem mintha valami épületes sztorit kéne várni egy akciófilmtől, csak itt nagyon érezhető volt, hogy ez az epizód semmiről sem szól... komolyan, még a negyedik rész is értékelhetőbbé vált :)
SPOILER ON
Pár óra kocsikázással el lehet jutni Csernobilba...
Létezik olyan anyag, ami megszünteti a sugárzást (sírva röhögtünk)...
Csernobilban félmeztelenül portyázó techno-viking (behugyoztunk a nevetéstől)...
SPOILER OFF
Die Hard fannak gondolom magam, szeretem a filmsorozatot, de ennél nagyobb szutykot, ennél nagyobb gyalázást még nem láttam. Ez alázza az egész filmsorozatot úgy, ahogy van. Die Hard paródiának viszont nem rossz. Ha Die Hard filmnek nézem 10/2, ha paródiának 10/maximum 5...
Ha nálad ez a "Film: 80%", akkor mi a 10%? Csak kíváncsiságból kérdezem.
0
2013. június 25., kedd 13:29
Megtekintés utáni benyomások:

Valahol megértem a lesújtó kritikákat, mert ez a Die Hard már semmire nem emlékeztet a régi időkből, pusztán csak annyi a hasonlóság, hogy a főhős(öke)t McClane-nek hívják, amúgy egy az átlagtól semmiben nem különböző akciófilm. De annak viszont bitang jó, a műfaj minden kelléke benne van, robbanások, lövöldözések, profi módon kivitelezett törés-zúzás.

Nem bántam meg a steelbook beszerzését, párszor még biztos megnézem a közeljövőben.

Első körben a mozikban bemutatott verziót abszolváltam, magyar felirattal.

Technikai paraméterek:

Mivel új filmről van szó, a minőségbe nem lehet belekötni. A képe iszonyat szép, bár a felhasznált 35mm-es Fujifilm nyersanyag miatt szemcsés mint az állat (DNR/EE-fanoknak erősen ellenjavallt), viszont a részletességre és a felbontásra nem lehet panaszkodni, a színeket nagyon megdolgozták az utómunkálatok során (külön kisfilm is foglalkozik a color grading eljárással a werk végén). Die Hard-filmtől szokatlan módon a képarány 1.85:1-es, de ez nem von le semmit az élvezeti faktorból, mert csonkolásról szó sincs, az alkotók döntöttek emellett a formátum mellett. AVC kódolásban, 1080p24 változatban került a korongra.

Az eredeti hangról is csak jót lehet mondani, 7.1-es dts-HD MA verziót kaptunk, ami akciófilmhez méltó módon teszi a dolgát, kihasználva minden alkalmat, hogy romba döntse a nappalit. A magyar DD5.1-es szinkront még nem teszteltem, de gyanítom, hogy a nyomába sem fog érni.

Extrák is vannak dögivel, több órányi matéria, magyar felirattal.

Film: 80%
Kép: 100%
Hang: 100%
Extrák: 80%

Így kell kinéznie egy magára valamit is adó kiadványnak.
0
2013. június 23., vasárnap 15:16
Azért remélem nem higanygőzlámpát használsz :)
0
2013. június 23., vasárnap 12:34
Rajtam kívül más nem fogott ki ebből olyan példányt, amiben karcos a lemez? Nekem sajnos sikerült, erős fénynél megvilágítva a korongot sajnos ilyen állapotú volt. Szerencsére becserélték, így már hibátlan, de akkor sem jó tendencia, hogy már az IC-féle steel-eket is tüzetesen át kell vizsgálni megvételkor...
0
2013. június 19., szerda 0:54
Úgy kezdte, mint egy teleshopos reklámember. :)
0
2013. június 18., kedd 22:25
"Horpadások, lepattogzódások, repedések, karcok..."

Már a frászt hoztad rám, te piszok! :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. június 18., kedd 21:07
hiszem
most posts by TM
0
2013. június 18., kedd 21:05
Horpadások, lepattogzódások, repedések, karcok - néhány kellemetlen emlék a múltkor szándékosan meg nem énekelt JR-doboz begyűjtő körútról.

Ezzel szemben most rögtön egy olyan maréknyi (márpedig nekem az is nagy!) példányt kaptam ki, amelyik tök makulátlan állapotú. Szépen van fóliázva, szép gyűrés- és főleg FOLTMENTES a kísérőlap, a viszonylag sötét dobozokon semmi sérülés, és a kibontás után megnézett kísérőlap alatti részek is hibátlanok.
Ha ott állt volna mellettem R2-D2, tuti azt hisze, hogy egy osztrák üzletben vagyok. :) Szóval külsőleg ajánlott!
most posts by TM
0
2013. május 16., csütörtök 21:35
Ha valaki esetleg megválna a Die Hard 4.0 BD kiadásától az rám írhatna!
gandalf09@citromail.hu
0
2013. május 15., szerda 1:56
el fog fogyni
most posts by TM
0
2013. május 15., szerda 0:15
Mert láttuk a filmet.
0
2013. május 14., kedd 23:53
hát nem nagyon fogy ez a kiadvány  :(
0