Keresés

A hét szamuráj (vágatlan változat) (DVD)

2013. május 21., kedd 18:28
Az oldal igen,de én nem...:)

0
2013. május 21., kedd 10:02
Ez az oldal mindent elbír.
most posts by TM
0
2013. május 21., kedd 9:37
Osztom, hogy ide is megírhatná.

Bár lehet olyan valamire gondol, hogy tudomása van másról, aki kiadta volna, minőségibb kivitelben, de e miatt nem bírta/ bírja (pl 2 lemezesen vagy a franc tudja).
0
2013. május 20., hétfő 21:51
Megírhatnád ide is, mert én is potenciális vevő vagyok/lennék erre.
most posts by TM
0
2013. május 20., hétfő 19:02
Nem mindenki örül ennek a megjelenésnek.
Részletesebben csak privát.
0
2013. május 20., hétfő 9:42
Nem értem a fikázódást ezzel a kiadással kapcsolatban. Ennél sokkal rosszabb kiadások is láttak már napvilágot több ezer Forintért. Az állítólagos akadás, egyáltalán nem zavaró, sőt, csak egyes jeleneteknél vettem észre, ha nagyon figyeltem rá. A szinkron minősége ( Igen, én szinkronnal néztem. ) valóban nem a legjobb. A kép tisztasága megfelelő, bár én nem számoltam a biteket és nem a képarány ellenőrzése volt az első amit megnéztem a borítón. Annak sem jártam utána, a cseheknél hogy jelent meg, és nem végeztem összehasonlító elemzést a kiadások közt, egyszerűen csak qrvára örültem, mikor végre magaménak tudhattam. Mert én még a film miatt veszek DVD-t.

Megszerzése kanosszajáráshoz volt hasonlítható, az összes lelőhelyet végigjártam és sehol nem volt belőle. Gondoltam majd megrendelem a kiadótól, és elkeseredettségemben bementem reggelit venni egy Spárba, ami 10 percre van tőlem. Ott bezzeg roskadoztak a polcok a kiadvány alatt. Gyorsan le is csaptam egyre.

A filmet nagyon szeretem, jobban mint a későbbi remaket ( bár az is kedves a szívemnek ), sőt, talán mondhatom, hogy ez a kedvenc Kuroszawa filmem. Valamit átad abból a régi érzésből, bajtársiasságból, erényből, önfeláldozásból, ami ma már nyomokban sem fedezhető fel.

Én örülök, hogy egyáltalán megjelent nálunk végre a film, nagy hiánypótlás.
0