Keresés

Gengszterosztag (DVD)

2017. augusztus 2., szerda 19:56
...mármint Josh Brolin remek a szerepében (apja pedig a szintén színész James Brolin, na mindegy)...
0
2017. augusztus 2., szerda 19:10
Tetszett ez a gengszteres akciófilm (legalábbis jobban, mint Michael Mann hasonló mozija, a Közellenségek, Johnny Depp-el)! Brolin remek a szerepében, és Sean Penn is nagyszerűen játszotta a főmaffiózó Mickey Cohent (a karaktereik közti bunyót ugyanúgy vették fel, gondolom,  mint az egész fent említett Mann-filmet... viszont nekem nem jön be az ilyen kézikamerás megoldás!).


ui: Amúgy a Gengszterosztag megtekintése közben eszembe jutottak az Aki legyőzte Al Caponét és a Piszkos Harry(Brolin karaktere elhajítja rendőr-jelvényét a film végén) című mozik....
0
2013. június 13., csütörtök 15:38
De miért "vár"? Egy ismeretlen filmnél át kell adni magad a filmnek, közben nem létezik más. A Becks azért nem jó példa (én nem szeretem spec) mert azt már ismered, ezért számítasz rá, de a Gengszerosztagot megtekintés előtt nem tudod, hogy milyen. Mellesleg ha félig tetszik csak, akkor meg kell nézni még egyszer, ahogy két félig telt korsóból is kijön az az egész, ha csak a mennyiség a gond. :)
most posts by TM
0
2013. június 13., csütörtök 15:23
A "gond" akkor van, ha az ember többet vár. Ha jóízűen bele akar kortyolni egy tele korsó Becksbe és rá kell jönnie, hogy a korsó félig üres.
0
2013. június 13., csütörtök 14:44
Szerintem ezúttal a rendezői hozzáértés hiánya legalább annyira felelős a film félrecsúszásáért, mint a pocsék forgatókönyv.
0
2013. június 13., csütörtök 14:10
meg van a (volt) filmben a potencál, csak egy picit több idő, hogy a cselekmény jobban összeálljon, többet csiszolnak a szereplők az alakok megjelenítésén és egészen jó kis film lenne, de hát a profit és az idő nagy úr.
0
2013. június 13., csütörtök 12:27
Nem volt "előzmény"-fül, vagyis dacára annak, hogy ketten is írtak előttem a fórumba, nem direktben nekik szántam a véleményemet, hanem a filmről kialakult általános vélekedésnek. :)
most posts by TM
0
2013. június 13., csütörtök 12:13
Nekem spec. "egynek jó" filmnek pont jó volt, a korabeli Los Angeles bemutatásából még többet is szívesen néztem volna. Tchabee pedig 55%-ot adva a filmre többet töltött a pohárba, mint amennyit üresen hagyott:).
0
2013. június 13., csütörtök 11:59
Kétszer is megnéztem moziban, egyszer egyedül, egyszer társasággal. Tök jól elvoltam/-tunk vele. De ezt mintha már egy előző rovatban is írtam volna. Tény, hogy forintban ugyanannyiban van egy mozijegy az Oscar-díjas filmre és a csak "egynek jó" filmre, kérdés az, hogy az ember hogy jár jobban, akkor, ha azon sopánkodik, hogy az Oscar-díjas film mennyivel jobb, vagy ha annak örül, hogy az "egynek jó" film valóban egynek jó volt, s ha nem is lesz klasszikus, de legalább jól eltelt a mozizásra szánt idő. A félig üres-félig tele pohár esete, ugyebár.
most posts by TM
0
2013. június 13., csütörtök 11:02
Na igen... sok forgatókönyvíró ihlethiányát megoldotta már egy "kontrollcé+kontrollvé":).
0
2013. június 13., csütörtök 10:45
Rájöttem, hogy mostanában miért van ennyi gyengus film.
A technikai fejlődés az oka, ha nem szövegszerkesztős számítógépen írnák a sztorikat, hanem hagyományos írógépen (neadjisten kézzel) és még a papírral is spórolni kéne, akkor igaz ritkábban, kevesebb, de kigondoltabb jobb forgatókönyvek készülnének nem ilyen futószalagon gyártott erőtlen, másnapra elfelejtem történetek.
55%
0