Te vagy az idióta, mert ha az adatlapra ránézel, és képes vagy értelmezni az odaírt szavakat, akkor eleve nem is telefonálsz, mert nincs miért, másrészt meg, ha a telefonban nem mondtad az "offline" szót, akkor az illetékes simán hihette azt, hogy az online beszerzésre kérdezel rá. Vagyis nem hazudott senki, te voltál felületes és vagy enyhén rosszindulatú, midőn próbálod visszalapátolni a szart a lóba.
most posts by TM
0
2013. szeptember 5., csütörtök 13:37
8260
Nem gondolod, hogy ha rajtad kívül mindenki érti, akkor talán te vagy retardált?
0
2013. szeptember 5., csütörtök 13:32
1219
Idióta én a kiadónál kérdeztem rá, hogy CSAK az xpressen lesz biztos? Válaszuk: Igen, csak náluk tudom majd megszerezni, máshol NEM!
Ha te meg ezt nem fogod fel a retardált agyaddal.
0
2013. szeptember 5., csütörtök 13:19
14593
Csak értesd ezt meg azokkal, akik képtelenek értelmezi azt, hogy "online exkluzív", tehát offline mindenhol bele lehet futni...
0
2013. szeptember 5., csütörtök 13:14
19949
senki nem mondta, hogy csak itt lesz kapható és offline nem
0
2013. szeptember 5., csütörtök 10:37
14593
Igen, így van. Nem vagyok szent, rendelem én is külföldről, ha itthon nincs lehetőségem bizonyos filmek beszerzésére. Csak éppen ha már a DVD/BD-piacunk ennyire szar, hogy a(z állítólagos) végnapjait éli, akkor minden normális(abb) megjelenést meg kell becsülni, ha már a gyűjtők kedvéért még töri magát néhány forgalmazó, nem fillérbaszóskodni, hogy odakint mennyi (postaköltséggel vagy anélkül).
Az is igaz, hogy a Star Trek-et külföldről szerettem volna behúzni, de erre már nem fog sor kerülni, lévén megkapjuk a 2D+3D verziót egyben, ráadásul fémdobozban, amit még az undorító korhatár-jelzés sem fog összerondítani. Ez nekem megéri a plusz felárat, ha már a kiadó gondolt rám és még néhány gyűjtőre ezzel a gesztussal. Elő is van rendelve itt az oldalon.
Egyébként hogy néhány emberke idegeit borzoljam: offline is kapható a Vasember 3 fémdoboz dögivel, tegnap volt a kezemben. Viszont úgy nézem, a magas árában benne van az is, hogy egyik sem selejtes kívülről, a gyári ragasztott fóliára tették rá az infólapot és arra húztak még egy zsugorfóliát, tehát duplán biztosítva van.
0
2013. szeptember 4., szerda 20:48
179
Így már értem, akkor bocs a félreértésért. ;) Majd képeket szívesen néznénk a kiadványról.
0
2013. szeptember 4., szerda 14:49
2288
Van felirat az extrákon.
0
2013. szeptember 4., szerda 14:01
52684
Annyit azért a hitelesség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy más, nem Star Trek-vonatkozású megjelenés kapcsán már Mikey is favorizált külföldi vagy egyéb alternatív beszerzési módszereket, tehát ő sem szent, ahogy bizonyára engemet sem tartasz annak. ;)
most posts by TM
0
2013. szeptember 4., szerda 13:55
33
sziasztok, megmondaná valaki, hogy az extrákon van magyar felirat?
0
2013. szeptember 4., szerda 12:55
52684
Én úgy láttam, hogy mások nyafogtak az ár miatt, ráadásul nem is ennek a filmnek a kapcsán, s erre Mikey-Soft egy teljesen logikus és megszívlelendő választ adott, amit csak a hülye nem ért.
Viszont amit ideírtál, az teljesen ellentétes a fórumszabályzattal, sérti annak a boltnak az érdekeit, amelyik lehetővé tette, hogy írhass ide, s ez sem "elhanyagolható", legalábbis azok számára, akik még egy ideig ebben az országban szeretnének filmeket vásárolni, innen szeretnének rendelni. Az meg, hogy milyen praktikákkal rendelsz máshonnan, az a kutyát nem érdekli.
most posts by TM
0
2013. szeptember 4., szerda 12:28
115
Már kinyafogta magát a DVDextra.hu-n:
"És akkor mi van?
Ha kintről rendeli meg az ember, mindjárt 10 felett lesz összesen. Nem beszélve egy esetleges kiutazásról, ami még sokkal többe fáj.
Bírom az effajta hozzászólásokat... :((("
"Igen ám, de azért jelen esetben arra is gondolni kéne, hogy ha már a forgalmazó felé végre kisírtuk itt páran, hogy legyen BD3D+BD-kombó változat, amit meg is jelentetnek, ráadásul steelbook-ban, akkor megtisztelem őket azzal, hogy nem külföldről veszem meg, elhanyagolható árkülönbséggel, hanem itthon.
Van egy olyan mondás, hogy "ne szarj oda, ahol eszel". Mert ha valaki ennek ellenére odakint vásárolja meg, akkor ebből itthon az jön majd le, hogy hiába minden erőfeszítés, a mi igényeinknek nem lehet eleget tenni, aztán viszlát limitált cuccok. :((("
Szerintem 5000 forint nem "elhanyagolható árkülönbség". Még ha a postát csak erre az egy filmre számolom, akkor sincs 10 ezer forintomba, viszont én általában legalább 5-6 filmet "összevárok" és így elosztódik a postaköltség.
0
2013. szeptember 4., szerda 10:09
52684
Szerintem meg Mikey nem nyafog.
most posts by TM
0
2013. szeptember 4., szerda 9:19
146
Köszönöm,pont így gondolom én is
0
2013. szeptember 4., szerda 2:07
1219
Azt is fel kellene fogni, hogy a kiadó mondta ezt :-) De okoskodj csak. Írtam is, hogy a kiadó azt mondta CSAK ITT LEHET MAJD MEGVENNI. Ha ez nem lesz igaz akkor megint hazudtak, ennyi.
0
2013. szeptember 4., szerda 1:25
2288
Visszatérve a kiadásra, a hang teljesen rendben volt - angolt használtam - szépen megdolgoztatta a hangfalakat. A kép kicsit tompább volt mint amire számítottam főleg 2D-ben. Lehet ez így badarság, de mintha 3D-re lenne optimalizálva a kópia, annak a képe sokkal meggyőzőbb volt számomra, bár a színorgia ott is alatta maradt az általam preferáltnak. A steelbook mattosabb hatása - az előző két rész DVD kiadásainak steelbookja fényes - mintha a filmmel lenne összhangban. Lehet holnap lelakkozom a doboz :D :D Na de viccet félretéve, ezen meglátásaim ellenére összhatásában teljesen rendben van a kiadás.
Nem csak itt kapható! Értelmezni kellene a szavakat! Xpress ONLINE(!!!!!) Xkluzív. Ezen mi nem érthető? Pontosan úgy kell értelmezni, ahogy arzo is leírta.
0
2013. szeptember 4., szerda 0:48
2288
Erről az exkluzív dologról már többször is volt szó. A pontos ide vonatkozó megnevezése a kiadványnak: Xpress Online Xkluzív. Ahol is az "Online" szó mint olyan jelenti azt, hogy internetes webshopként magyarországon az Xpress árusíthatja. Az nincs benne kitételként, hogy offline más boltokban ne lehetne kapni és az Xpress sem állított soha ilyet, hogy csak náluk lesz, sehol máshol.
0
2013. szeptember 3., kedd 23:01
1219
Nem érted mire gondoltam, úgy értettem ha már XKLUZÍV CSAK ITT KAPHATÓ reklám van, akkor nehogy már a TS és MM-be is megtudják venni. Csak kizárólag az xpressek tudják megvenni vagy is te. Nyugi lesz belőle később is ahogy a hobbitból is maradt elég sok. Ha már itt vagyunk hűséges vásárlók és csak nekünk szánják akkor máshol nehogy már legyen. Az ára nem fog lemenni. Egyik sem ment le soha, ilyen zöld darázs meg wanted filmekkel meg ne hasonlítsuk már össze. A thor, amerika kapitány, halálos iram ezek még offline drágábbak is voltak 2 ezerrel, mint itt. Remélem érted már, hogy nem az ellen vagyok, hogy te is megvedd később hanem, hogy az XKLUZÍV reklám. A kiadó is azt nyilatkozta, hogy CSAK ide készült ez a kiadás. Amit remélünk meg is tartanak nem csapnak be, mert már volt erre is példa, hogy csak ide ígérték erre MM-be is volt és még olcsóbban is.
0
2013. szeptember 3., kedd 22:48
115
Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Mivel a műanyagtokos kiadás is jóval drágább, mint kint, így marad a kinti beszerzés. Postával együtt sem kerül 10 ezerbe! Rothadjon meg a kiadó! Mikey-soft! Nyafogjál csak nyugodtan.
Miért kerül nálunk 5000 forinttal többe ugyanaz a kiadvány, mint más országokban? Nem hiszem el, hogy az amerikai forgalmazó szabja meg az árakat.
0
2013. szeptember 3., kedd 22:19
179
Okés ;) Ha ez nem is jön össze, akkor még ott lesz a sima kiadás.
0
2013. szeptember 3., kedd 21:58
52684
Besegítettem az értelmezésbe. Az úttörő ahol tud. :) Viszont hogy ON is legyen, szerintem túl sokat ne várj vele, már ha persze igazán komolyak a szándékaid, nehogy lemaradj róla.