Keresés

Iron Man - Vasember 3. - Limitált fémdobozos változat - Xpress Online Xkluzív (steelbook) (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2013. szeptember 3., kedd 21:38
Az honnan jött le hogy irigy vagyok?
0
2013. szeptember 3., kedd 21:32
Pofás kis kiadvány lett igaz a festés színei közel sem olyan élénkek mint a látványterven. Pro Video-nál is megemberelték magukat úgy tűnik, amelyeket megnéztem egyiken sem volt sérülés. Mondjuk ez köszönhető lehet a dupla fóliázásnak is, azaz valószínűleg a kiadónál ki sem bontották az eredeti steelt, rátették az információs lapot és kapott egy zsugorfóliát. Információs lap, mert igaz ugyan körbeöleli a doboz alját de a maga kb. 120 grammjával meg sem közelíti egy karton vastagságát. Lemezek szitázása egyen világoskék - a bluray korszakban ez már lassan általános, hogy nem nyomnak rá képet. Na de most leülök lassan megnézni, letesztelni a látványt.
0
2013. szeptember 3., kedd 21:09
A sóherság és az irigység kézenfogva járnak.
most posts by TM
0
2013. szeptember 3., kedd 19:33
Miért baj az ha valaki esetleg máshol szerzi be? Csak azoknak lehetnek ilyen limitált kiadványai akiknek megengedhetik maguknak és azonnal itt veszik meg?
Én sajnos most nem tudok rászánni ennyit egy BD-re (pedig a film nagy kedvenc) és remélem egyszer itt (ha lesz még belőle) vagy esetleg máshol valamivel olcsóbban betudom szerezni.
Vagy mint a reklámban "Várjam ki a hétvégét?" :)
0
2013. szeptember 3., kedd 17:58
Lehet, remélem tényleg xkluzív és MM-be meg egyéb helyeken mások nem tudják majd megvenni, ha már ennyire drága volt :-) Ennyi előnye legyen annak aki itt vette meg.
0
2013. szeptember 3., kedd 16:22
Szerintem csak kevesebbet kapott az Xpress a várt mennyiségnél.
0
2013. szeptember 3., kedd 13:34
Már raktáron is van, de mi ez a hirtelen 94%-os rendelés? Hirtelen ennyien mégis megrendelték? :-)
0
2013. szeptember 3., kedd 12:56
El sem hiszem, hogy ez idoben megjelent. Az elso resz nem varhato BD-n a kozeljovoben?
0
2013. szeptember 3., kedd 7:15
Oké ha zavar egyes emberkéket hogy más is mer irni akkor többet nem fogok ugyanis ha kérdeznek valamit és tudod a választ miért baj ha válaszolsz. Sok kis okoska.
0
2013. szeptember 2., hétfő 22:21
Előfordult már olyan is, hogy valaki a marha nagy unalmában kezdett el szándékosan törökszultánkodni, merazolyanvicces.
most posts by TM
0
2013. szeptember 2., hétfő 22:14
Néha szokott kommentelni egy halláskárosult, (vagy talán siket) egyén a DVDExtrára is, elég érdekes írásmóddal, nem tudom, hogy savanya e az, akire gondolok, vagy valaki más, mindenesetre lehet, nem szimplán kurvaszar helyesírással van most se dolgunk. Csak gondoltam megjegyzem...
0
2013. szeptember 2., hétfő 19:42
:))))
0
2013. szeptember 2., hétfő 19:39
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=635641853135902&set=a.136294979737261.16394.136291106404315&type=1&theater
0
2013. szeptember 2., hétfő 19:30
Éss bbizzttoss ezz a 4-ikke?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. szeptember 2., hétfő 15:48
Köszi az infót :-)
0
2013. szeptember 2., hétfő 15:34
4-ikke a megjelenés a bd-nek egyedül a dvd csúszik 25 -ikkére de az is egy helyen kapható lesz 4-ikkétöl máshol mindenhol 25-ikkén jönn a dvd. Az egy hely pedig ahol a legkisebb is számit megkérdezttem a pro videót.
0
2013. szeptember 2., hétfő 8:58
én csinálni szoktam belső borítót ha nincs a tokban. ;)
SuperHeRo
0
2013. szeptember 1., vasárnap 23:45
Nem hinném, hogy lett volna benne bármi személyeskedés, hiszen végig a témánál maradtam és egyáltalán nem neked szóltam be, ami miatt ezt gondolhatnád. Legalább is szerintem.
Egyébként ebből a filmből én a sima verziót fogom majd megvenni, amikor majd aktuális lesz. :) Fémdobozos kiadványokat már nem veszek - számomra nem nyújtanak akkora esztétikai élményt. Viszont tudok örülni a belső borítónak, ha van :D
0
2013. szeptember 1., vasárnap 22:25
Valaki tudja, hogy akkor 4. vagy 25. a megjelenés?
0
2013. augusztus 30., péntek 0:29
Pont ezt gondoltam most rólad én is, különben biztos nem kezdtél volna személyeskedésbe.
Véleményem szerint arányaiban ugyanannyi képregény értékelődik fel az utókor számára, mint ahány film. Ott is megvannak a slágerdarabok és a töltelék.
De ezt vásárláskor nem mérlegeli a gyűjtő, mert ő azért veszi meg, mert kell neki és kész. Vagy megjelenéskor, vagy később, ez lényegtelen.
Viszont ez a téma ebben a topikban nem biztos, hogy megállja a helyét, mivel ez a termék hamar elkopik, szó szerint és képletesen is. A kényessége miatt érdemes hamar beszerezni, mert ha még marad is, és össze-vissza pakolják, a fémdoboz elég kényes cucc és 13ezerért nem hiszem, hogy szarrá karcolt, horpadt darabot kívánna bárki is. Erre mondta Rotschild, hogy nem annyira gazdag, hogy olcsó cuccokat vásároljon. Vagyis az akciónak is megvan az ára.
most posts by TM
0
2013. augusztus 29., csütörtök 16:52
Én eddig egy filmet vettem meg rögtön a megjelenés napján, a Bosszúállókat. :)
Mondjuk az normális áron jelent meg szerencsére.
Ennél megvárom amíg leakciózzák, meg nekem elég a sima is, hiába, hogy jól néz ki a fém. Max majd rakok rá egy ilyen borítót,a mi így néz ki. :D

Most akciós az Éhezők viadala itt az Xpressen.
Fizu után sztem majd én is berendelem, mert nekem is fent van a listán. :)
SuperHeRo
0
2013. augusztus 29., csütörtök 13:45
Én úgy vagyok ezzel, hogy vannak olyan filmek, amik a megjelenés napján azonnal kellenek, nem érdekel az árszabásuk, illetve vannak olyanok is, amik már lassan 1 éve a kívánságlistán vannak, pl. mint az Éhezők Viadala. Jó film volt, tudtam is, hogy akarom majd BD-n, de a 7000-es árat kicsit sokalltam, meg mindig jöttek utána újabb filmek, amik jobban érdekeltek, és inkább azokat választottam. Most meg, hogy akciós lett, nem tököltem, be is vágtam a kosárba. Már eggyel kevesebb film van így a kívánságlistámon. :)
0
2013. augusztus 29., csütörtök 13:35
Nem hiszem, hogy leszűrted a lényegét annak, amit mondtam, mert nem ez a téma. Senki nem beszélt vezetett napi árlistáról :) Nekem azért van pár hónapom, hogy megvárjam, hogy 1-1 film akciós legyen - nem mintha olyan sokat vásároltam volna mostanában...
0
2013. augusztus 29., csütörtök 13:30
Ha valamit megveszek, meghozom a döntést, akkor onnantól kezdve az az enyém, és felesleges időtöltés azt lesni, hogy később van-e még boltban és hogy ha igen, akkor mennyiért. Nekem erre nincs időm, de persze aki szarja az időt, annak hajrá, vezessen minden filmről napi árlistát. :)
most posts by TM
0
2013. augusztus 29., csütörtök 13:23
Hozzáteszem, én nem gyűjtöm a képregényeket, de van olyan ismerősöm.
0