Keresés

Iron Man - Vasember 3. - Limitált fémdobozos változat - Xpress Online Xkluzív (steelbook) (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2013. augusztus 9., péntek 19:11
Ugyan ez jutott az eszembe! :)
0
2013. augusztus 9., péntek 19:05
Agyamra ment az 55C meleg a munkahelyen, és Corvi ettől olyan mint a cápa azonnal harap.
Nem is tudom mikor írtam fémekről infókat ide. A régebbi fegyelmezéseimre még most is emlékszem, így nem sok kedvem van már ilyenekhez :(
0
2013. augusztus 9., péntek 18:39
Aztán majd ez lesz a borítókép:

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. augusztus 9., péntek 15:07
Talán lesz egy ilyen is:

Iron Man - Vasember 3. - Limitált Jobbfajta, elgondolkodtató fémdobozos változat - Xpress Online Xkluzív (steelbook) (BD3D+BD) (BLU-RAY)
0
2013. augusztus 9., péntek 14:57
Ha már az a plusz háromezer(?) csak a tokról szól, legalább legyen neki tetsző, nem igaz?
most posts by TM
0
2013. augusztus 9., péntek 14:31

steelbook kiadásról van szó, persze hogy a borító is hozzáad (vagy éppen elvesz)! az ilyen gyűjtői kiadások éppen a külsőségekről szólnak (és persze van benne film is, de ha csak az kellene akkor megvenné a sima tokos kiadást, gondolom)!
0
2013. augusztus 9., péntek 11:17
miért? Te a borítóért veszed a filmet? :O
0
2013. augusztus 9., péntek 4:06
Valakinek van valamiféle tudomása arról, hogy mikor várható a borítóterv véglegesítése? A mostani nem tetszik annyira, hogy megrendeljem, de egy jobbfajta elgondolkodtatna.
0
2013. augusztus 7., szerda 18:03
Amúgy engem érdekelnek a fémdobozokról írt információid, úgyhogy mindig szívesen olvasom azokat.
most posts by TM
0
2013. augusztus 7., szerda 17:54
Előre elnézést kértem legalább ezért.
0
2013. augusztus 7., szerda 16:51
Savanyának írtam, nem tudom, hogy veled mi van.
most posts by TM
0
2013. augusztus 7., szerda 16:49
Ja, hogyha nem érdekel akkor már nem is beszélgethetek a topic-ban? Elnézést kérek.
0
2013. augusztus 7., szerda 16:47
Ahhoz képest, hogy nem érdekel, elég sokat értekezel róla.
most posts by TM
0
2013. augusztus 7., szerda 16:42
De ha nem lehetne venni pressen akkor is belehetne még szerezni. És nem külföldre gondolok, meg nem kéztől vásárlásra.
Skyfall-t meg szintén megtudnám rendelni, ha hírtelenjében nagyon kellene.
Vannak még fémek azért, meg az ezután megjelenőekből is lesznek egy darabig. Hogy meddig? Fszom se tudja.
Ami steel-ek itthon eltűntek a viszonylag frissebbek közül az a Battleship meg a Promi, több nem jut eszembe. Meg nem is nagyon érdekel.
0
2013. augusztus 7., szerda 11:26
Még a django fémböl is lehet venni itt az xpresszen.
0
2013. augusztus 7., szerda 10:38
De a Die Hard sokaknak eleve nagy falat volt, így az nem mérvadó. A márciusi Skyfall viszont már elfogyott, igaz, az eleve diszkontáras volt. A Hobbitból sokat csináltak, normál áron adják, ezért abból még van. A Vasembernél hasonló az ár, viszont másik forgalmazó, nincs négy-öt változat a BD-ből, más a darabszám, szóval vagy-vagy.
most posts by TM
0
2013. augusztus 6., kedd 23:53
Én nem paráznék a helyedben. A Drágán add-ból is van még pedig nem most jelent meg...
Illetve a nemrég megjelent fémekből szintén kapni. Hogy megérik e az akciót? Talán
Itt most inkább az a kérdés, hogy megkockáztatja az ember, hogy mondjuk egy(vagy 2) hónap múlva veszi csak meg mert akkor jobban lesz rá pénze.
Persze ha épp van vlmi fontosabb.
0
2013. augusztus 6., kedd 23:21
Ahogy látom nem nagyon kell a népnek ilyen áron, csak én vagyok ilyen bolond, hogy félek nem marad belőle? :-) Hobbitnál ugyanez ment. Féltem, erre még itt is kapható és offline is van belőle elég sok :-/ A fene se tudja mikor kell lecsapni egyből vagy kivárni még olcsó lesz. Ha olcsón adják ezt is majd én kikészülök :-)
0
2013. július 30., kedd 18:54
Saccolással:

"A borítóterv, a specifikációk és az ár még nem véglegesek!"
most posts by TM
0
2013. július 30., kedd 18:54
Amit most vettem meg nem egészen fele annyiért!
0
2013. július 30., kedd 18:42
Ezt a 13000 Ft-os árat hogy sikerült összehozni ?  :/
Bár a 9000 Ft-os duplalemezes Iron Man 2. BD után már nincs is min csodálkozni. :(
0
2013. július 30., kedd 13:52
Pont így vagyok vele én is.
0
2013. július 30., kedd 13:52
Igazából árban jóval húzósabbat néztem ki magamnak, nem vagyok vmi nagy fém-rajongó, ennyiért meg pláne:)
0
2013. július 30., kedd 13:50
Köszi!
0
2013. július 30., kedd 12:05
Ezek a fémdobozos kiadványok különlegesek, kifejezetten a gyűjtőknek készülnek. Az árukat nem is lenne szabad szóba hozni. Remélem, ez is gyorsan elfogy és aztán soha többé nem lehet majd beszerezni. Ez lenne a lényeg.
0