Keresés

Gonosz halott (2013) (DVD)

2013. augusztus 8., csütörtök 20:10
Túl egyértelmű volt.
0
2013. augusztus 8., csütörtök 20:01
...vagy az eredeti Gonosz halottal, főleg a 2-3. résszel.
most posts by TM
0
2013. augusztus 8., csütörtök 19:36
Vagyis sosem elégszer! :)
0
2013. augusztus 8., csütörtök 19:05
Hullajót kábé annyiszor láttam,mint egy Gyűrűk Ura rajongó a Lord of the rings-et. :)
0
2013. augusztus 8., csütörtök 18:49
Jó látod. Nyilván egy bizonyos fokú nézői igénytelenséghez mérten készítik a modern horrorokat. Előzetes tesztvetítések, közvéleménykutatás...stb. Sajnos az átlag horrorfannak (főképp amerikai) nincsenek igényei karakterépítésre, többdimenziós figurákra, egy a lényeg: a trancsír. Én is nagyon hiányolom az ezzel nagyobbrészt szembemenő nyolcvanas években készült horrorok minőségét, melyekből azért szintén akadt szép számmal gagyi is, de mégis, többségükben megvolt az a bizonyos x-faktor, amely miatt hiányérzet nélkül jöttél ki a moziból.
0
2013. augusztus 8., csütörtök 18:38
A mai filmekben, elsősorban horrorokban, de azért más kategóriákban is így van sajnos, ez a jellemző. Egyszerűen totálisan mellőzik a karakterépítést. A 70-es 80-as évekbeli horrorokban pont ez volt a jó(ez is), hogy minden szereplőnek tudtad a nevét, tudtad mihez kötni, stb. Jó példa erre mondjuk a dolog című film. Az eredetiben, már első megnézés után is kívülről tudtam a szereplők neveit. A legújabban meg talán 1-2 név volt, amit meg tudtam jegyezni, annyira semmilyenek voltak...
0
2013. augusztus 8., csütörtök 18:27
Amellett, hogy teljesen megértem azokat, akik nem kedvelik, nekem is tetszett, szép díszletek, jó hangulat, kellő mennyiségű trancsír szépen csomagolva, ráadásul külön jólesett, hogy az eredeti Evil Dead témát is hallhattam a score-ban.
Amit negatívumként tudnék említeni, az a karakterek sterilizáltsága, illetve a próbálkozások ellenére is az egész filmet átjáró totális érzelemmentesség.
0
2013. augusztus 8., csütörtök 17:21
Sajnálom, pedig szerintem kategóriáján belül nincs baj a filmmel, kvázi az átlag horror rajongóknak készült, egy kissé durvább, brutálisabb kivitelben, mint az átlag filmek.
Úgy néz ki, ez valóban nem a te műfajod, mindazonáltal ha a Trancsírák tetszett, talán próbálkozz horror-paródiákkal, vígjátékokkal.
Shaun of the Dead, Juan of the Dead, Game of Werewolfes, Zombieland... vagy esetleg olyan klasszikusokkal, amelyek alapból már a vígjáték határait taposták, pl a Hullajó (Brain Dead, Dead Alive).
0
2013. augusztus 8., csütörtök 11:01
Legalább 25 éve nem néztem horror filmet, kivéve mostanában a Trancsírák horror paródiáját.
Ezt sem kellett volna.
Nem látom értelmét, nem az én műfajom.
Elég néha néha a Trancsírák, abban is minden benne van és legalább élvezhetően.:)

Na, 25 évre megint elleszek "igazi" horror nélkül.
0